Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,582,291

Editie 160 - De Kronieken der ...


OWN

624 views

gallery_3251_43_19102.gif

Deze rubriek is geschreven door Thundercover!

Ikkes

GTAGames.nl afbeelding
Eerder deze week vielen de woorden 'oude garde' weer eens op het forum, dus een mooi moment om eens te kijken naar een lid dat hier al een geruime tijd rondhuppelt. Ikkes is zo'n lid, want hij is een overblijfsel van de San Andreas Golf. Geregistreerd in juni 2005 werkte Ikkes zich - heel verrassend stukje tekst - op naar Superlid en behaalde nog voor het einde van het jaar de 1000 berichten. Waarschijnlijk heeft zijn activiteit in het Superledenforum hiertoe flink bijgedragen, want Ikkes bleef niet stilzitten.

Ikkes werd het jaar daarna snel Megalid en lid van The Oceans, waarna hij in een Megalid-dipje terecht kwam. Geen plaatsen in de crew en ook geen duidelijke specialiteit, dus dan blijf je Megalid. Ikkes toonde echter wel zijn waarde voor OWN en The Oceans door rubrieken te schrijven voor OWN. Als redacteur is Ikkes iemand waarop je kan bouwen, want zijn rubriek komt altijd op tijd. Dat besefte de crew in 2007 ook en Ikkes werd in oktober moderator van de Lifestyle fora, waarbij hij steun kreeg van Mania-92 en GTA-Sheep.

Maar het zat Ikkes niet helemaal lekker en in april 2008 verhuisde hij naar de Games fora om met Froodooo (en sinds afgelopen augustus met Visser23) de boel daar op orde te houden. In combinatie met de rubriek Game On! kan dus geconcludeerd worden dat Ikkes een echte gamefreak is, zeker als je bedenkt dat hij regelmatig met Visser23 online FIFA speelt. Elke week even kijken wie de beste is om de teamgeest op peil te houden.

post-3251-1239464348.png

Over teams gesproken: ook de de gangscène ging het Ikkes niet slecht af. Niet alleen zette hij zich in voor OWN waardoor hij Co-Leader werd naast Dutchy3010, maar tevens had hij een tijdje de leiding over The Oceans. Helaas zat The Oceans net in een mindere periode, maar daar ging Ikkes absoluut niet onder gebukt. Ook nadat Jowx en Dutchy3010 weer de leiding op zich namen, bleef Ikkes lid van The Oceans - tot het einde natuurlijk. :D

Ondanks dat Ikkes niet het actiefste lid is, heeft hij toch al heel wat meegemaakt op het forum. En hopelijk maakt hij nog heel wat mee, want dat zouden wij enkel kunnen toejuichen.

2 Comments


Recommended Comments

Als redacteur is Ikkes iemand waarop je kan bouwen, want zijn rubriek komt altijd op tijd.

Ironisch genoeg mist deze week juist mijn rubriek :$

Maar leuk stukje :)

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...