Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579814

Editie 153 - De Tien


OWN

525 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_3251_43_13007.gif

Deze rubriek is geschreven door Cabyon en Hanneswasco!

Welkom bij een nieuwe ''De Tien'' en deze keer behandelen wij de tien meest bekende topics!

10. GTA IV Quiz

Op de tiende plaatst staat de populairste quiz op het forum: de GTA IV Quiz! De quiz, gestart door Dutchy3010, is op 28 april 2008 ontstaan, de dag dat GTA IV uit kwam.

Inmiddels staan er bijna 2000 vragen en antwoorden en het aantal zal zeker verder oplopen!

9. Rate de Signature boven je!

Dit nog altijd immens populaire topic werd op 16 november 2005 door Slimm gestart en telt inmiddels bijna 4500 posts. Door het verkeerd raten van enige signature's zijn hier en daar wat warns uitgedeeld, maar over het algemeen is dit een leuk topic waar veel plezier aan beleefd kan worden.

GTAGames.nl afbeelding
8. De Wilde Ganzen

Yksi, Kaksi, Kolme, Neljä, Viisi en Kuusi. Dat zijn de namen van de ganzen waar het bij de gang van de heer NilsHolgersson om draait. Gezelligheid, gezelligheid en nog eens gezelligheid is het centrale thema. Het immens populaire gangtalk topic telt inmiddels meer dan 17500 posts, en heeft daarom ook meteen het record van meeste posts voor een gang in handen.

7. Promotietopic

Tja, wie wil het nou niet, promoveren... Eh, anyway, het Promotietopic werd op 13 oktober 2007 gestart door Dutchy3010 en sindsdien heeft 30 keer melding gemaakt van een of meerdere promoties.

Dutchy3010 post er sindsdien alle promoties en hopelijk worden er nog meer mensen blij gemaakt met hun welverdiende promotie. :)

6. Hoe bekend is de persoon boven je op het forum?

Iedereen heeft er wel eens in gerated: "Hoe bekend is de persoon boven je op het forum?"!

Dit nog altijd populaire topic dateert uit november 2006 en is gestart door Gta Ripper. Inmiddels telt het bijna 12500 posts. Gemiddeld posten er zo'n 11 mensen per dag, als dat niet veel is!

5. Quote van de maand

''Mijn mening: Mensen die tegen porno zijn, zijn homo'' of ''Die Jowx is we een womanizer''.

Dit zijn voorbeelden van quotes uit het Quote van de maand-topic. Dit redelijke recent topic verdient toch wel een aardig plaatsje in De Tien.

Jon-asses startte het zeer populaire topic op 10 augustus jongstleden, waarna al veel leden hilarische quotes begonnen te posten.

Hoe Jon-asses op het idee kwam? ''Aangezien ik het NOTA gedeelte hier op GTAForum niet echt heel gezellig vind en er wat meer humor in mag, dacht ik. Dit zou wel eens leuk kunnen uitpakken. Zo krijgen mensen met humor nog eens erkenning. En ik heb uiteindelijk wel gelijk gekregen lijkt me. Het topic is een succes, en daar ben ik blij mee.'' aldus Mr. Jon.

4. Algemeen Hardware Discussie Topic

Hét discussie topic voor menig computerliefhebber. Dit recent gestarte topic, is gestart door Thundercover op 19 april 2009. We vroegen de topicstarter om een reactie:

"Eigenlijk is het een doelpunt van TaartJJ~! geweest na een assist van mij. :puh: In deze post probeer ik iedereen weer ontopic te krijgen om te voorkomen dat het een algemeen hardware discussie topic wordt, waarna ik van TaartJJ~! een PB kreeg waarom dat er eigenlijk niet kwam. Uiteindelijk heb ik even overlegd met SummerBase en het topic met duidelijke regels aangemaakt. En van deze zet heb ik totaal geen spijt gekregen." aldus de forumcoureur.

De postcount van het AHDT ligt inmiddels ruim boven de 500 en er zijn al tientallen discussies gevoerd, en nog steeds heel erg aantrekkelijk voor de gemiddelde pc-freak.

GTAGames.nl afbeelding
3. Naamswijzigingen

In dit topic hebben veel mensen een andere naam gekregen en zijn daarmee een nieuw leven begonnen. Op 2 februari 2005 startte de webmaster van het GTAForum, Joriz, dit topic om naamswijzigingen bekend te maken. Inmiddels zijn er ruim 400 posts afgeleverd, met in totaal 500 naamswijzigingen die de admins vaak op hilarische wijze verbeeld hebben, en het einde is nog lang niet in zicht ...

GTAGames.nl afbeelding
2. Superchick

Tja... wie slijmt er nou niet weg bij een foto van Megan Fox of Krystall Forscut? Melchior startte het topic op 24 juli 2004, en sindsdien zijn er ruim 3600 heerlijk meiden gepost.

Het topic haalde in 2005 de award binnen voor het beste topic en is geliefd bij de alle jongens die dit forum kent. Tja, waarom zou je er niet kijken?

kronieken.png

1. De Forumkronieken

Nummer één, de troonzetel bestijgt De Forumkronieken. Van de registratie van de domeinnaam GTAForum.nl tot het 4-jarig bestaan van GTAForum. Lantyz opende De Forumkronieken op 22 maart 2006, waarna hij al feitjes op een rijtje heeft gezet. Na een tijdje werd het topic te groot, en dus werd er een WikiGTA-pagina voor gemaakt. Nu kan je de up-to-date versie van De Forumkronieken hier vinden.

Tot zover De Tien van deze week, volgende week een nieuwe De Tien en hopelijk tot dan! :)

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...