Jump to content
 • Sign Up

OWN

 • entries
  5,186
 • comments
  17,587
 • views
  1,503,578

Editie 152 - Nieuws, Sport, Lifestyle

Sign in to follow this  
OWN

386 views

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 members have voted

This poll is closed to new votes
 1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

  • 10%
   6
  • 20%
   5
  • 30%
   6
  • 40%
   1
  • 50%
   2
  • 60%
   11
  • 70%
   6
  • 80%
   4
  • 90%
   7
  • 100%
   40

gallery_3251_43_6120.gif

Deze rubriek is geschreven door Visser23!

Nieuws

Pokeraar verliest vijf miljoen dollar.

Een inwoner van Tilburg heeft in een lange tijd ongeveer vijf miljoen dollar gewonnen. Hij speelde tegen de beste pokeraars van de wereld. Helaas voor de pokeraar, beter bekend als Icallsowhat, verloor hij afgelopen maand al zijn geld. In het AD staat een heel interview welke hier te lezen valt.

[hr=2]#3b91c3[/hr]

SportFeyenoord wil 200 miljoen van Rotterdam.

Feyenoord heeft bekend gemaakt dat de nieuwe Kuip aan de Maas komt. Het totaal bedrag zal uitkomen op zo’n €600 miljoen. Feyenoord wil graag dat Rotterdam €200 miljoen in het nieuwe stadion steekt. Als dit niet gebeurd, zal het nieuwe stadion er niet komen. De Kuip bezit nu over 40.000 plaatsen en wil dit graag uitbreiden naar het dubbele, 80.000 plaatsen. Zoals al bekend zit Feyenoord in geldproblemen en dit geld is dus hard nodig. In 2010 moet het besluit komen. Als dat goed is, zal in 2014 het stadion worden gebouwd. Dit zal dan klaar zijn in 2017 zodat de finale van het WK in 2018 nog in de nieuwe Kuip kan worden gespeeld.

Oorbellen van Maradona in beslag genomen.

GTAGames.nl afbeelding
Vrijdag zijn de oorbellen van Maradona in beslag genomen door de Italiaanse belastingdienst. Maradona heeft grote schulden bij de belastingdienst en moet dus terugbetalen. De Italiaanse belastingdienst is op het idee gekomen om de oorbellen van Maradona in beslag te nemen. De oorbellen hebben een waarde van zo’n €4000,-. Maradona, bondscoach van Argentinië, verblijft in Italië om af te vallen. Echter heeft hij daar nog een schuld open staan van ongeveer 31 miljoen euro. Volgens Maradona is Napoli de schuld van zijn schulden. Eerder werden twee horloges van Maradona ingenomen door de Italiaanse belastingdienst.

Lionel Messi tekent contract tot 2016.

Lionel Messi heeft zijn contract bij Barcelona verlengt tot midden 2016. Voor zijn contractverlenigng had hij een contract tot medio 2014 bij de Spaanse kampioen. Barelona heeft in het contract een gelimiteerde afkoopsom van 250 miljoen euro laten opnemen. In de oude verbintenis bedroeg die afkoopsom 150 miljoen euro.

[hr=2]#3b91c3[/hr]

Lifestyle

De crisis is nog lang niet voorbij.

De wereldwijde financiële en economische crisis is nog lang niet voorbij. De risico’s van een terugval blijven aanwezig, ondanks een aantal gunstige economische signalen.

Dat zei het Luxemburgse ECB-bestuurslid Yves Mersch zaterdag. ,,Problemen liggen nog op de loer,'' aldus Mersch. De reden waarom het momenteel beter gaat, is volgens de topman van de centrale bank in Luxemburg de honderden miljarden aan kapitaalinjecties van overheden. ,,Het valt te bezien hoe banken zich houden zonder deze maatregelen,'' aldus Mersch.

scyzvs.png

Oorzaak busramp Barcelona bekend.


Eindelijk is de oorzaak van de busramp in Barcelona bekend. De ramp deed zich voor in eind juni. Hierbij kwamen zes Nederlanders om het leven. De reden van deze ramp is de snelheid. Dit is gebleken na een uitgebreid politieonderzoek. Volgende week zal dit allemaal aan de rechter worden voorgelegd. De bestuurder van de bus kan worden veroordeeld voor roekeloos rijgedrag en dood door schuld. Wat ook bleek na een onderzoek, is dat de meeste passagiers geen gordel droegen. De ramp is hierdoor waarschijnlijk wel erger door geworden. Het vreemde aan dit is dat de gordels verplicht moeten worden gedragen in Spanje. In dit geval is dat dus niet gebeurd. Na onderzoek met verschillende apparaten is vastgesteld dat de bestuurder van de bus de bocht nam met veel te hoge snelheid. De maximaal toegestaande snelheid was 40 km/h. De bestuurder nam ook nog de verkeerde afslag. Hij moest de afslag van vijf km verderop nemen.
Politieagent schiet een man in het been.


GTAGames.nl afbeelding
Vanmiddag heeft een politieagent van het korps Haaglanden een man in het been geschoten. Deze man is afkomstig uit de plaats Ypenburg. De politie achtervolgende een man die onder invloed was van alcohol. Hij reed veel te hard en werd daarom aangehouden. Dit is niet de enige reden. Hij reed ook nog eens zonder rijbewijs. De man bleek echter al zijn woning in zijn gegaan voordat de politie kon ingrijpen. De agenten besloten aan te bellen. Er kwamen twee mannen naar buiten ondermeer de bestuurder. De andere man kwam met een mes naar buiten. De agenten spoten met pepperspray. Dit werkte uiteindelijk niet en daarom werd het vuurwapen getrokken. Hiermee is er geschoten in het been van de man. Deze is overgebracht naar het ziekenhuis.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...