Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

Editie 167 - Forumview


OWN

395 bezichtigingen

gallery_3251_43_2109.gif

deze rubriek is geschreven door: Visser23 en Flippie13

Welkom bij de tweede editie van Forumview in 2010! De Forumawards zijn er inmiddels, en hier schenken we dan ook veel aandacht aan. Natuurlijk is er ook ander nieuws en de standaard stukjes zijn er ook weer. Veel plezier met lezen.





[table=simple]

| | Forumawards: De uitslag|Stem!| |

| | Wat luister je nu?|Stem!| |

| | Call of Duty: Modern Warfare 2|Stem!| |

| | Het scripting problemen topic|Stem!| |

| | Interview Achteruit|Stem!| |

[/table]



Elke week kiezen wij een willekeurig lid uit om een geheel zelf gekozen topic te kiezen + een waarom te schrijven. Wil je zelf ook een keertje een topic kiezen, pb dan nu naar Visser23 of Flippie13 en maak kans!

Deze week was Beagle de gelukkige, die voor dit topic koos,”..omdat iedereen daar z'n renders kwijt kan en er liev word gerate, je hebt er wat aan. En het is natuurlijk leuk om door te kijken, al die mooie renders”

Vergeet vooral niet te pb'en als je ook een Topic of the week wil!

Naamswijzigingen en promoties

Er zijn door de Forumawards vier gepromoveerden. We vroegen natuurlijk naar hun eerste reactie na de promotie. Hieronder staan ze alle vier.

Bierbuikje

Wat was je eerste reactie over je promotie naar Superlid?

Euhm, dan moet ik even terugdenken aan dinsdag ochtend het 2e uur informatica. Ik keek even op gtaforum om alles te checken :puh: en zag dat de uitslag er was. Toen zag ik daar een badge met 'beste lid bierbuikje'. Toen dacht ik 'joehoe!'. Daarna scrolde ik naar beneden en daar stonden ook nog promoties en toen stond daar 'bierbuikje gepromoveerd tot superlid' en toen dacht ik 'omg!' Had ik niet verwacht :puh:

.Senne

Wat was je eerste reactie over je promotie naar Megalid?

Nou, mijn eerste reactie was "wut, zo snel?", omdat ik nog geen twee maand geleden werd gepromoveerd tot Superlid. Ik denk dat er anderen zijn die een promotie meer verdienen dan mij, maar ik hoop dat hun beurt nog snel komt. Ik ben er natuurlijk heel erg blij mee, dus wil ik schnell nog even iedereen bedanken die op me gestemd heeft als beste superlid.

Kai-ShockWave

Wat was je eerste reactie over je promotie naar Megalid?

Ik kwam toen thuis, ergens in de namiddag en ik had een paar PB's wat ik niet meteen had gelezen want ik zag dat de Forum Awards er waren. Dus ik zat rustig alle Awards te bekijken en opeens zag ik onderaan wat promoties staan waar mijn naam dus in het groen tussen stond. Ik daarna meteen me PB's gelezen en daar stond de officiële bevestiging. ^^ Ik had het niet verwacht dus kwam als een leuke verrassing.

Beagle

Wat was je eerste reactie over je promotie naar Moderator?

Toen ze het vroegen zei ik: "JA, ja, ja, graag :D"

En toen je het was..?

Eh iets van "vet" en "lieev" ofzo? :puh:

Ook was er één naamswijziging, die Lantyz in behandeling nam.

Stinger58 heeft zijn naam laten wijzigen naar Cryde, hoe, ik citeer, "belachelijk dat ook mag klinken".

Forum Awards 2009!

De stemmen zijn geteld, de zweetvoeten zijn weer weg, de genomineerde forumleden kunnen weer gaan slapen en hun bankrekening stijgt langzamerhand weer een beetje, ja, het klopt, de uitslagen zijn er!

Op 4 januari 2010 om kwart voor 11 was het zover, de langverwachte, zeer gevreesde, indrukwekkende, majestueuze uitslagen van de Forum Awards 2009 waren te bekijken.

