Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,520,352

Editie 156 - Het Ongeinblok


OWN

231 views

 Share

gallery_108553_47_20158.gif

Deze rubriek is geschreven door Remi-X & Jesperkaj

Welkom bij Het Ongeinblok, de plek waar gelachen moet worden :) Deze week geen ownage, desondanks wensen wij jullie toch plezier met het lezen.

Top 3

Waarom je deze top 3 het beste kan overslaan. ( :7 )

1. Hij is niet grappig.

2. De redacteurs hadden er weinig zin in om er nog meer humor in te stoppen.

3. Een top 3 over beren is veel leuker.

Youtube

gsHLJVUWDPY

uX_G4-d9O6s

2Fb__C9kskE

De vraag aan... GekkieJ01.

GekkieJ01, wat is de leukste herinnering die je hebt?

Ik was is een keer in de sloot gefietst, het was rond 8 uur en ik reed een heuveltje af... Blijkbaar had ik zo hard gereden dat me trappers of versnelling doorschoten en toen kon ik m'n evenwicht niet meer houden, over het gras in de plomp... Helaas fietste iedereen er langs ( Hufters ), ik legte me tas op de kant neer waar me mobiel in zat... Ik kroop uit het water en ik stond daar toen met allemaal kroos op me hoofd, helemaal nat, en de fiets met allemaal kroos en het stuur verbogen. Ik belde me vader op (gelukkig deed me mobiel het nog anders zat ik echt in de problemen)

M'n pa haalde me, op en toen hij me zag moest hij lachen. Uiteindelijk heb ik me maar ziekgemeld voor een dagje :puh:

[hr=3]blue[/hr]

Dat was het alweer! Tot volgende week.

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...