Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579969

Editie 155 - Reporter Bulldog


OWN

603 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_3251_43_21571.gif

Deze rubriek is geschreven door

Sa_bulldog!

Deze week een paar nieuwtjes in Reporter Bulldog. Vanaf deze week zullen de lezertjes van Reporter Bulldog elke week moeten afwachten als Reporter Bulldog wel of niet online komt. Deze beslissing is gemaakt omdat ik zelf ook niet altijd tijd heb om ten eerste deze te schrijven en daarnaast moeten er wel meldingen zijn geweest om over te schrijven. Deze week zijn er weer een aantal dingen gebeurd, maar ik wil niet continu in herhaling vallen door te schrijven over containerbrandjes. Als iemand verhalen heeft over een gebeurtenis heeft die van toepassing zijn op dit rubriek dan kunnen jullie mij altijd een Persoonlijk Bericht sturen. En dan kan jij je eigen verhaal in Reporter Bulldog tegemoet zien! Deze week ga ik het hebben over een drukke avond en nacht voor brandweer Delfzijl. Veel lees plezier iedereen.

Valse Melding en Poging tot brandstichtingen leiden tot een drukke avond en nacht voor de brandweer

Deze week was het eindelijk maar toch weer eens een keertje raak. Eindelijk een beetje actie toen op woensdagavond de pieper afging voor een woningbrand aan de schuitenzand hier in Delfzijl. Ik pak zoals gewoonlijk me spullen en sprint naar de auto. Jammer genoeg is de snelste weg naar de straat afgesloten en moet ik een stukje omrijden. Als ik op de grote weg zit naast me huis zie ik in de verte bij de rotonde al een politie wagen rijden. Ik ga zo snel als ik kan naar de rotonde en sla bij de rotonde rechtsaf als ik bij de rotonde ben afgeslagen zie ik al dat twee agenten bij een woning staan en hebben aangebeld. Op het moment dat ik de auto parkeer en samen met een collega richting de woning loop komen de agenten onze kant oprennen. Wij vangen zo vlug als het gaat op dat de brand niet bij de woning is en dat er kans is dat er een woning in de flat in de brand staat. De melder heeft vanuit de telefooncel gebeld en al vrij snel was duidelijk dat het om een valse melding ging. Ondertussen had zich al heel wat publiek zich verzamelt bij de de plek van de Melding, maar toen het duidelijk was geworden dat het om een valse melding ging, gingen de meeste mensen weer weg en ook de brandweer en politie pakte hun spullen in om weer terug te keren richting het bureau en de kazerne.

Ik en mijn collega's praten nog even na en besluiten dan ook weer om naar huis te gaan. Als ik thuiskom zie ik dat mijn vriendin heeft gevraagd als ik haar kant opkom. Ik zeg tegen haar dat ik eraan kom en stap weer in de auto om haar kant op te gaan. Als ik bij haar ben besluiten we wat te drinken. Op het moment dat me vriendin drinken aan het pakken is gaat de pieper weer af. Het was ondertussen een uur later en dit keer werd een melding gedaan van een fietsenstalling in de brand bij de basisschool aan de overkant van de vorige melding. Ik zeg tegen me vriendin dat ik even ga kijken en stap weer in de auto en rij weer helemaal terug naar vlak bij me eigen huis. Als ik ben aangekomen zie ik dat de politie alweer ter plaatse is. Onderweg naar de plek ben ik nog aan de kant gegaan voor de brandweer dus ik reed achter hun en was tegelijkertijd met de brandweer ter plaatse. Dit keer dachten wij dat het weer een valse melding was, maar er was helemaal niks te zien. Toch stond te politie samen met de brandweer te neuzen bij de stalling en toen ik naar een andere collega liep hoorde ik dat er een poging was gedaan tot het stichten van een brand door middel van een molotovcocktail. Dit was mislukt en de brandweer heeft nog met een hittezoeker gekeken als er nog ergens wat smeulde, maar ook dit was niet het geval. Weer kon de brandweer hun spullen inpakken en richting de kazerne vertrekken. De politie daarin tegen verzamelde bewijsmateriaal door het flesje waarin de benzine had gezeten mee te nemen voor onderzoek. Nog geen uur later deed zich weer hetzelfde voor en heb ik mijn vriendin meegenomen dit was welliswaar op een andere plek, maar had niet veel verschil met wat er daarvoor was gebeurd. Voor verhaal en foto's ga naar www.112appingedam.nl

Voor Meer Foto's kunnen jullie klikken op de logo

GroenhagenFotografie_Button_OWN.png

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...