Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,582,477

Editie 164 - Tips van de Week


OWN

537 views

gallery_108553_47_10822.gif

Deze rubriek is geschreven door Kloep!

Deze week hebben we een mooie tip van Thundercover, Cabyon en Kloep. Veel plezier en tot de volgende keer!Kloep's Photoshop Tips van de Week:

Deze week gaat de tip over het kopiëren van objecten. Als ik iets wil kopiëren, gebruik ik daarvoor CTRL+J. Dit is dupliceren, en gaat veel sneller dan selecteren, kopiëren, plakken (CTRL+A, CTRL+C, CTRL+V). Probeer het zelf maar eens. Je kiest een laag uit die je selecteert, of je selecteert een bepaald gedeelte van je laag. Vervolgens kies je voor CTRL+A, CTRL+C, CTRL+V. Daarna doe je hetzelfde, alleen op het laatst kies je voor CTRL+J. Je hebt geen vertraging, en je krijgt meteen je geselecteerde gedeelte op een nieuwe laag. Succes ermee. :)

Ingezonden Tips:

Deze week geen ingezonden tips.

Denk eraan, stuur al je tips naar Kloep!

Thundercover's Computer Tip van de Week:


Werken in een rustige omgeving is belangrijk, dus waarom zou dat niet voor MSN-en gelden? Weg met die reclame van Microsoft om je allerlei avatar-packs aan te bieden en schoon meteen de hele layout van je MSN-software op met A-Patch! Hiermee pak je de controle volledig over van je MSN en kan je het reclame-vrij maken. Minpuntje is wel dat je niet meteen dingen helemaal anders kan inrichten, maar wellicht met een volgende versie. :puh:
Cabyon's Lifestyle Tip van de Week:


Wil je makkelijk YouTube filmpjes overzetten naar je pc (zodat je ze weer op je iPhone, MP4 of ander degelijk electronicamiddel) dan is de software van DVDVideosoft wel wat voor jou. 24 downloadklare softwareversies, voor ieder wat wils. Succes!

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...