Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579278

Editie 164 - News, Sport, Lifestyle


OWN

585 bezichtigingen

gallery_3251_43_6120.gif

Deze rubriek is geschreven door Thundercover!

Schreuder koningin in Istanbul



media_xl_1613342.jpg

Hinkelien Schreuder is dit weekend enorm goed bezig bij het Europees Kampioenschap kortebaan zwemmen. Vrijdag pakte ze samen met Inge Dekker goud op de vijftig meter vlinderslag door de afstand in exact 25 seconden af te leggen en zaterdag voegde ze daar goud op de 100 meter wisselslag aan toe. Het is zelfs al haar derde gouden medaille, want vrijdag won ze met de estaffete 4x50 meter vrije slag ook al goud. De Nederlandse vrouwen scherpte bovendien het wereldrecord met meer dan halve seconde aan, juist het wereldrecord dat ze zelf vorig jaar neergezet hebben.

GTAGames.nl afbeelding
Puntentelling anders in F1

Deze week kwam plotseling het nieuws van een nieuwe mogelijke puntentelling naar buiten, die een dag daarna ook officieel is geworden. Doordat er nu dertien teams meedoen, worden nu de eerste tien coureurs beloond met punten. Dat is toch wat anders dan vroeger toen er ook met zo'n 26 rijders werd gereden en enkel de eerste zes coureurs punten kregen. Waarschijnlijk heeft het ook met het feit te maken dat auto's op dit moment veel betrouwbaarder zijn dan toen. Het is de vierde keer in de historie van de Formule 1 dat de puntentelling gewijzigd wordt. De laatste keer was in 2003, maar het was nooit ingrijpender dan nu. De puntentelling is nu als volgt: 25 - 20 - 15 - 10 - 8 - 6 - 5 - 3 - 2 - 1.

[table=simple]Kom van dat dak af!|Japanse coach is official

Studenten zijn toch niet altijd even dapper als gedacht. Een student uit Leeuwarden had bedacht dat hij voor een gangsterfilm op een dak kon gaan zitten filmen, maar eenmaal boven kreeg hij last van hoogtevrees en durfde hij niet meer naar beneden te komen. De arme schat werd tegen het vallen van de avond door de brandweer gered, die waarschijnlijk eerder een jong poesje verwacht hadden.
|
De Nederlandse bondscoach Bert van Marwijk zag afgelopen weekende de Japanse bondscoach voor een official aan. Hij vroeg hem of hij de Japanse bondscoach had gezien. Van Marwijk zakte volledig door het ijs toen bekend werd dat hij bij de oefenwedstrijd tegen Japan nog had verklaard het Japanse voetbal goed te kennen.

[/table]

Bron: Nu.nl

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...