Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,581,732

Editie 163 - News, Sport, Lifestyle


OWN

622 views

gallery_3251_43_6120.gif

Deze rubriek is geschreven door Thundercover!

Oranje ontloopt Zuid-AmerikaOranje_vrijwel_zek_1085649b.jpg

De tegenstanders van Nederland op het WK 2010 zijn bekend. Volgend jaar zullen Japan, Kameroen en Denemarken het tegen 'onze jongens' opnemen in groep E. Nederland mag aan de bak, maar dat was ook wel te verwachten op een wereldkampioenschap. Groep G lijkt de poul des doods te zijn. Hierin zitten zowel Brazilië, Portugal en Ivoorkust, die geen mot willen hebben met de regering van laatste tegenstander Noord-Korea.

[table=simple]Belgen betalen niet|iPhone voor KPN'ers

Vorig jaar is er maar liefst 151 miljoen euro aan boetes opgelegd door Belgische rechters, maar 90 miljoen daarvan is niet betaald. Dat komt dus neer op zo'n 60%. In april werd al bekend gemaakt dat er in 2007 100 miljoen aan boetes niet betaald is, zo'n 70 procent. Het gaat dus gestaag beter, maar er mag toch wel meer verbetering inzitten dit jaar.
|
Voor trouwe klanten van KPN is er goed nieuws, want het telecombedrijf heeft honderden simlockvrije iPhones aangeschaft. Deze wil het bedrijf ter beschikking stellen aan trouwe klanten die ook over deze gadget willen beschikken. Helaas vertellen ze er niet bij hoe trouw je er voor moet zijn en hoeveel kans je maakt op één van de gadgets.

[/table]

GTAGames.nl afbeelding
Sauber terug in F1

Het team van Peter Sauber staat volgend jaar weer op de grind in de Formule 1. De Zwitser nam het team over op voorwaarde dat het een startplek voor 2010 zou krijgen. Nadat Toyota bekend maakte haar startbewijs niet te verkopen, kwam de weg vrij voor de FIA om Sauber als dertiende team te presenteren. Toyota heeft het team en coureur Kobayashi in de verkoop gezet, terwijl Renault ook overweegt haar team te verkopen. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

[table=simple]Aap populair op Facebook|Sint brengt Nederlanders flitspalen

De vrouwelijke orang-oetan Nonja uit Wenen is megapopulair op Facebook met meer dan 5400 fans. Op haar pagina staan al tientallen foto's van Nonja, die ze zelf maakt. Als ze namelijk een foto van zichzelf maakt, krijgt ze lekker te eten. Het is niet de eerte keer dat ze volop in de belangstelling staat, want eerder maakte ze ook al zo'n 250 schilderijen.
|
Afgelopen nacht heeft Sinterklaas met zijn pieten zo'n 250 flitspalen in pakpapier verpakt. In plaats van de grauwe flitspalen zagen automobilisten vandaag vooral pakjes langs de kant van de weg. Of Sinterklaas zichzelf een groot plezier beloofde door zelf de boetes voor te hard rijden langs de weg stond te innen is niet bekend. Van hem en zijn medeplichtigen ontbreekt voorlopig ieder spoor.

[/table]

Bron: Nu.nl

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...