Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,526,035

Editie 162 - De Kronieken der ...


OWN

399 views

 Share

gallery_3251_43_19102.gif

Deze rubriek is geschreven door Thundercover!

ASPHALT

GTAGames.nl afbeelding
ASPHALT loopt al een lange tijd mee op het GTAforum en daar mogen we maar wat blij mee zijn. Deze Limburger is namelijk van grote waarde wat betreft de GTA Stories, waarvan hij veel kennis bevat. Het is dus alles behalve onlogisch dat ASPHALT - sinds dit najaar moderator met de minste subfora - deze twee GTA's onder zijn hoede heeft op het forum en vorig jaar werd benoemd tot de LCS kenner van het forum.

Maar voor het zover kwam, moest hij natuurlijk eerst Superlid worden. En door zijn inzet gebeurde dat al vrij snel na zijn registratie: binnen zes maanden had hij de SL+ overtuigd van zijn kennis en inzet en mocht hij dikgedrukt over het forum lopen. In het halfjaar daarna ging hij nog beter posten en werd Megalid, drie maanden later gevolgd door een promotie naar WikiGTA medewerker. Het vertrouwen in hem door de rest van het team werd meteen beloond met een enorme boost aan informatie bij de GTA: Liberty City Stories sectie.

22g4qt.jpg

Toen hij een jaar later tot Moderator werd gepromoveerd, kon je constateren dat ASPHALT zich niet enkel op de stories heeft gestort. GTA IV was namelijk net uit en met een PlayStation 3 werd ASPHALT één van de grondleggers van de GTA IV sectie op WikiGTA. Daarmee is hij nog steeds hard bezig, maar ook dat is logisch. Als je /me <3 Liberty City in je gebruikerstitel hebt staan, wil je niets liever dan in Liberty City leven.

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...