Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,519,769

Editie 158 - De Kronieken der...


OWN

429 views

 Share

gallery_3251_43_19102.gif

Deze rubriek is geschreven door Thundercover!

Amfetamientje

"Het medicijn dat werkt tegen inactieve fora!" Zo zou een recept eruit kunnen zien. Maar verwar het niet met een spammer, want Amfetamientje is dat niet. Wie komt hem nou niet een keer tegen? Regelmatig zit hij in de chat en vraagt zich af waar Dries is. Ik heb geen flauw benul wie Dries überhaupt is, maar dat u het weet. Naast dat Amfetamientje in de chat actief is, komt hij ook regelmatig in Opinie. Maar liefst 29% van zijn berichten heeft hij daar geplaatst: maar liefst 555. Dat is procentueel gezien veel meer dan Jowx, Dutchy3010 en Mania-92 - al moet gezegd worden dat zij ook het Megaleden forum tot hun beschikking hebben om te gaan posten.

photo-62669.jpg

Gezocht: met of zonder warnlog.

Net als veel anndere leden heeft Amfetamientje ook een naamswijziging ondergaan en niet een zo heel lang geleden! Op 25 september meldde Dutchy3010 - die afgelopen vrijdag nog jarig was en dus binnen de redactie op taart heeft getrakteerd :D (daar hoopte ik tenminste op) - dat Amfetamientje aan het afkicken was. In plaats van de Plantebak in de schuur was daar plotseling Amfetamientje, een uniek persoon volgens zijn profiel. Hij draagt geen signature ("deze zijn voor mietjes, net als broeken"), heeft buitengewoon veel interesse in zichzelf en heeft GTA2 als favoriet GTA-spel - als één van de 34 leden op GTAforum.nl.

Signatures zijn voor mietjes, net zoals broeken!

Met de kat uit Shrek 2 probeert Amfetamientje Opinie actief te houden, onder andere met topics over geld, 9/11 en het raten van je eigen leven. Dat laatste is een serieus topic, maar sluit aan op het andere actieve forum waar hij vaak te vinden is: None of the Above. Ook daar zet hij leden voor bepaalde keuzes en zijn z'n topics toch wel serieuzer dan wat je op dit moment aan het drinken bent. Kortom: Amfetamientje mag rustig nog een tijd blijven posten, zo vindt de OWN Redactie!

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...