Jump to content

OWN

 • entries
  5,186
 • comments
  17,587
 • views
  1,520,483

Editie 153 - De Kronieken der ...


OWN

476 views

 Share

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 members have voted

 1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

  • 10%
   5
  • 20%
   6
  • 30%
   1
  • 40%
   2
  • 50%
   11
  • 60%
   6
  • 70%
   4
  • 80%
   7
  • 90%
   40
  • 100%
   0

This poll is closed to new votes

gallery_3251_43_19102.gif

Deze rubriek is geschreven door Thundercover!

VWO-er

GTAGames.nl afbeelding
VWO-er is op het moment 15 lentes jong en woont in het verre Friesland. Eigenlijk woont Visser23 nog het dichtst bij hem in de buurt, maar dat komt omdat ze al jaren vrienden zijn. Ongeveer drie jaar geleden registreerden ze zich allebei hier, maar VWO-er was ditmaal de snelste: hij registreerde zich midden in de zomer op 16 juli 2006 en kreeg het prachtige nummer 48507.

In die tijd speelde VWO-er het spel GTA III en hij was ook in den beginne in die fora actief (toen waren er nog meerdere GTA III fora als General en Missie Hulp, red.). Na verloop van tijd kocht hij ook GTA: San Andreas en verschoof zijn werkgebied richting die fora. Als ik het over werkgebied heb, dan heb ik het over tientallen topics over missies die niet lukten, waaronder de vliegschool en Freefall.

Bingo.png

Zoals wel valt te verwachten bij een lid dat nu moderator van de GTA: San Andreas fora is, leerde ook VWO-er van de antwoorden die hij kreeg en begon hij zelf antwoorden te geven. Op 23 februari werd hij daarom beloond met het Superlidmaatschap, waar hij bijna een jaar lang met veel plezier gebruik van maakte, want hij heeft meer dan 200 berichten in het Superledenforum geplaatst. Hij moest eerst nog wel even wat het was, want toen hij nog geen Superlid was, snapte hij het nog niet helemaal:
Beste forumgenoten,

ik zat een even de forum helpdesk door te lezen (er was toch even niks te doen...) en toen zag ik iets over ledenforum, superledenforum, megaledenforum en moderatorforum; waar zijn deze te vinden??

Zoekfunctie levert onzin op.....

Inmiddels kunnen we hem feliciteren met het feit dat hij op het eerste forum na, alle extra fora heeft kunnen vinden na zo'n drie jaar uitgebreid onderzoek doen. Profitiat! :bier:

GTAGames.nl afbeelding
VWO-er beperkte zich niet tot de fora van GTA III en GTA: San Andreas. Hij kreeg ook interesse in andere fora, zoals SA:MP en Gangs & Corporations. Dit laatste gedeelte was hem allerminst ontgaan en hij heeft inmiddels in verschillende gangs en zelfs corporations gezeten. Zo werd hij vlak voor zijn promotie naar Superlid een lid van The Oceans, verkaste hij na een maand naar The DuckDome (ganghopper :duh:) en in november van datzelfde jaar verhuisde hij naar The Royal Guardian - voorgoed. Inmiddels is hij daar de grote baas en moet iedereen doen wat hij zegt, wat recent een opleving van de gang opleverde toen de gang van vier naar veertien leden ging.

Tijdens de Forum Awards 2007 kwam VWO-er net tekort om het beste Superlid te worden, maar desondanks werd hij op 21 januari 2008 gepromoveerd tot Megalid. Niet alleen bij de awards kwam VWO-er net tekort, want bij de Corporation Verkiezingen van 2008 kwam The Royal Guardian net tekort op BeaT DowN, dat wel doormocht naar de tweede ronde. Desondanks bleef het schip lekker varen en bleef VWO-er helpen.

Niet alleen leden konden voor vragen bij hem terecht; ook WikiGTA kreeg soms een hartverzakking door het aantal foutjes dat VWO-er aangaf in het WikiGTA forum. Inmiddels kan hij deze zelf aanpassen, want ondanks wat inactievere perioden werd hij op 3 september 2009 moderator van de GTA: San Andreas fora naast _KoE_Mzungu - en daarmee ook editor van WikiGTA.
 Share

6 Comments


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...