Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579951

Editie 155 - Interviews


OWN

777 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_3251_43_1493.gif

Deze rubriek is geschreven door GekkieJ01 en Fiegel5!

Deze week gingen wij op bezoek bij de moderator van het GTA IV forum, genaamd Jacky-2007.

Fiegel5

GekkieJ01

Jacky-2007

GTAGames.nl afbeelding

Heb jij ook leden die gaan crewlikken? En wat vind jij van zulke leden?

Ik ben zelf nog niet gecrewlicked (?Hoe zeg je dat? :puh: ) maar ik ken er wel een paar. Vind het erg jammer dat er leden zijn die zich op proberen te trekken aan een ander om beter te boek te komen te staan op het forum. Mijn beide promoties kwamen volledig onverwacht, en het doet goed om op zo'n onverwachte wijze ineens blijk van waardering te ontvangen van zoveel mede Gta-forummers. Als je er zelf al maanden voor loopt te slijmen, is de verassing er ook niet. En mijzelf en mijn collega's kennende, komt die promotie er überhaupt niet. Dan creëer je voor jezelf alleen maar een grote bak vol teleurstelling.

Wat is dan beter voor de teleurstelling, een bak of een zak?

Die keuze laat ik aan de crewlicker in kwestie... :puh:

Whehe, dump je collega's in die slijmerige leden :puh: Maargoed wat vind jij op dit moment van de sfeer op het forum en de sfeer van de leden?

Ik denk dat je de sfeer tussen leden onderling bedoeld? :puh: Wel, iedereen heeft binnen zijn eigen groepje een stabiele plek, maar de communicatie buiten die groepjes (Bijvoorbeeld een gang, clan of project) is soms tussen de leden onderling wat vijandig, korte lontjes hier en daar. Dat is erg jammer, maar over het algemeen zijn er ook vaak genoeg topics waarbij je weer het tegenovergestelde ziet, en dus iedereen het ineens weer roerend met elkaar eens kan zijn. De sfeer op het forum vind ik over het algemeen wel goed, maar jammer dat de input van nieuwe leden de laatste alleen maar negatief is. Bijvoorbeeld vandaag heb ik nog uit drie verschillende posts een reclame-link moeten vegen, waardoor mijn bezempje nogal snel slijt.. En dat bij een lid wat nog geen 100 posts heeft. Van die cathegorie zie ik ze liever gaan, dan blijven. :)

Laten we even weer naar Forum algemeen gaan, wie zie jij graag corp worden?

Niemand, jij?

Ik heb wel zo mijn voorkeuren ja, en wie mag er dan van jou een promotie krijgen?

Daar gaat ie natuurlijk geen uitspraak over doen.

Tuurlijk wel, Voor OWN alles he.

We zien het wel.

Of we laten Jaap antwoord geven.. Wat zullen we nemen?

Eerlijk? Degenen die ik wél voor een promotie zou willen voordragen, doen iets té veel hun best.. (Overigens zonder te crewlicken) Verder noem ik geen namen, uiteraard.

Wat zou jij dan TE veel vinden? Overal een post plaatsen of minstens elke dag wel helpende post geplaatst hebben?

Tsja, dat is niet op de post af te defineren. Maar wanneer iemand "behulpzame" posts begint te plaatsen zonder in die posts echt kennis van zaken te laten zien, ga je in mijn ogen de verkeerde kant op. Zeg dan niets...







Ze moeten iets hé, Maar ehh... Waarom zit je niet in een gang/corp?

Ik zat in een corp...

The Oceans.

3 TOCers in een chat, wat lievv.

Met de nadruk op zát. En aangezien ik een dergelijke kwalitief hoogwaardige gang of corp nog niet weer heb gezien, zal ik nog wel even "loos" blijven wat dat betreft.

TRG komt in de buurt. :engel:

Daarnaast ben ik nu al druk genoeg met modereren, Death Inc. en WikiGTA (Waar straks ook TBOGT moet worden gevuld)

theeye.png

Stel je moet 2 van die 3 dingen opzeggen, wat zou je kiezen om te houden?

Oei, wat is dit, een valstrik? :puh:

De wat pitterige vragen.

