Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580015

Editie 154 - Credit Oceans


OWN

500 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_5243.gif

Deze rubriek is geschreven door Thundercover!

In de 2002 hadden we met het liedje The Ketchup Song van Las Ketchup een echte zomerhit. Het liedje stond in Nederland maar liefst 9 weken lang op nummer 1 in de Top 40. De groep bestaat uit vier vrouwen die er ook nog eens een ingewikkeld Spaans dansje bij het liedje hadden bedacht.

GTAGames.nl afbeelding
We maken nu een sprongetje in de tijd, want meer dan een jaar na deze gekte rondom deze hit en het dansje kwam GTAforum.nl online op het wereldwijde web. In 2003 - het jaar dat Schumacher voor de zesde maal wereldkampioen Formule 1 werd, de Universiteit van Antwerpen werd opgericht en de Tweede Golfoorlog uitbrak - zette Joriz de website en het forum online.

Je vraagt je misschien af wat deze bijzondere gebeurtenissen gemeen hebben. Of waarom Joriz naar aanleiding van de eerdere gebeurtenissen dit forum online heeft gezet. Wel, het is aan jou om dat uit te zoeken! Bedenk een zo creatief mogelijke verbanden tussen de zomerhit van Las Ketchup, de eventuele andere gebeurtenissen in 2002 en 2003 en het oprichten van het forum. Hopelijk zit jij dan volgende week met een bak extra geld van hier tot Tokyo (1850), Madrid (2750) of Rio de Janeiro (5000). Veel succes! :tu:

3 reacties


Recommended Comments

Nou, eerst al die gebeurtenissen, en dat bracht Joriz op het idee om snel een forum op te zetten, maar om hem nou specifiek op die onderwerpen te richten vond ie maar niks, hij ging eerst nog een half uurtje GTA spelen, toen had ie hulp nodig met een missie, maar hij kon geen Nederlands forum vinden. Wat doet Joriz? Hij begint zijn eigen GTA Forum zodat hij daar die vraag kan stellen.

Desondanks, waren die onderwerpen er ook nog, dus er kwam ook nog een Nieuws-Forum, een Geluid-Forum, een forum voor scholing en nog een forum over F1. Natuurlijk wilde Joriz ook nog leden.. Waar haal je snel leden? Wat deed hij? Hij hackte de server van NOS, dus toen er eigenlijk een video van de golfoorlog moest komen kwam er een advertentie van GTAForum tevoorschijn. Joriz wilde snel leden krijgen dus deed hij dat zo.

Toen kwam PatrickW op het forum, hij maakte de Hot Coffee mod, wat natuurlijk zeer veel leden trok, want wie wilde er nou niet gezellig babbelen met d

Link to comment

Joriz eet graag ketchup op tostie met appels. Daarom opende hij het Grote Tostie Appels forum. Schumacher werd kampioen en kreeg een grote appeltostie als prijs, waarna de universiteit van Antwerpen werd opgericht om nog meer appeltostie's te maken. Vervolgens ging Amerika Irak aanvallen om er appeltostie's te stelen. Later bleek het Grote Tostie Appels forum toch geen succes te zijn en veranderde Joriz de naam naar z'n favoriete spel.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...