Jump to content
 • Sign Up

OWN

 • entries
  5,186
 • comments
  17,587
 • views
  1,503,578

Editie 151 - News, Sport, Lifestyle

Sign in to follow this  
OWN

357 views

gallery_3251_43_6120.gif

Deze rubriek is geschreven door Fiegel 5!

Nieuws

Frans stel dood kinderen met pasta.

Een jongen van 7, een het meisje Melissa van 8 werden door hun ouders vergiftigt toen ze onder het avond eten door hun pasta vergiftigt vlees aten. De kinderen klaagde dat het eten bitter smaakte en zijn daarna zonder hun bord leeg te eten naar hun kamer gegaan. Dezelfde nacht zijn de 2 kinderen overleden, hun moeder (29) en vader (39) hebben de kinderen in de kofferbak van een auto gedumpt en nu een jaar later bekende de vader van de kinderen hun misdaad. Jason en Melissa werden gevonden, evenals een babylijkje op het balkon van het voormalige gezin.

De ouders die kun kinderen vermoorde om uit de schulden verkomen zijn er niet makkelijk vanaf gekomen. Moeders heeft 20 jaar celstraf gehad, en vaders 10 jaar. Voor het babylijkje hebben ze geen straf gekregen omdat het kind waarschijnlijk na het geboren worden direct is gestorven en het kan niet meer onderzocht worden of ook dit kindje vermoord is.

Het nieuwe internet

GTAGames.nl afbeelding
Een postduif in Afrika is sneller als een ADSL verbinding, het bedrijf Unlimited IT gebruikte een postduif genaamd 'Winston' om hun bestanden naar het hoofdkantoor te verzenden. Winston deed er een uur over om naar het hoofdkantoor 80 kilometer verdop te vliegen. Dan het overzetten van de bestanden deed deze overdracht er in totaal 2 uur over. Toen Winston vertrok heeft het bedrijf op hetzelfde moment een bestandoverdracht doorverzonden naar het hoofdkantoor. Deze was toen alle data via de duif op de computer stond nog maar 4 procent. De duif die met een 4GB geheugenstickje door Afrika vloog is inmiddels wereldberoemd. Het bedrijf heeft aangegeven dat ze van het geld wat ze met deze ludieke actie krijgen een glasvezelverbinding gaan kopen. En dat lijkt me best we nodig…

[hr=2]#3b91c3[/hr]

Sport

Piquet crashte voor overwinning Alonso

Nu Michael Schumacher niet terugkeert op het circuit, heeft de Formule 1 weer een nieuwe rel gevonden. Piquet heeft verklaard dat hij vorig jaar in Singapore moest crashen van Renault om Alonso te kunnen laten winnen. Niet alleen heeft het World Motor Sport Council Renault op het matje geroepen, Renault heeft Piquet ook voor de rechter gesleept wegens afpersing. De 'crashgate' kent zijn climax op 21 september, wanneer Renault tekst en uitleg moet geven over de race. Piquet was overigens deze zomer ontslagen wegens teleurstellende resultaten.

Nederland ongeslagen naar WK

GTAGames.nl afbeelding
Oranje heeft afgelopen week met 1-0 gewonnen van Schotland en heeft zich dus zonder puntenverlies geplaatst voor het WK 2010 in Zuid-Afrika. Gevolg hiervan is dat Nederland waarschijnlijk groepsleider wordt en dat er dus in theorie mindere ploegen tegen Oranje zouden moeten spelen in de groepsfase. Nooit eerder heeft Nederland zich zonder puntenverlies voor het WK geplaatst. België doet daaraan opnieuw niet mee en het verloor deze week met 2-1 van het nietige Armenië.

[hr=2]#3b91c3[/hr]

Lifestyle

Broodje gezond, helemaal niet zo gezond!

GTAGames.nl afbeelding
"Martijn, eet nou een keer geen broodje kroket maar een gezond broodje". Hoor je het je moeder nog roepen? Heb je nu iets om er tegen in te gaan, want het blijkt dat een broodje gezond helemaal niet zo gezond is. De Consumentenbond heeft namelijk 14 ketenen en tankstations gecheckt en gekeken naar hun zogenaamd broodje gezond. Daar kwamen ze achter dat de broodjes eigenlijk helemaal niet zo gezond zijn. Ze bevatten vaak erg veel zout, en zitten qua calorieën ook nog eens best hoog. Grotendeels scoort namelijk ruim 440 aan calorieën. En dat is voor een zogenaamd gezond broodje best veel..

Sign in to follow this  


1 Comment


Recommended Comments

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...