Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579305

Editie 153 - Nieuws, Sport, Lifestyle


OWN

693 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_3251_43_6120.gif

Deze rubriek is geschreven door Sa_Bulldog & .Senne

Nieuws

Goederentreinen Botsen op elkaar

GTAGames.nl afbeelding
Eerder deze week heeft zich een groot ongeluk voorgedaan tussen twee goederentreinen. Het ongeval vond plaats vlakbij de A15 bij Barendrecht. Bij dit ongeval is één machinist om het leven gekomen en een andere machinist is zwaar gewond afgevoerd naar het ziekenhuis. In eerste instantie werd er gedacht dat een van de treinen gevaarlijke stoffen aan boord zou hebben, maar nadat de brandweer een verkenning had gedaan bleek dit niet het geval. De A15 was ook hierom tijdelijk afgesloten voor alle verkeer. Op de plaats van het ongeval zat de machinist die om het leven was gekomen de hele nacht nog beklemt in de trein. Pas de volgende dag kon de brandweer het lichaam van de machinist uit de trein bergen. Omdat de ravage zo groot is en kranen niet goed bij de plek van het ongeval kunnen komen is de hulp van het leger ingeroepen. Twee leopard tanks zullen assisteren bij het bergen van de treinen. Hieronder een filmpje van de twee tanks.



mXbhcbNdk18

[table=simpel]Doden bij aanslagen in Pakistan|| Sterren meisje toch geen geld

GTAGames.nl afbeelding
Bij twee zelfmoord aanslagen in Pakistan zijn zeker 16 doden gevallen. Honderdvijftig andere mensen raakten gewond. Hoe hun toestand is is niet bekend. De meeste doden vielen toen een onbekende man zichzelf opblies in een vrachtwagen toen hij een politie bureau binnen reed in de plaats Bannu. Bij de grens van Afghanistan. Even later ontplofte er ook nog een autobom in Peshawar. Deze auto stond geparkeerd in een autogarage vlakbij een militair hospitaal. De verantwoordelijkheid voor de twee aanslagen is opgeëist door de Taliban beweging in Pakistan
||
GTAGames.nl afbeelding
Afgelopen week zou er een rechtszaak zijn geweest rondom de zaak van Kimberley Vlaeminck het meisje dat beweerde in slaap te zijn gevallen tijdens het tatoeëren van haar gezicht, maar dit werd op het laatste moment afgeblazen omdat er een schikking was getroffen met het sterrenmeisje. Ze zou 3000€ krijgen als ze haar excuus publiekelijk zou aanbieden, maar dat heeft ze tot vandaag nog niet gedaan en daarom trekt de tatoeëerder zijn belofte weer in. Wat nogal raar is, is dat Kimberly vandaag haar eerste sessie zou krijgen om haar tatoeages te verwijderen.
[/table]

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Sport

Hamilton op poleposition

GTAGames.nl afbeelding
Lewis Hamilton gaat zondag beginnen op de eerste startplaats in Singapore. De autocoureur van McLaren-Mercedes veroverde die positie zaterdag tijdens de kwalificatie training. De race zal gereden worden bij de avonduren met kunstlicht. Tijden de kwalificatie training veroverde de Duitser Sebastian Vettel van het team Redbull de tweede startplaats. De strijd om de wereldtitel kan weer wat spanning gaan opleveren omdat verschillende coureurs er niet in slaagden een goede uitgangsposities te veroveren. Zo ook Jenson Button, De britse leider in de WK-stand kwam in de de tweede kwalificatieronde niet verdere dan de twaalfde tijd. En alleen de tien snelste coureurs rijden mee. De rest krijgt geen toegang.

