Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,582,479

Editie 161 - De Kronieken der ...


OWN

718 views

gallery_3251_43_19102.gif

Deze rubriek is geschreven door Thundercover!

Kloep

GTAGames.nl afbeelding
Toen het jaar 2008 aanbrak, had nog niemand van Kloep gehoord. Logisch gezien het feit dat Kloep zich op 3 januari van dat jaar registreerde. Zoals velen begon Kloep met het posten van een vraag, over een modificatie voor een snelheidsmeter in GTA: San Andreas. VWO-er hielp hem daar uitstekend bij en Kloep kon weer verder, waarna er een bewogen jaar voor Kloep kwam. Hij richtte de gang The Car-Dealers op, een gang waar auto's verhandeld werden. Drugs zijn wat makkelijker de transporteren, maar ieder z'n ding.

Maar gangleader zijn is niet voor Kloep weggelegd. Na zijn ontdekking van de Graphics fora en Jowx, besloot Kloep zich in te schrijven voor The Oceans en OWN (volgorde onbekend - doet ook verder niet terzake), waarbij hij lid en redacteur werd. Bij The Oceans liet hij zijn gezellige kant zien, die hij bleef laten zien toen The Oceans werd opgeheven en met een vleugje hulp promoveerde hij in september 2009 naar Superlid. Volkomen verdiend volgens de mensen die hem feliciteerden en die stiekem al maandenlang aan de crew vroegen wanneer Kloep nu eens Superlid werd.

68u8tf.png

Als Kloep zich ergens voor inzet, dan zijn het wel projecten. Precies een jaar na zijn registratie startte hij met het project Application Narrator, waarin hij applicaties voor de iTouch en iPhone bespreekt. Ook was hij bezig met OWN, waarbij hij in mei 2009 co-leader werd. Je zou bijna vergeten dat Kloep ook nog regelmatig leuke graphics bij elkaar gooit en het tot een signature bestempeld. Wat signatures betreft, is Kloep nu het middelpunt van de aandacht. Of zou Hayden Panettiere toch meer het middelpunt zijn?

3 Comments


Recommended Comments

Wat een lekker ding zeg!

+1!

Dacht ik ff dat we ht over pornosterren gingen hebben, was het zo'n gewone Kronieken..:( Thaha, geintje, al moet ik toegeven dat de foto's eerst m'n aandacht kregen. ^^ Mooie rubriek!

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...