Jump to content
 • Sign Up

OWN

 • entries
  5,186
 • comments
  17,587
 • views
  1,503,578

Editie 154 - Nieuws, Sport, Lifestyle

Sign in to follow this  
OWN

261 views

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 members have voted

This poll is closed to new votes
 1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

  • 10%
   6
  • 20%
   5
  • 30%
   6
  • 40%
   1
  • 50%
   2
  • 60%
   11
  • 70%
   6
  • 80%
   4
  • 90%
   7
  • 100%
   40

gallery_3251_43_6120.gif

Deze rubriek is geschreven door Sa_Bulldog & .Senne

Nieuws

Brandweer ontsnapt aan insluiting

GTAGames.nl afbeelding
Tijdens de grote bosbranden bij Schoorl eind augustus zijn twee blusploegen van de brandweer ontkomen aan een vuurzee. Dit verteld Admiraal, postcommandant Ruud van de brandweer in de Noord-Hollandse kustplaats. Toen de brandweer ter plaatse was en was begonnen met bluswerkzaamheden in het gebied bleek ineens dat links en rechts grote branden waren ontstaan. De twee blusploegen hebben geen moment getwijfeld en zijn in hun voertuig gesprongen en gevlucht. Het materiaal wat de brandweer op dat moment bij zich had is vergaan in het vuur. Volgens de Admiraal hebben brandende dennennaalden gezorgd voor deze gevaarlijke situatie. In de brandweer wereld word dit ook wel ''vliegvuur'' genoemd en dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen. Ook werd er verteld dat er dennenappels van bomen vielen die een spoor van vuur achterlieten net alsof iemand een lijn terpentine aanstak.NFd1bnLhxDY

[table=simpel]Vermoedelijk opzet dodelijk ongeval||New Yorker redt buurjongen uit brand

GTAGames.nl afbeelding
De politie vermoed dat opzet in het spel is bij het dodelijk ongeval wat donderdag heeft plaatsgevonden in Erp. Bij dit ongeval is een 49-jarige man uit het Brabantse om het leven gekomen. De 21-jarige verdachte uit Venlo is in hechtenis genomen. Uit meerdere getuigenverklaringen heeft gebleken dat de 21-jarige bestuurder stilstond en daarna plotseling vol gas op de 49-jarige bestuurder afreed. Hierbij schampte de auto's elkaar en vloog de 49-jarige man tegen een boom en overleed even later aan zijn verwondingen. Ook zou de 21-jarige bestuurder geholpen zijn door nog een onbekend persoon. Deze zou in de berm hebben staan wachten en een teken hebben gegeven toen de 49-jarige slachtoffer kwam aanrijden. De politie is nog steeds opzoek naar mensen die in deze buurt iets soortgelijks hebben meegemaakt. Deze mensen kunnen dan ook contact opnemen met de lokale politie. Ook had de 21-jarige dit al eens eerder geprobeerd, maar de bestuurder wist toen tijdig te remmen.
||
GTAGames.nl afbeelding
Billy Cretan is vanaf vandaag de held van New York. Toen er brand was uitgebroken in de appartementencomplex boven zijn winkel besloot Billy Cretan gelijk actie te ondernemen. Hij trotseerde het vuur en vond daarbij zijn 4-jarige buurjongetje bewusteloos op de grond. Op één video's is te zien hoe Billy Cretan het levenloze lichaampje van het jongetje naar buiten draagt. Hij verteld zelf later dat hij wel een pols voelde maar deze zwak was. Op de vraag als Billy Cretan niet bang was had hij maar één ding te zeggen '' Ik was niet bang voor mijn eigen leven, wel voor dat van het jongetje. Ik wou dat ik meer had kunnen doen. Des ondanks zijn de Ouders van het 4-jarige jongetje dolblij en zegt de vader dat hij alles voor Billy Creton zou doen. Christopher en Billy hebben enkele dagen in het ziekenhuis gelegen omdat hun rook in hadden geademd, maar zijn ondertussen alweer ontslagen uit het ziekenhuis. Billy Cretan heeft zijn vriendin op tv ten huwelijk gevraagd en ze heeft ja gezegd. Klik hier voor de video.
[/table]

[table=simpel]Slimme baby redt leven van moeder||Tsunami in Pacifische Oceaan

GTAGames.nl afbeelding
Zac Hawkins, een vierjarige uit Brisbane, Australië, heeft het leven van zijn mama gered. Zijn moeder Gaylene Hawkins was ontbijt aan het maken toen ze in elkaar stuikte met een hartaanval. De jongen herinnerde zich een kinderliedje dat hij had geleerd om kinderen het Australisch noodnummer in te prenten. Het liedje gaat als volgt: "0 0 0 is what you do, call the policeman direct to you". In Australië is het noodnummer drie keer nul. De jongen belde de hulpdiensten en binnen de 15 minuten stond de ambulance voor de deur. Het ambulancepersoneel sloeg erin de moeder te reanimeren, en na een dagje in het ziekenhuis is ze weer bij haar zoontje.
||
GTAGames.nl afbeelding
Deze week dinsdag heeft een onderzeese aardbeving en de daaropvolgende tsunami Samoa, een eiland in de Pacifische Oceaan getroffen. Talloze mensen verloren hierbij het leven of raakten zwaar gewond, en al hun bezittingen werden overspoeld. Er is nog geen echte dodenbalans, maar de VN liet weten dat er op zijn minst duizend mensen het leven hebben verloren, en dat er ook nog erg veel vermist zijn die al dan niet onder het puin liggen. Het hoofd van Het Rode Kruis schatte het dodenaantal op 4000 mensen. Gelukkig hebben verscheidene landen ondertussen actie ondernomen om geld in te zamelen voor de reconstructie van het eiland en de steun aan de slachtoffers, zoals voedselvoorziening en tentenkampen voor de daklozen. Ook zijn er een heleboel reddingsteams naar Samoa getrokken om hulp te leveren bij het opruimen van de brokstukken en het bevrijden van slachtoffers onder het puin.
[/table]

