Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579961

Editie 153 - Fiegel's Column


OWN

594 bezichtigingen

gallery_108553_47_1159.gif

Deze rubriek is geschreven door Fiegel5!

Deze week een nieuwe Fiegel's column, wel met dank aan Kloep. Aangezien ik al snotterent en gapend voor mijn computer dit aan het typen was heeft hij horoscoop over genomen. Bedankt Kloep, verder vind je alles wat je elke andere week ook vind. Een nieuwe ongezouten mening over Fanboys, en deze week stellen we 5 vragen aan Glariox. Wacht niet, en lees..

Fiegel's ongezouten mening over...

Als je over het forum loopt, en wat uit je doppen kijkt. Kom je in elk forum bijna wel hetzelfde tegen; Fanboys. Leden die helemaal gek zijn van zijn/haar console, en daar. Daar zijn ondertussen al honderden ruzies over op dit forum.

Voornamelijk komen deze ruzies het meeste voor tussen de Xbox360 en de Playstation3 bezitters, elk topic waar ook maar iets nieuws voor de desbetreffende console word ondergespamd met “Dit was beter voor de PS3” en “Xbox is toch beter als PS3”. Echt waar, als ik iets haat is dat om dit te lezen. Open je 1 topic en ga daar lekker discussiëren. Dan hoeven de forumleden die hiervan niks willen weten het ook niet in elk topic te lezen. Persoonlijk valt het mij de laatste tijd het meeste op vanuit de PS3 bezitters. De Xboxers hebben The Ballad of Gay Tony, en in elk topic moet wel gezegd worden dat hun het ook willen. En dat ze het jammer vinden dat hun het niet hebben, jah fijn. Maar een topic dat bestaat uit 20 posts hoef ik er geen 15 van te lezen dat de PS3 bezitters het ook willen. Dat weet ik ondertussen wel. Ik vraag me af of dit ooit gaat stoppen, al ben ik bang van niet. Uiteindelijk gaan de DLC’s toch naar PS3 en krijg je van “Nu wij lekker ook, nanananaa”. Ik denk ook niet dat het überhaupt óóit gaat stoppen. Want als de PS4 komt, en een nieuwe Xbox. Gaat het net weer zo denk ik..

5 Vragen aan..

Deze week stelde ik voor de eerste keer 5 vragen aan Galiorix, hij was vroeger lid van The Oceans en houdt zich voornamelijk bezig met wat modden en in de PCfora rond te wandelen. En deze week gaf dit trotse megalid antwoord op de volgende vragen:

Fiegel5

Galiorix

GTAForum, wat houd dat voor jou in?

Ik kwam een tijd geleden hier veel meer dan nu omdat het forum mij wat minder interesseert en in mijn ogen heeft het niet zoveel meer te bieden als vroeger. De modding scene is niet meer wat het geweest was, de meeste GTA's ken ik al van buiten en NOTA spreekt mij niet echt aan, ik vind het niet echt horen bij het forum aangezien het bijna actiever is dan waar dit forum eigenlijk om draait... De hardware sectie van het forum is daarentegen een stuk actiever geworden en d'r is daar vaak zat wel wat te doen. Dus daar vind je mij nu eigenlijk vooral.

'Vroegah was alles beter' luid een veelvoorkomende uistpraak de laatste tijd. Wat vind jij hiervan?

Tja, wat moet ik daar nou van zeggen... Ik ben alweer 3 jaar actief en ik heb het forum zeker zien veranderen. Maar dat gebeurt gewoon overal; mensen veranderen, interesses veranderen, alles verandert. Het heeft z'n positieve en z'n negatieve kanten. Vroeger was het wel anders, maar of het beter was ligt natuurlijk aan hoe je dat bekijkt...

Wie mogen van jou de nieuwe Corporations worden?

Sinds de ondergang van The Oceans is mijn interesse in de gang scene helemaal weg. Gangs zijn niet meer zoals in de tijd van The Duckdome en er heerst niet dezelfde gezelligheid als destijds. Ik pas dus bij deze vraag, aangezien ik nauwelijks weet wat voor gangs er nu zijn...

Wat vind je van de huidige crew van nu? Vele leden zeuren hierover, maar wat vind jij?