De nominatie ronden begon op pakjesavond, vanaf 5 december '09 kon je geselecteerd worden om mee te vechten voor een badge. Helaas verloren vele mensen de strijd in het stemlokaal, die op 17 december open ging, en op 26 december weer dicht. De jury had enige tijd nodig om te besluiten welke hand omhoog ging, maar uiteindelijk kwamen ze op 4 januari tot een besluit!

Goed, nu zonder de shitmode aan, heb je waarschijnlijk wel begrepen dat de uitslag binnen is, maar voor de trouwe fans van OWN die alleen om zaterdag 22:00 uur online komen, is het topic hier te vinden.

Er zijn een aantal mensen die meerdere awards hebben gewonnen. Jowx is dit jaar de koploper, met maarliefst zes awards! Wie ook meerdere awards in de wacht hebben gesleept zijn: Jon-asses, Svenie, Kai-Shockwave en Sandra. De badges van de Forum Awards 2009 zijn allemaal gemaakt door Kai-Shockwave.

Natuurlijk zijn er ook prijzen bij deze Forum Awards. Er zijn vier promoties in totaal. Bierbuikje is Superlid geworden, .Senne en Kai-Shockwave zijn Megalid geworden en Beagle heeft een promotie naar Moderator gekregen. Ook Flitskikker krijgt een aantal fora meer onder zijn hoede. Hij bezit nu Lifestyle en Computer Talk. Naast dit krijgt Jon-Asses een eigen pinned topic in het Graphics Forum, Puma krijgt reclame voor zijn modificaties op WikiGTA, Design Your Own Mission krijgt ook reclame op WikiGTA en als klap op de vuurpijl krijgt IV Open Tournaments reclame op de frontpage. De winnaar van elke awards krijgt ook nog extra inboxruimte.

Het ene komt, het andere gaat…

Ik denk dat iedereen het wel heeft gezien, de Covesight Community is terug van weggeweest. Neosyp had toestemming gegeven om het idee te gebruiken en dus is de gang heropricht. Eerst was er een beetje een opstand van leden tegen Covesight omdat het idee zogenaamd was gestolen. Nu is het lekker rustig en kan de gang weer vooruitgang boeken. Veel succes met de gang en server.

Naast dit nieuws is er ook ander nieuws. De clan van Koe_Mzungu en Hanneswasco is ten einde gekomen. De clan wat voor GTA IV Multiplayer en heette KiWi United. Door afnemende interesse in de GTA IV Online Modi en door te weinig opkomst is besloten te stoppen met de clan. Jammer maar helaas. Het topic is gesloten met 1001 reacties.

Altijd al savegames van GTA IV willen downloaden?

Vanaf zes januari 2010 staan er een aantal savegames voor GTA IV in de download database van GTAGames. De savegames zijn gemaakt door Hanneswasco en KoE_Mzungu. Echter, ze zijn allemaal geüpload door Hanneswasco. Op het moment zijn er in totaal veertien downloads, maar dit aantal zal vast nog een heel eind stijgen. hier is de download categorie te vinden. Veel plezier met gamen!

Signature of the Week

Welkom bij 'Signature of the week'. Elke week zullen wij de meest opvallende, energieke, originele, lachwekkende, vreemdste, leukste of juist de mooiste signature uitzoeken en deze de lucht in prijzen. Uiteraard zoeken wij de signature geheel zelf uit.

franzyfired.png

De bovenstaande signature is gemaakt door Froop. Deze signature bevat opvallende kleuren en effecten. Zoals je ziet is het een leuke signature! We vroegen SA_Bulldog om een rate te geven aan deze signature.

SA_Bulldog: Ik geef deze signature een 7½ Nouja de style boeit me wel. Alleen.. aan de zijkanten heb je zegmaar nog dat je goed de.. bursh ziet geloof ik. De rest is een beetje wazig/bollig en aan de zijkanten snijd het doordat je daar de scherpe stukken ziet. Daarnaast draagt de sig.. voor mij persoonlijk nog niet genoeg uit maar de kleuren enzo doen me wel wat.

Dit was Forumview voor deze week. Volgende week een nieuwe forumview met nieuwe gebeurtenissen!

Flippie13 & Visser23

Poll: Wat wordt het nieuwe topic van de week?
Beagle’s topic van de week

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...