Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,520,483

Editie 156 - De Kronieken der...


OWN

419 views

 Share

gallery_3251_43_19102.gif

Deze rubriek is geschreven door Thundercover!

Bierbuikje

GTAGames.nl afbeelding
Bierbuikje is net als Kai-Shockwave (zie de editie van vorige week) altijd een winnaar geweest. Het begon eigenlijk al toen hij dit forum binnen wandelde. Vol zelfvertrouwen begon hij vier jaar na de release van GTA: Vice City een topic met de mededeling dat hij een nieuwe Easter Egg had gevonden. Die arme Bierbuikje wist niet wat hem overkwam toen bleek dat zijn Easter Egg al bekend was. GTA-Sheep bleef echter voor hem hopen dat de volgende Easter Egg wel goed gevonden zou zijn, maar ook daar had Bierbuikje pech: zijn nieuwe topic werd zonder reacties gesloten en andere vermeende Easter Eggs in het juiste topic waren al bekend.

Uiteindelijk weet je dat we bij Bierbuikje moeten eindigen met het leiderschap van BeaT DowN. Maar voordat we daaraan toe waren, moest Bierbuikje eerst de gangscène vinden. Dat gebeurde op 5 januari 2008, toen Bierbuikje lid werd van Route 66. Erg lang is hij daar niet gebleven, want nog voor het einde van de maand was hij weer weg. Net als de rest van de leden overigens, want wegens inactiviteit werd de gang opgeheven.

Zo'n eerste gang gaf natuurlijk smaak naar meer en daarom meldde Bierbuikje zich aan bij BeaT DowN. Toeval of niet: vlak daarna werd BeaT DowN corporation en Bierbuikje bleef lekker zitten. Buiten het forum bleef Bierbuikje ook lekker posten en kwam hij naar voren als de grote fan van Miley Cyrus. Met mooie signatures van Miley ging hij zelf naar de beroemdheid om ze ook nog eens te laten signeren. Zeg Bierbuikje en je zegt Miley. Het stel is een soort Jan & Yolanthe van het forum.

mileycyrus2gq3.png

Met behulp van Miley probeerde Bierbuikje Photoshop onder de knie te krijgen. Om zijn drang naar overwinnen nog groter te maken, kreeg hij tevens het project Beat Bierbuikje in handen, wat georganiseerd werd in de BeaT DowN blog. Regelmatig probeerde hij anderen te slim af te zijn en de beste te zijn in een spel of contest. Ook zijn eigen brandmerk uit zijn avatar vond je regelmatig op zijn scoreformulier: een B met een sterretje - verward met het feit dat hij geen Bierstar heet.

GTAGames.nl afbeelding
Op 27 augustus 2009 werd dan eindelijk het hoogtste punt tot nu toe bereikt: Bierbuikje werd leader van BeaT DowN. Blijkbaar is hij bij de leden zo goed gezind dat zijn uitstapje van één dag naar de Wilde Ganzen hem werd vergeven, zodat hij weer verder kan gaan met zijn allergrootste hobby: pim-pam-pet.

 Share

1 Comment


Recommended Comments

Zeg Bierbuikje en je zegt Miley. Het stel is een soort Jan & Yolanthe van het forum.

Jan en Yolanthe zijn uit elkaar, mijn liefde voor Miley blijft. <3 :$

Mooie rubriek. :tu:

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...