Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580675

Kersteditie - Forum


Dutchy3010

560 bezichtigingen



Deze rubriek is geschreven door 'Comet'.

Het Oceans Weekly News staat in het teken van kerst en het leek mij wel leuk om daar wat mee te doen. Ik ben dus en beetje op zoek gegaan naar wat nieuws voor jullie, om het natuurlijk te lezen. Zoals jullie weten zijn er in deze weken helaas geen promoties van leden die goed hun best doen, maar gelukkig kan dat weer verder gaan nadat de Forum Awards 2006 afgelopen zijn. Helaas zijn er wel enkele degradaties, maar op dat na is er niet veel ergs meer gebeurt. Lees deze Forum - Rubriek!

Forum Awards 2006!

Het is afgelopen de stemronde waarin jij, jou favoriet per categorie kon kiezen. Het is een tijd geweest van stem, na stem, maar het is wat mij betreft erg goed gegaan. Er zijn geen ruzies geweest en het verliep volgens de peilingen goed en eerlijk, helemaal eerlijk kan natuurlijk nooit, maar het heeft bij mij wel dat gevoel gewekt. Nu is het alleen nog wachten op de uitslag, maar die zal komen tussen de kerst en oud en nieuw. Ik wil iedereen nog even succes wensen bij het beheersen; van de zenuwen! En ook de crew veel succes gewenst bij het tellen van de stemmen!

Kerstvakantie

Het is dan eindelijk kerstvakantie en dat betekent. Feest in Oceans Weekly News, want we hebben weer een mooie editie neer gezet al zeg ik het zelf! Iedereen heeft volgens mij vakantie en daar moeten we lekker van te genieten! Verder heb ik er niet echt veel over te vertellen, maar ik wil iedereen een prettige kerst en een gelukkig nieuwsjaar wensen. En kom met tien vingers terug!

Vice City Mysterie!

De Vice City Mysterie contest is nu bezig en de uitslag zal zo bekend worden!

- Het is een beetje uitgelopen, morgen gaat het verder! -

Degradaties

8-Ball, Aad, Mister Fuji, Morpheus 83, Synchro, Upstream en ~> GizmO <~ gaan nu niet meer als superlid door het forum leven, maar nu weer als lid. Dit heeft diverse redenen, maar het komt er op neer dat ze niet meer zoveel interesse tonen in het forum en dan zit er helaas niets anders op, maar goed wij van het Oceans Weekly News wensen deze heren veel succes bij de dingen die ze gaan doen verder, en laten we hopen dat jullie ooit weer eens actief worden waardoor jullie weer de zwarte jas aan kunnen trekken!

3 reacties


Recommended Comments

Ahum, je zegt in je inleiding dat er geen vervelende dingen gebeurd zijn deze week, maar je noemt wel de degardaties van enkele leden. Ik vind het persoonlijk vervelend dat we een aantal gewaardeerde leden niet actief meer zijn, en zelfs zo inactief dat ze gedegardeer moeten woren :N .

Maar verder is alles toppie, goed gedaan!

Link to comment

Ahum, je zegt in je inleiding dat er geen vervelende dingen gebeurd zijn deze week, maar je noemt wel de degardaties van enkele leden. Ik vind het persoonlijk vervelend dat we een aantal gewaardeerde leden niet actief meer zijn, en zelfs zo inactief dat ze gedegardeer moeten woren :N .

Maar verder is alles toppie, goed gedaan!

Bedankt voor het melden, die degradaties zijn pas gekomen nadat ik de inleiding van Forum gelezen heb, om precies te zijn op het aller, maar dan ook aller laatste moment, dus dat is er ook even bij ingeschoten, maar het is nu aangepast, en bedankt voor het compliment. _O_
Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...