Jump to content

OWN

 • entries
  5,186
 • comments
  17,587
 • views
  1,521,538

Editie 152 - Tips van de Week


OWN

374 views

 Share

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 members have voted

 1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

  • 10%
   5
  • 20%
   6
  • 30%
   1
  • 40%
   2
  • 50%
   11
  • 60%
   6
  • 70%
   4
  • 80%
   7
  • 90%
   40
  • 100%
   0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_10822.gif

Deze rubriek is geschreven door Kloep!

Welkom bij weer een nieuwe editie van Tips van de Week. Wederom hebben we weer drie tips voor je. Thundercover vertelt ons over zijn computerzaken, Hanneswasco over GTA IV en Kloep over Photoshop. Veel plezier met deze Tips van de Week en tot volgende week. :)Kloep's Photoshop Tips van de Week:

Deze keer gaan we het hebben over inzoomen. Als je in Photoshop meerdere foto's hebt geopend, kun je deze naast elkaar bekijken. Op zich is dit niet zo spectaculair, en het is dan ook niet de tip. Je kunt namelijk alle afbeeldingen tegelijk inzoomen. Dit doe je heel simpel door Shift ingedrukt te houden. Als je dat doet terwijl je inzoomt, zoom je bij alle afbeeldingen evenver in. Laten we dan maar meteen nog iets melden over inzoomen. Als je een bepaald gedeelte wilt zien in je venster, hoef je niet 10x te klikken op dat gedeelte. Wat je ook kun doen, is slepen. Probeer het maar eens. Als je het gedeelte wat je wil zien gewoon sleept, krijg je precies het gedeelte te zien, wat je hebt gesleept. In het begin zal dit even wennen zijn, maar het went vanzelf. Dit geld overigens niet alleen voor Photoshop, maar alle programma's op je computer. Ik geef je dus ook meteen een Computer tip mee, hopelijk wordt Thundercover nu niet boos op mij. :(

[hr=3]#3b91c3[/hr]

Ingezonden Tips:

Deze week zijn er geen ingezonden tips.

Denk eraan, stuur al je tips naar Kloep!

Thundercover's Computer Tip van de Week:


Als tip geef ik je deze keer mee om eens verder te kijken dan je neus lang is. Wat ik hiermee bedoel? Vrij simpel: neem niet meteen de standaard programma's die je aangeboden krijgt, maar werp ook eens een blik op freeware. In sommige gevallen zijn die zelfs beter. Neem nu het dure Microsoft Office. Dat kan je ook gratis krijgen in de vorm van OpenOffice. Goed voor jou, voor de ontwikkelaars daar en je portemonnee. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld een besturingssysteem, een browser of photoshopprogramma's: kijk eens naar een gratis alternatief en bespaar jezelf zowel geld als problemen met illegaal downloaden.
Hanneswasco's GTA IV Tip van de Week:


Je kent het wel, je bent een spelletje QUB³D aan het spelen, en de blokjes gaan te snel naar beneden, omdat je al een tijdje bezig bent. Daardoor heb je geen tijd om na te denken en komen de blokjes op verkeerde plaatsen terecht. Wel, om zo'n momenten zou je toch echt wel graag de pauzeknop willen gebruiken, niet? Maar spijtig genoeg heb je dit niet in QUB3D!

Wel, er bestaat een makkelijk trucje die je als vervanging van een pauzeknop kan gebruiken! Dit doe je door op Left1.gif[PS3], de linker bumper[X360] of E[PC] te drukken. Dan zal er een scherm verschijnen met de vraag of je zeker weet dat je wilt stoppen, aangezien deze toets het afsluiten van het spel is, maar terwijl het spel die vraag stelt kan jij rustig kijken wat je kunt doen met je blokjes. Zodra je weet wat je met je paar blokjes wilt doen kun je de vraag annuleren en gewoon weer verder spelen. Dit kan je doen met Triangle.gif of Ybutton.gif.

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...