[table=simpel]Amerikanen wijzen Oranje zijn plaats||Ferrari verwacht geen snelle rentree Massa

GTAGames.nl afbeelding
Het Nederlandse honkbal team heeft deze week flink verloren van het Amerikaanse honkbal team in Italië. De Nederlandse team werd geklopt met 8-2 en hadden geen schijn van kans in de wedstrijd. De Nederlanders maakten het de amerikanen wel moeilijk op het begint, maar het ging mis toen de pitcherswisseling kwam. Sommige mensen hadden nog hoop dat Nederland de derde plaats had kunnen halen, maar hier heeft Amerika een stokje voor gestoken. Het enigste waar Nederland nu nog voor kan gaan is de vijfde plaats in het WK honkbal.
||
GTAGames.nl afbeelding
Felipe Massa zal voorlopig nog moeten wachten op zijn rentree in de Formule 1 dat heeft teamchef Stefano Domenicali laten weten. Hij wil eerst Massa een serie test laten ondergaan voordat er enig sinds sprake is van race. Massa zelf hoopte zijn rentree te kunnen maken in Oktober tijdens de grote prijs in Brazilië, maar dat is dus nog niet zeker. Felipe Massa liep in juli een ernstig hoofdwond op tijdens de training voor de Grote Prijs van Hongarije. Hij lag dagen lang in coma en werkt nu hard aan zijn herstel.
[/table]

Noorse voetballer was spoor bijster

Een Noorse voetballer die bij de club Odd Grenland speelt was het spoor zo bijster dat hij besloot een tegenstander simpelweg in elkaar te trappen. De scheidsrechter zag dit niet, maar de tegenstander van Ålesund moest wel met een fikse blessure van het veld af. Wat de Noorse speler bezielde is niet duidelijk. Wel kan hij een schorsing tegemoet zien. Bekijk de beelden hieronder.



gYrb_Cj49aE

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Lifestyle

nieuwe dier- en plantensoorten ontdekt in Azië

GTAGames.nl afbeelding
Een vogel etende kikker met vangtanden en een luipaardgekko met oranjekleurige kattenogen behoren tot de 163 nieuw ontdekte dier- en plantensoorten in Azië. Wetenschappers vonden de dieren vorig jaar langs de machtige Mekong tussen het zuidwesten van China en Vietnam. Dat deelde de internationale natuurbehoudsorganisatie WWF in Bangkok mee. Onder de spectaculaire ontdekkingen zijn orchideeën, palmen, bananen, reptielen, kikkers, zoogdieren en een Nonggang-tatelaar, een vogel die liever lijkt te wandelen dan te vliegen.De biologen beschrijven een kikker met een buitensporig grote kop en vangtanden uit Thailand, die andere kikkers en vogels eet. Zelfs soortgenoten zijn voor hem niet veilig, zo stelden wetenschappers vast. Op een eiland voor Vietnam ontdekten biologen een nieuw soort grottenotter . Hij is een halve meter lang en heeft 92 tijgerstrepen op zijn strogeel lijf.

Auto van het Jaar 2010

GTAGames.nl afbeelding
Maar liefst 34 kandidaten zijn door de auto-industrie aangeduid voor de titel “Auto van het Jaar 2010”. De ongewoon lange lijst met kandidaten is door het jurycomité bekend gemaakt. Maandag 30 november weten we wie de Opel Insignia, Auto van het Jaar 2009, opvolgt. Opel heeft trouwens weer een potentiële titelkandidaat in de vorm van de Opel Astra. De duurste kandidaat is de Porsche Panamera, de goedkoopste de Suzuki Alto die samen met de Nissan Pixo als één inschrijving wordt beschouwd. Verassend is hoe actief Toyota het afgelopen jaar is geweest: maar liefst vijf nominaties. Sommige nieuwe modellen doen dit jaar niet mee omdat ze te laat komen, zoals de Jaguar XJ en de Kia Venga. Kia heeft echter wel de Soul en de nieuwe Sorento als kandidaten. Zie hier een lijst van alle kandidaten.

De juryleden van de Auto van het Jaar-verkiezing moeten voor 30 oktober hun voorkeurstemmen uitbrengen. Enkele dagen daarna wordt dan een korte lijst gepubliceerd met de populairste types en die gaan door naar de finale. Precies een maand later volgt dan de einduitslag.

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...