Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,582,291

Editie 159 - De Kronieken der...


OWN

498 views

gallery_3251_43_19102.gif

Deze rubriek is geschreven door Thundercover!

Gijsso

Wellicht is het voor veel leden ongemerkt gebeurd, want om nou te zeggen dat het met veel aandacht en publiciteit gepaard ging... nou, nee. Voor de lezers die de afgelopen weken onder een steen lagen en daardoor OWN niet hebben gelezen: Gijsso is nu de leider van de enige Corporation van het forum (ook wel BeaT DowN genoemd). Ik had zelf een item in de blog verwacht, een ingestuurde speech voor in OWN en een bericht op de frontpage van GTAgames.nl, maar het kwam niet verder dan een mededeling in de status die al vrij snel weg was. Geen nood, na Bierbuikje een paar edities geleden gaan we ons nu weer verdiepen in de leider van BeaT DowN en dit keer luistert hij naar de naam Gijsso.

photo-75238.jpg

Pinguine Sind Hammergeil

Gijsso registreerde zich op het forum met de naam GTAGijsso, maar afgelopen september kwam de Groesbeker anders dan normaal van vakantie terug. Hij wilde een naamswijziging. Als pinguïnfanaat ging hij op voor Gijs de Pinguïn, maar aan nog meer dieren had Lantyz geen trek, dus maakt hij GTAGijsso letterlijk een kopje kleiner. Dat is Gijsso wel gewend met de games die hij speelt, want met een PS3 is hij prima in staat om onder andere Grand Theft Auto IV en straks Call of Duty: Modern Warfare 2 te spelen. Of hij ook vaak multiplayer speelt bij eerstgenoemde game, is niet bekend, al gaan er wel geruchten dat hij internet heeft.

gijssosig.jpg

Als het reputatiesysteem zou werken, zou Gijsso een pluspuntje van mij verdienen, want hij is een fan van Formule 1. Van Kloep krijgt hij vast ook +1, want Gijsso is ook te vinden in de Graphics fora. Maar het meeste zal hij krijgen door zijn bijdrage in BeaT DowN, want hij heeft daar ontzettend veel posts geplaatst (zo'n 9000 gok ik), waar hij waarschijnlijk enkel voormalig leider Bierbuikje voor zich moet dulden. Als je dan niet als actief kan worden bestempeld, weet ik het ook niet meer.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...