Moeilijke vraag. Een direct antwoord ga je niet van me krijgen. Wanneer ik voor die keuze zou komen te staan, is dat van veel andere factoren (en personen) afhankelijk. Ik doe alledrie namelijk met evenveel enthousiasme en plezier.

Nu wat over je persoonlijkheid, wat is je naam, leeftijd enzovoort (probeer er zoveel mogelijk uit te trekken).

Niet zo snel, hij moet nog kiezen.

Ik ga niet kiezen, dat zei ik al! :puh: Jaap, 23, vader van zoonlief (bijna vijf jaar!), man van vrouwlief, ik werk in de Nutssector. Wat mist er nog? Hobby's? GTA natuurlijk, valt het op? En ow ja, mijn vrouwtje gamed ook.

Die mag ik ook nog interviewen binnenkort. :D

Zo Jaap, we zijn bijna aan het einde maar we gaan eerst nog wat onzinvragen vragen, wat voor auto rijd je?

Ingame een oranje Dukes... In real life een cabrio op twee wielen.

Motor? SERIEUS?

Kawaski Ninja Broem vroem.

Een biker van The lost. :dans:

Nope, fiets! Gazelle piep-krak dus. :puh: Een auto hebben we hier simpelweg niet nodig, ons werk, de school van mijn zoontje en het college waar mijn vriendin studeert, is allemaal niet verder dan tien minuten fietsen.

Oh, ik dacht dat je een dikke gangsta was. Kom je me vertellen dat je fietst.

Veel gezonder. Mocht het wel nut hebben, kunnen we er altijd nog één voor de deur zetten.

Met kinderzitje.

Wat is dan wel een van je tofste hobby's (maak me blij), buiten GTA.

Mijn zoontje! Bijna vijf en al zo'n relaxed gozertje, geniaal!

Vertel eens?

Een quote: "Papa en mama, aan knippen en plakken heb je eigenlijk geen reet, ik wil gewoon leren lezen en schrijven!" En uiteraard tijd doorbrengen met vrienden. Ik prijs me gelukkig, ik heb aan vrienden geen tekort, en ik besteedt daar dan ook graag mijn tijd aan..

Zei je zoontje dat?

Quote van de maand.

Ik wou je net dit gaan zeggen: ik heb zon vermoeden dat dit interview nog een deel 2 gaat krijgen, denken jullie niet? Maar tot nu toe, Jaap. Wat vond je van het interview en de intervieweressen?

Een deel twee is prima hoor, jullie weten me te vinden tenslotte. Het interview? Vooral gezellig, eigenlijk. Voel me nu niet echt heftig ondervraagd, ofzo. Goed bezig dus, die "intervieweressen" hier. En ga vooral zo door met de OWN, redactieleden. Het doet me goed iedere week weer een stukje The Oceans te zien verschijnen op het forum. :)

Welkom bij het OWN interview Jacky-2007.


Dank u.

Ik doe gezellig mee, welkom Jacky-2007.

GTAGames.nl afbeelding
Jacky-2007, of mag ik Jaap zeggen? Wanneer heb je je gegegistreerd op het forum en waarom?

11 april '08. Waarom? Ik gebruikte voor voorgaande GTA's altijd al gtagames.nl als bron voor mods, nieuws, info etc. Toen ik hoorde dat IV in de maak was, besloot ik maar eens actief mee te doen in de gekte.

De gekte van Gekkie.

Gezellig, hoeveel GTA's heb je in totaal en welke valt vooral bij jou in de smaak?

Ik heb ze allemaal gespeeld op de Stories na. Vice City heeft de verslaving écht kracht bijgezet, dat is nog steeds dé GTA voor mij. Ik heb enkele al wel weer verkocht, aangezien ik het platform niet meer heb om ze op te spelen.

En GTA IV, elk GTAForumlid weet dat jij daar nogal actief in bent. Zowel als moderator in de IV sectie, maar ook heb je een clan?

