Jump to content

OWN

 • entries
  5,186
 • comments
  17,587
 • views
  1,521,538

Editie 156 - Tips van de Week


OWN

437 views

 Share

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 members have voted

 1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

  • 10%
   5
  • 20%
   6
  • 30%
   1
  • 40%
   2
  • 50%
   11
  • 60%
   6
  • 70%
   4
  • 80%
   7
  • 90%
   40
  • 100%
   0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_10822.gif

Deze rubriek is geschreven door Kloep!

En weer hebben we een editie van Tips van de Week. We hebben weer drie tips van onze redacteuren. Kloep vertelt ons over Photoshop, en Cabyon vertelt ons over Lifestyle. Thundercover heeft deze week een tip over Computers. Zoals vorige week al gemeld, heeft Rinaldootje een groot aantal tips bij mij achtergelaten. Deze week zien wij de tweede tip voorbij komen. Verder veel plezier met deze week!Kloep's Photoshop Tips van de Week:

Er zijn veel verschillende manieren om een laag aan te maken, en elk hebben ze hun eigen voordelen. Wil je je werk zo snel mogelijk afhebben, kun je het beste in het dialoogvenster op 'Een nieuwe laag maken' klikken. Je krijgt direct een nieuwe laag, zonder eerst in een venster door te moeten klikken. Soms kan dit venster wel handig. Mocht je die wel willen hebben kun je een nieuwe laag aanmaken via SHIFT+CTRL+N. Hierbij maak je een nieuwe laag aan, en krijg je vervolgens het venster van 'Een nieuwe laag maken'. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld je laag direct een nieuwe naam wilt geven.

We houden nu nog twee manieren over, beide manieren duren wat langer. In het begin zei ik al dat elke manier hun eigen voordelen hebben. Mocht je tegen een uurtarief werken, zijn deze manieren het beste voor jou. :D Als je een uurtarief rekent, maar wel een deadline hebt moet je het op de volgende manier doen: kies in het lagenpalet 'Een nieuwe laag maken'. Dit is dezelfde manier als de eerste, maar het is gewoon de snelste en met een deadline is dat wel zo handig. Mocht je nou geen deadline hebben, maar wel een uurtarief moet je de langste manier natuurlijk toepassen. Die gaat als volgt: Laag -> Nieuw -> Laag. Dit is absoluut de langzaamste manier, en dus altijd handig met een uurtarief. Enneh, psst, niet vertellen aan je klant dat ik je deze tip heb gegeven. ;)

[hr=3]#3b91c3[/hr]

Ingezonden Tips:

Rinaldootje:

Oefen met je pistool op hoofdschoten. Het wapen hoeft niet echt sterk te zijn maar 1 goed hoofdschot en je tegenstander is neer. Dit is erg handig aangezien je het met een pistool lang moet uithouden. Het voordeel is munitie is goedkoop, en je kan de combat pistol pas later in de verhaallijn kopen terwijl pistol erg vroeg kan.

Denk eraan, stuur al je tips naar Kloep!

Cabyon's Lifestyle Tip van de Week:


Wil jij dat je Samsung wat harder geluid kan produceren? Hier wordt in stappen uitgelegd hoe je dat kan doen met de D600, De D500 vind je hier. De codes voor de G600 liggen hier. Voor overige modellen zijn er voor zover bekend geen codes beschikbaar. ;)
Thundercover's Computer Tip van de Week:


Heb je het gevoel dat je te weinig ruimte hebt bij het surfen? Wordt je beeld voor de helft gevuld met werkbalken van favorieten, antivirusprogramma's en spyware? Gebruik dan de functietoets F11 en maak volledig gebruik van je 22" beeldscherm door een website over je hele scherm uit te spreiden.

 Share

2 Comments


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...