Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,582,290

Editie 159 - Tips van de Week


OWN

636 views

gallery_108553_47_10822.gif

Deze rubriek is geschreven door Kloep!

Welkom bij deze nieuwe editie van Tips van de Week. Deze week wederom twee tips van onze hoofdredactie. Daarnaast weeral een tip van Rinaldootje. Deze week hebben we ook een tip van Zamg0d1. Veel leesplezier.

Ingezonden Tips:

Rinaldootje:

Kooktip:

Doe je meestal bij je eten wat kruiden (Peper, zout e.d.), of wat saus (Sweet chilly e.d Geen saus die je bij je friet doet)?

Probeer eens die kruiden of saus er eens in mee te bakken. De smaak daarvan gaat dan IN je eten zitten en er niet op.

Zamg0d1:

Algemene tip:

Als je iets cools ziet, zoals een mooie sprong bij een skatebaan, een mooie website, of een coole signature, en je wilt ook zoiets doen, ga niet in een keer zoiets proberen te doen/maken, maar probeer het in kleine stappen te doen, als je een sprong ziet probeer dan niet in een keer de sprong, dan bezeer je je heel snel, maar ga bijvoorbeeld eerst kleiner proberen en werk langzaam naar die sprong.

Zo bespaar je je wat teleurstellingen dat het niet lukt. Kortom, als je iets cools ziet, probeer het in één keer na te doen, probeer het rustig in stappen te leren, gewoon rustig aan, scheelt teleurstellingen. ;)

Denk eraan, stuur al je tips naar Kloep!
Thundercover's Computer Tip van de Week:


Deze week heeft Google een nieuwe applicatie online gezet: Google Dashboard. Met dit stukje software kan je eindelijk zien wat Google over jou bewaart en wat Google dus over jou 'weet'. Tevens heb je daarmee de mogelijkheid om informatie te verwijderen, zodat je weer een beetje anoniemer wordt. Hiermee probeert Google openheid te geven over de gegevens van hun gebruikers - en daar bedoelen we iedereen mee die een account bij één van Google's diensten heeft. Of je bezorgd bent of niet: neem toch even een kijkje en wie weet schrik je je wel een hoedje!

Kloep's Photoshop Tips van de Week:


Deze top gaat over het hernoemen van je Penselen (brushes). Ben je niet tevreden met de naam die je gegeven hebt aan je penselen (of de standaard naam uit de download)? Het enige wat je hoeft te doen is met je rechtermuisknop te klikken op het penseel wat je wilt hernoemen, en de optie 'Naam van penseel wijzigen' te kiezen. In het venster wat verschijnt geef je de naam op en je klikt op OK. Dan ben je klaar, en gaat je penseel met zijn/haar nieuwe naam door het leven. Alsof een mens naar het gemeentehuis gaat om zijn/haar eigen naam te veranderen... :)

1 Comment


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...