Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581516

Kersteditie - Game On


Dutchy3010

690 bezichtigingen

blog-5021-1166654643.png

Deze rubriek is geschreven door 'Cupid'.

Wii controller prototypes

Nintendo heeft in 'Nikkei Business Magazine' een klein aantal prototypes voor de controller van haar nieuwste paradepaardje laten zien. Erg veel valt er niet over te zeggen, al ben ik blij dat Nintendo geen van allen heeft uitgekozen voor de huidige controller!

Bron: Insidegamer.nl

1166522338hb2.jpg

Ho ho ho pack voor Saints Row

Er is nieuwe Saints Row content beschikbaar, voor de Xbox live gold gebruikers althans. Deze kunnen vanaf nu een kerstmannenjas, -muts, -laarzen en -haar. Het zogenaamde 'Ho ho ho' pakket is geheel gratis en voor Xbox live silver gebruikers vanaf 25 december beschikbaar.

Bron: Insidegamer.nl

Nieuwe Halo 3 documantaire

Bungie heeft een nieuwe documantaire over Halo 3 op Xbox live marketplace gezet. In de 7 minuten durende video word gesproken over de game, en dan vooral de 'Brute's'. Oordeel zelf maar na het zien van de video.

Bron: Insidegamer.nl

Next-gen kost € 60,-, waarom?

Daarom dus :clown: . Het blad Forbes uit de Verenigde Staten heeft op basis van de Xbox 360 topper Gears of War een analyse gemaakt voor de uiteindelijke prijs. Het kostenplaatje is zo verdeeld:
  • 25% (aka $15) goes to pay the art and design guys.
  • 20% ($12) goes to pay the programmers and the engineers.
  • 20% (also $12) goes to your friendly neighborhood retailer. EB / GameStop, whoever.
  • 11.5% ($7) goes to a "Console Owner Fee" - ie. whichever one of the Big Boys made your hardware (Sony, MS, Nintendo.)
  • 7% ($4) goes to marketing, and puts Mad World and Marcus Fenix on MTV.
  • 5% ($3) goes to "market development" -- paying for cardboard Standees of the Gears Crew and elbowing other games out of the way for shelf space at your local retailer.
  • 5% ($3) goes to actually manufacturing and packaging the disc.
  • 5% ($3) is spent paying the Man for IP licenses or maybe hiring some big name voice actors. If your game isn't an original IP, here's where you get dinged by Marvel, Disney, or Ray Liotta's agent.
  • 1.5% (just $1) goes into the publisher's pocket.
  • 1.5% (also $1) goes into the distributor's pocket.
  • 0.3% (about 20 cents) goes into corporate costs. Management, overhead, lawyers, etc.
  • 0.05% (less than 3 cents) go into the cost of paying for the Developer's Hardware.

De bedragen zijn niet omgerekend, dit is meer om je een goed beeld te geven van waar jou keiharde euro's naar toe gaan.

Bron: Gamevillage.nl

Releaselijst

Vorige week was het mager, maar dit is wel het toppunt! Waar we vorige week nog konden 'genieten' van de oude klassiekers van EA in EA Replay komt er deze week maar een game uit :N . Namelijk Spider-Man: Battle for New York voor de Gameboy Advance. Ik zou je graag iets anders aanraden, maar dat gaat deze week niet :sst: . Hou je geld daarom maar (weer) in de zak voor de toppers van volgend jaar!

  • Spider-Man: Battle for New York (GBA)

Bron: Insidegamer.nl

Fable: The Lost Chapters

De nieuwe Fable-game is weer uit, en het is me ook een mooie hoor. Het is de eerste keer eigenlijk dat ik een Fable-game speel, maar ik was meteen verkocht aan de dingen die er te doen waren in de game. Lees maar verder.

De start

Je volgt in het spel het hele leven van het character waarmee, je speelt, want je begint als een klein kindje, nog onschuldig, die op een boerderij woont in een stadje waar nog geen zwaard in is geweest. Maar natuurlijk gebeurd dat in het verloop van het verhaal wel, en je wordt daardoor meegenomen naar de 'Guild', de school waar je leert vechten. Daarna kun je je eigen leven beginnen.

Quests

Na de 'Guild' begint het echte leven in de gruwelijke buitenwereld waarover Fable beschikt. Als 'Hero' zul je allerlei quests moeten doen, om zo groot mogelijk te worden, zodat iedereen je op den duur kent. Je kunt quests starten bij de 'Guild', maar daarbuiten zijn er nog talloze andere quests die je kunt doen voor de 100% in dit spel. Van vissen tot vechten tegen bandieten, van spullen kopen

tot ze stelen. Alles is mogelijk in deze game.

Good en Bad

In de game kom je veel mensen tegen die bij de goede kant behoren, maar ook veel die slecht zijn. Het is aan jou de keus om te bepalen welke kant jij kiest in Fable. Ga je voor de bandieten, en bouw je met hun een leven op, of vecht je juist tegen ze. Val je een boerderij aan, of probeer je het juist te verdedigen tegen bandieten. It's all your choice!

De wereld

Als je even moe bent van alle quests, kun je je uitleven in de prachtige wereld van Fable. Lekker ronddwalen en alles verkennen is leuk, zo kom je veel minigames tegen, zoals vissen. Ook heb je bijvoorbeeld overal in de muren gezichten die je wat vertellen, en die je een opdracht geven. Als je die volbrengt, openen ze hun deuren en kun je mooie spulletjes ophalen uit kisten. Even rustig op je gemak wandelen is dus helemaal niet verkeerd.

blog-5021-1166713930.jpgblog-5021-1166713939.jpg

Voor de Falbe-fan is elke nieuwe game van deze serie natuurlijk een must-have, maar het is voor beginners ook zeker ééntje om aan te raden.

Cijfers - Schaal 1 op 5

Gameplay: 4,3

Graphics: 3,8

Sounds: 4,5

Algemeen: 4,5

Gemiddeld: 4,3

.. Deze review van Fable: The Lost Chapters is gemaakt door Froodooo voor Game On ..

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...