Jeps, op 16 Jun 2008 zijn Iscariah en ikzelf de Death Incorporated clan begonnen. :) En nu wil je zeker dat ik daar wat over vertel? Iscariah en ik hebben elkaar leren kennen in de IV fora, begin 2008. Nadat GTA IV was gereleased hebben we héél wat uren doorgebracht in de multiplayer, onder andere voor het te betreden gebouwen topic. Daar hebben we alle open interieurs in IV in kaart gebracht. Toen we daar éénmaal mee klaar waren, besloten we ons aan te melden bij een clan. Echter, twee weken na onze aanmelding hoorden we nog steeds bar weinig. Toen besloten we om het zelf maar even beter te doen. :)

En dat lukte zo te zien.

Maargoed, wat vind je tot nu toe van je promotie tot moderator?

Het houdt me van de straat, net zoals dat ook was toen ik lid was, en Superlid. Maar vooral voor de Wiki heeft het zijn voordelen, de pagina's van TLAD en TBOGT moeten ook gevuld worden. Tot nu toe lag dit volledig bij Jay;. Het doet me goed hem erbij te kunnen helpen. Wat het modereren betreft, het is een eer en ik doe het graag. Maar gezellig meeposten doe ik ook nog steeds graag.

Hoe kijk jij naar de leden, en hun reacties naar jou toe?

Ik zie mezelf ook als lid, weet je? Alleen dan met wat meer verantwoordelijkheden, dat wel. Over het algemeen is het gemiddelde GTAForum-lid een GTA-fan, een enthousiasteling en een gamer. Dat zie ik graag, want zo ben ik zelf ook. Reacties naar mij toe, tsja. Je treft weleens iemand die het moeilijk vindt te begrijpen dat er een verschil is tussen Jacky-2007 als moderator, en Jacky-2007 als forumlid. Als moderator vertegenwoordig ik de regels, meer niet. Als lid kan je met me lachen, om me lachen, huilen, wat je maar wilt!

En goed met je babbelen :)

Als jij het zegt. :)





11 reacties


Recommended Comments

Moet je eens weten, dit is nog niet eens een kwart van het gesprek dat we gevoerd hebben. Pakweg duurde dit interview wel zeker 3 uur lang...

Misschien maken we wel een deel 2 :clown:

Link to comment
Moet je eens weten, dit is nog niet eens een kwart van het gesprek dat we gevoerd hebben. Pakweg duurde dit interview wel zeker 3 uur lang...

Misschien maken we wel een deel 2 :clown:

Dat weet ik wel zeker 8) .

Link to comment
Moet je eens weten, dit is nog niet eens een kwart van het gesprek dat we gevoerd hebben. Pakweg duurde dit interview wel zeker 3 uur lang...

Waarom heb je driekwart geskipped dan?

Link to comment
Moet je eens weten, dit is nog niet eens een kwart van het gesprek dat we gevoerd hebben. Pakweg duurde dit interview wel zeker 3 uur lang...

Wel 3 uur?

*kijkt naar GTA-Sheep* 0_0

Link to comment
Moet je eens weten, dit is nog niet eens een kwart van het gesprek dat we gevoerd hebben. Pakweg duurde dit interview wel zeker 3 uur lang...

Waarom heb je driekwart geskipped dan?

Omdat de andere helft groots onzin was, en het was echt groots met een G :7

Link to comment
Moet je eens weten, dit is nog niet eens een kwart van het gesprek dat we gevoerd hebben. Pakweg duurde dit interview wel zeker 3 uur lang...

Waarom heb je driekwart geskipped dan?

Omdat de andere helft groots onzin was, en het was echt groots met een G :7

Dan is het toch juist leuk om dat te publiceren? Nu is het zo zakelijk en erg kort. :t

Link to comment
Moet je eens weten, dit is nog niet eens een kwart van het gesprek dat we gevoerd hebben. Pakweg duurde dit interview wel zeker 3 uur lang...

Waarom heb je driekwart geskipped dan?

Omdat de andere helft groots onzin was, en het was echt groots met een G :7

Dan is het toch juist leuk om dat te publiceren? Nu is het zo zakelijk en erg kort. :t

Moet je tegen Gekkie zeggen, die heeft opmaak gedaan. Inderdaad zat er best wat onzin tussen, en op een gegeven moment zijn we gestopt met het interview omdat eigenlijk iedereen wou gaan slapen. Alleen is er daarna nog een gesprek doorgevoerd wat een uur duurde. En daar zaten voornamelijk persoonlijke zaken tussen, dus hoort niet op het forum..

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...