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Sport

[table=simpel]Volleybalsters naar ek-finale||Sjarapova wint Tokio na opgave

GTAGames.nl afbeelding
De Nederlandse volleybal team van de vrouwen heeft zich met gemak kunnen plaatsen voor de finale van de Europese kampioenschappen. In de kwart finale was de vrouwen team al te sterk voor Polen en wonnen deze wedstrijd met 3-0. Ook in de halve finale was Nederland te sterk en zo wisten de dames zich met gemak te plaatsen voor de finale. De eerste set ging in eerste instantie gelijk op, maar na zestien gespeelde punten vond de ploeg van bondscoach Avital Selinger het genoeg geweest. Er werd uitgelopen naar 18-10 en stond die voorsprong niet meer af.Het is voor het eerst sinds 1995 dat Nederland weer in de finale van het Europese titeltoernooi staat. Destijds pakte Oranje in eigen land goud. Van het huidige team was alleen Ingrid Visser daarbij als wisselspeelster aanwezig.
||
GTAGames.nl afbeelding
Maria Sjarapova heeft zaterdag het tennistoernooi van Tokio gewonnen. Dit gebeurde nadat haar tegenstandster Jelena Jankovic in de eerste set van de finale opgaf door een blessure. Maria Sjarapova had al de leiding over de wedstrijd op dat moment met 5-2. Maar laat wel weten dat ze het niet leuk vind om op zo'n manier van haar tegenstandster te winnen. Aan de andere kant vind ze het heel erg logisch dat Jelena Jankovic opgaf omdat ze zelf ook wel begrijp dat zei voor de volle 100% wil spelen. Jelena Jankovic moest zich vrijdag in de halve finales ook al laten behandelen aan haar rechteram. Bij aanvang van de achtste game in de finale liet ze zich opnieuw behandelen. Twee opslagen later gaf ze op.
[/table]

Zware crash Timo Glock

GTAGames.nl afbeelding
Formule 1-coureur Timo Glock is zaterdag tijdens de kwalificatierace zwaar gecrasht. De Duitse coureur vloog op het circuit van Suzuka uit een bocht en plantte zijn Toyota op hoge snelheid in de banden. Gelijk na de crash is te zien dat de coureur nog wel zijn stuurtje loskoppelt. Daarna werd Timo Glock minutenlang behandelt en werd afgevoerd naar het ziekenhuis per helikopter. Volgens een woordvoerster van de internationale autosportfederatie FIA was zijn toestand redelijk goed. Glock klaagde over rugpijn en zou een beenwond hebben. Ook de Spanjaard Jaime Alguersuari van Toro Rosso en de Fin Heikki Kovalainen van McLaren hielden hun racewagen niet in de baan. Bekijk hieronder de crash van Timo Glock.EDJVw-jVCAM

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Lifestyle

[table=simpel]Geest vult bierglazen bij||Kip sterft bij het leggen van een monsterei

GTAGames.nl afbeelding
Een Pubuitbaatster in het Engelse SouthSea wordt geplaagd door een geest die de bierglazen van de klanten bijvult, zo zegt ze zelf. Wanneer klanten even naar het toilet gaan of niet in de buurt van hun glas blijven, vult de geest zo vriendelijk als hij is de glazen bij. Erg leuk voor de gasten natuurlijk, maar minder leuk voor de uitbaatster zelf, omdat het haar handenvol geld zou kosten. Aan de andere kant komt er wel meer volk over de vloer door deze overvloed aan publiciteit. En natuurlijk zijn de gasten ook geïnteresseerd in een pint die nooit leeg geraakt.
||
GTAGames.nl afbeelding
Een Duitse boer ging op een mooie morgen even zijn kippenren binnen om zijn dagelijkse eitjes voor een omelet, en schrok zich daar een hoedje. In de legbatterij vond hij zowaar een erg groot kippenei. Het woog 138 gram, terwijl een normaal kippenei nog nooit groter is geworden dan 77 gram. Jammer maar helaas deed hij kort erna een mindere ontdekking: Roberta, de kip van wie het ei afkomstig was lag uitgeput in een hoekje en liet daar haar laatste levensadem. Als eerbetoon aan haar heeft hij het ei 'Little Roberta' genoemd, en het ei daarna in zijn omelet gedraaid.
[/table]

Visser haalt monster van 102 kilo uit water

GTAGames.nl afbeelding
Nog een Duitser heeft deze vrijdag in een meer een gigantisch monster boven. Hij merkte dat hij beet had en probeerde de buit binnen te halen, maar dat lukte hem niet. Met behulp van twee vrienden slaagden ze er toch in om het beest op het droge te krijgen. De gigantische vis was 2,58 meter lang en woog maar liefst 102 kilogram. Ze waren allen zo verbaasd en waren er zeker van in het Guiness Book Of Records te komen. Helaas is dit niet gebeurd. Stein mag dan al de grootste vis ooit gevangen hebben in Duitsland, zijn record wordt niet erkend omdat hij zijn vangst aan stukken gesneden heeft nog voor iemand van het vismagazine 'Blinker' het monster kon wegen en meten. Wat rest zijn deze foto's van zijn onvergetelijke gebeurtenis.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...