Jump to content

Beat Down Blog

  • artikelen
    150
  • reacties
    864
  • bezichtigingen
    94473

Jaaroverzicht Beat Down


Gijsso

555 bezichtigingen

23waoz.jpg

Op het moment van schrijven duurt het nog maar een paar uur of we zitten al in een nieuw decennium. We zullen dan naar dit jaar (en de andere 9 voorafgaande jaren) kijken als de 00's. Het jaar 2009, heel veel gebeurd. Niet zo veel met GTA zelf, maar wel ongelooflijk veel op dit forum en zelfs in Beat Down.

2009 in Beat Down begon met een grote wissel. Ghost_Rider trad af als Co-leader en Bierbuikje nam zijn plaats in. Alles ging goed. De Après Ski dagen werden georganiseerd in februari, wat een groot succes werd door de goede leiding. Verder deed heel Beat Down waar het goed in was, gezellig doen. In de lente kwam er een crew, bestaande uit Zamgod1 en ik, Beat Bierbuikje werd opgezet en alles leek goed te gaan. Na een tijdje werd The Covesight Crew opgeheven en alleen Beat Down en The Oceans waren er nog. Het duurde ook niet lang of The Oceans ook weg gingen. Zo werd Beat Down de enige Corporation van dit forum. Lijkt misschien wel makkelijk, geen concurrentie, maar zonder die concurrentie was er waarschijnlijk ook geen Beat Down. The Beatles zijn ook niet zo groot geworden zonder The Rolling Stones.

Toen werd het zomer. 2fast{0} stapte af als Leader, Bierbuikje werd Leader en ik werd de Co. De zomervakantie ging voorbij en 2fast{0} werd weer meer actief. Hij en ik gingen verder met Beat Bierbuikje, maar jammer genoeg stopte dat ook halverwegen oktober. Toen kwam er een bericht. 2fast{0} stopte met GTAForum.nl en Bierbuikje stapte ook af als Leader. Ik werd Leader van een groepje waar ik al meer dan 2 jaar zat. Mijn geluk kon niet op. Zamg0d1 werd de Co en wij wouden er verandering in veranderen samen met Exoit als crewlid. De veranderingen pakte niet positief uit en het ging steeds minder. In december liep de emmer over en het ging helemaal fout. Een van de beste leden van Beat Down die besloot om er mee te stoppen en hij sleepte een paar andere mee. Zijn argumentatie was dat de crew niet voldoende presteerde. Dus er kwamen zeer grove veranderingen. Moechy die is nu de Co van Beat Down en het lijkt nu allemaal al veel rustiger.

Zo, dat was 2009 in Beat Down, een wereld die maar weinige zien. Ergens in de komende dagen maak ik een nieuw item met alle plannen voor 2010.

Bij deze wens ik iedereen een gelukkig decennium en ik hoop dat het komend jaar een groot jaar gaat worden, weet nog niet waarin, maar we zullen zien.

De groeten,

Gijsso

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...