Ik denk dat de crew gewoon prima haar werk uitvoert. De meeste leden die zeuren zijn nooit tevreden over de crew, want als er dan weer niet ingegrepen wordt is het een chaos, maar als ze dan uiteindelijk ingrijpen zijn ze opeens te streng. Ik heb zelf nooit echt problemen gehad met de crew dus je zult mij niet gauw over ze horen als ze gewoon hun werk blijven doen zoals ze nu doen.

De topics die de laatste tijd uit de grond gestampt worden vinden een aantal leden niet meer leuk. Wat is jou mening daarover?

Van mij hoeft het niet. Zoals een lid laatst zei 'Het lijkt hier wel nu.nl' en daar had hij wel een punt; heel veel nieuwsberichten van nu.nl en andere sites worden op de site gekwakt en er wordt dan naar de mening van anderen gevraagt, terwijl de topic starter vaak niet eens z'n eigen mening zegt. Als ik nieuws wil lezen ga ik wel gewoon naar de sites, ik hoef niet voor elk nieuws een topic te zien om daar over te ouwehoeren...

Horoscoop van de maand:

Weegschaal -> 24 september - 23 oktober

GTAGames.nl afbeelding

Deze week zullen enkele problemen zich vanzelf oplossen. Probeer er niet te veel aan te doen, ook al heb je die drang wel. Hoe meer je er aan peutert, hoe meer kans je hebt dat het niet opgelost zal worden. Wat betreft je werk, moet je jezelf een beetje op de achtergrond houden. Je hebt over verschillende zaken een mening, maar het is beter deze voor jezelf te houden en niet te laten horen. Deze week zul je jezelf qua gezondheid niet optimaal voelen. Echter zal je je volgende week een stuk beter voelen, en zal alles je beter afgaan. Deze week worden dus problemen opgelost, en zullen nieuwe problemen zich voordoen. Volgende week zal alles beter gaan en zal je je ook een stuk beter voelen. Veel succes deze week!

Wist je dat?



Voor deze week zit Fiegel's column er weer op, volgende week geef ik overnieuw ergens mijn ongezouten mening over. En vind je de vaste onderdelen weer terug, met een nieuwe informatie. Tot dan!

Fiegel5

11 reacties


Recommended Comments

Voor deze week zit Fiegel's column er weer op, volgende week geef ik overnieuw ergens mijn ongezouten mening over.

Doe dat nou niet, lees je eigen horoscoop:

Je hebt over verschillende zaken een mening, maar het is beter deze voor jezelf te houden en niet te laten horen.

Link to comment
Voor deze week zit Fiegel's column er weer op, volgende week geef ik overnieuw ergens mijn ongezouten mening over.

Doe dat nou niet, lees je eigen horoscoop:

Je hebt over verschillende zaken een mening, maar het is beter deze voor jezelf te houden en niet te laten horen.

:7

Link to comment
Voor deze week zit Fiegel's column er weer op, volgende week geef ik overnieuw ergens mijn ongezouten mening over.

Doe dat nou niet, lees je eigen horoscoop:

Je hebt over verschillende zaken een mening, maar het is beter deze voor jezelf te houden en niet te laten horen.

Ik ben een kreeft, geen weegschaal..

Link to comment

Zolang je maar geen columns gaat verkopen. En deze keer begon je nog zo goed. Voor de verandering eens geen gejammer over het abominabele niveau van de Wilde Ganzen, maar een gegronde klacht: fanboys. "Echt waar, als ik iets haat is dat om dit te lezen." Toen dacht ik: die jongen is iets op het spoor. Nu volgt een alinea waarin hij alle fanboys met de grond gelijk maakt. Kom op Fiegel5! Maar dan volgt tot mijn stomme verbazing, compleet out of the blue, een ordinaire aanval op alle PS3-bezitters. We worden afgeschilderd als jaloerse kleuters die zich op een kinderachtige manier als "Nu wij lekker ook, nanananaa

Link to comment
'Vroegah was alles beter' luid een veelvoorkomende uistpraak de laatste tijd. Wat vind jij hiervan?

Uistpraak :bonk:

En sommige mensen kunnen wel aan hun elleboog likken hoor. :puh:

Verder leuke column! :tu:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...