Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,519,772

Editie 155 - De Kronieken der...


OWN

330 views

 Share

gallery_3251_43_19102.gif

Deze rubriek is geschreven door Thundercover!

Kai-Shockwave

GTAGames.nl afbeelding
Kai-Shockwave - of kortweg Kai (scheelt weer wat tijd om te typen) - werd 11 april 1990 geboren met het talent in GTA multiplayer modes. Helaas waren er nog nauwelijks mensen die multiplayer of online gamen kenden in 1990 - laat staan GTA - dus zijn talent werd niet meteen opgemerkt. Zeventien jaar later echter wel, want toen registreerde Kai zich op GTAforum.nl.

Al vanaf het begin kwam Kai regelmatig in de GTA: IV fora. Daar postte hij regelmatig, maar hij werd niet meteen Superlid. Nee, eerst maakte hij zichzelf nog bekender door de GTAgames.nl Winteractie '08 te winnen. In de categorie Photoshop had hij de woonkamer van CJ veranderd naar een echte gangsterkamer voor de homies. De afbeelding kan je nog altijd hier bekijken.

Nu hij zichzelf op de kaart had gezet, startte Kai een eigen project. Zo ongeveer elk lid zal het wel kennen: LibertyKillerZ. Een GTA: IV clan waarin leden van GTAforum.nl tegen elkaar GTA kunnen spelen op de PlayStation 3. Er is ruimte voor spelers met een Xbox of een pc, maar over het algemeen staat de clan toch als dé PS3-clan van het forum bekend. En dat uit zich onder andere in een grote blog en een eigen subforum, waarin makkelijker toernooien en andere evenementen kunnen worden georganiseerd.

gallery_536_30_5062.pnggallery_536_30_6472.png

Maar voordat de blog en het subforum er kwamen, zette Kai zichzelf opnieuw in de kijker. Blijkbaar wil hij graag in de spotlights staan en dat deed hij door de GTAgames.nl Zomeractie '08 te winnen. En winnen zit Kai in het bloed, wat hij weer eens duidelijk maakte met de GTAforum Awards 2008. Kai werd daar verkozen tot het Beste Lid van 2008 en de maker van de Beste Signature. Het mag dan geen verrassing heten dat Kai op 7 januari naar Superlid werd gepromoveerd. Of zoals Jowx het mooi uitdrukte: "Beste Lid, dus Super Lid.. ^_^ ".

GTAGames.nl afbeelding
Helaas voor Kai was het niet allemaal rozengeur en manenschijn, want nog geen vijf dagen na zijn promotie naar Superlid werd hij weer gedegradeerd door een fout. Van hemzelf wel te verstaan, want door andere leden werd eerst gedacht aan een systeemfout.

Maar Kai rechtte zijn rug en ging gewoon door met goed posten en het beheren van zijn clan, dat in maart 2009 een eigen subforum kreeg. Het ging weer goed en Kai stapte terug in de wereld van voor de promotie naar Superlid: the world of winning. En dat deed hij en doet hij nog steeds. Hij kreeg in juni een nieuwe promotie naar Superlid, startte samen met grootste clans voor de Xbox (Death Incorporated) en de pc (KiWi United) het project IV Open Tournaments en kijkt weer reikhalzend uit naar de volgende overwinning. Want als één ding nooit verveelt, dan is het winnen.
 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...