Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,512,927

Kersteditie 2009 - Reporter Bulldog


OWN

447 views

gallery_108553_47_10847.png

Deze rubriek is geschreven door Sa_bulldog!

Inleiding - In de vorige editie van Reporter Bulldog konden jullie allemaal kennis maken met de nieuwe versie van Reporter Bulldog. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik vaak tijd gebrek heb of ik nog op het laatste moment erachter kom dat ik Reporter Bulldog nog moet typen. Deze editie ben ik er vroeg bij. Ik heb weer vijf mooie items op een rij en vijf items betekend automatisch een Reporter Bulldog. Deze week zes verschillende items van ongevallen tot de hevige sneeuwbui hier in Groningen op 17 december neerstreek. Ik wens jullie allemaal weer veel lees plezier!

bannersleepdienstsneeuw.jpg

Sneeuw zorgt voor problemen in de regio

Regio – Veel problemen Donderdag door de sneeuwval in de regio. Zo ondervond ons team van 112appingedam zelf problemen doordat wij zelf waren vastgelopen. Na hulp van omstanders kwamen we dan al vlug weer vrij en konden wij onze weg vervolgen. Onze videograaf was naar de gemeentewerken gegaan en heeft een dag meegereden op de sneeuwschuivers. De gemeentewerkers doen deze dagen hard hun best om de wegen begaanbaar te maken. Andere fotografen van ons team hebben vele foto’s gemaakt van de problemen die waren ontstaan door de sneeuwval. In de rest van Groningen waren er ook veel problemen ontstaan en daarom was er op een duur geen trein en bus verkeer meer mogelijk. Zelf heeft ons team ook niet stilgezeten en hebben wij veel bestuurders geholpen die waren vastgelopen in de sneeuw. Voor meer foto & video materiaal kunt u kijken op www.fivelnieuws.nl of www.112appingedam.nl

Klik hier voor het item

schoorsteenbrandmeedhuizen-copy.jpg

Felle schoorsteenbrand Meedhuizen

Meedhuizen – Aan de Geefsweersterweg in de zojuist genoemde plaats heeft woensdagavond een felle schoorsteenbrand gewoed. De brandweer van Delfzijl werd rond negen uur gealarmeerd, Omdat de brandweer op dat moment een oefening had op de kazerne waren ze snel vertrokken richting het genoemde adres. Eenmaal aangekomen heeft de brandweer het pand doorzocht. Ook de hoogwerker van Delfzijl was uitgerukt, maar omdat de woning achter een schuur lag kon de hoogwerker er niet bij en werd brandweer Woldendorp opgeroepen om deze klus te klaren. Vanwege de hevige sneeuwval en onbereikbare wegen duurde het dan ook even voordat de brandweer van Woldendorp was gearriveerd.Nadat ook hun werden gearriveerd werd er overlegt wat er zou gaan gebeuren. Uiteindelijk kwam één van de brandweermannen naar buiten met rommel dat uit de schoorsteen was gehaald. Brandweer Woldendorp heeft de schoorsteen geveegd waarna de korpsen terug konden keren naar de kazerne.

Klik hier voor het item

banneraswaappingedam.jpg

Brand in voormalig Hervormd Centrum

Appingedam - in het voormalig Hervormd Centrum aan de Emmastraat in Appingedam is zaterdagnacht brand uitgebroken. Het pand staat leeg en op de nominatie om gesloopt te worden. Het terrein rondom het gebouw is afgesloten met hekwerk. Om bij het pand te kunnen komen moest de brandweer het slot doorknippen van een betonschaar. Buiten het pand was een stevige rookontwikkeling waarneembaar terwijl er binnen iets in de brand stond. De ramen werden ingegooid zodat de waterstralen op de vuurhaard konden worden gericht. Snel optreden heeft voorkomen dat de brand zich verder verspreide. Na een verkenning in de rest van het gebouw werd met de overdrukventilator de rook uit het gebouw geblazen.

Klik hier voor het item

bannerongevaljukwerderweg.jpg

Vrouw gewond bij aanrijding

Appingedam - Aan de Jukwerderweg in Appingedam heeft zich donderdagmiddag een ongeval voorgedaan. Een busje verleende geen voorrang aan een overstekende vrouw. De vrouw werd daarbij aangereden en viel op de grond. Een agent buiten diensttijd zag dit gebeuren en verleende eerste hulp aan het slachtoffer. Het slachtoffer is door ambulancemedewerkers overgebracht naar het Delfzicht ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Klik hier voor het item

bannergaslekkage.jpg

Sterke benzinelucht in woningen aanwezig

Appingedam - Bewoners aan de Secretaris Holscherlaan in Appingedam roken een sterke benzinelucht in hun woning. Het was onduidelijk waar de benzinegeur vandaan kwam en daarom werd de brandweer opgeroepen. Na een snelle onderzoek bleek dat veel woningen aan dezelfde straat ook naar benzine roken. Hoe de sterke lucht in de woningen terecht is gekomen is nog onduidelijk. Mogelijk dat dit door het illigaal lozen is gekomen. De politie hebben de collega’s van de mileupolitie op de hoogte gebracht.

Klik hier voor het item

ongevalbanner.jpg

Kettingbotsing tijdens file

Appingedam – Aan de Farmsumerweg botsten dinsdagmiddag drie auto’s op elkaar. Een 38-jarige man uit Appingedam merkte te laat op dat de auto’s voor hem stonden te wachten in een file. Daardoor botste hij met zijn auto tegen de auto van een 69-jarige vrouw uit Farmsum. Vervolgens botste zij met haar auto tegen haar voorligger. Haar passagier, een 36-jarige man uit Woldendorp, is met nekklachten naar het ziekenhuis overgebracht.

Klik hier voor het item

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...