Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

Editie 169 - Reporter Bulldog


OWN

490 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_3251_43_21571.gif

Deze rubriek is geschreven door

Sa_bulldog!

Inleiding - Het is alweer een poosje geleden dat Reporter Bulldog voor het laatst verscheen, maar nu is er weer een gloednieuwe editie van Reporter Bulldog. Er is de laatste tijd erg veel gebeurd en hier zal ik greep uit nemen! Dat er veel gebeurd is natuurlijk voor mij persoonlijk een goed teken, maar voor de mensen die een ongeluk krijgen is het minder goed nieuws. Helaas is de uitspraak nog steeds niet verandert. De één zijn dood is de andere zijn brood en zo werkt het helaas ook. Ik wens iedereen veel lees plezier!

bannerbrandweerassistentie.jpg

Persoon raakt gewond op schip bij zeesluizen

Farmsum - Zaterdagmorgen is een 17-jarige jongen gewond geraakt op een schip genaamd Viking Drakar. De jongen die het ruim van het schip binnen wou gaan is daarbij uitgegleden op de trap. Ambulance medewerkers waren snel ter plaatse en hebben daar de persoon gestabiliseerd. Hierna werd de brandweer opgeroepen omdat de persoon van het schip gehaald moest worden en dit was een lastige taak. Met behulp van een redbrancard is de persoon uit het ruim gehesen. Het slachtoffer is met spoed naar het Delfzicht ziekenhuis vervoert.

Klik hier voor de foto's

bannerbevrijdingdier.jpg

Fuut door de brandweer gered

Delfzijl - Dinsdagmiddag is een fuut uit het ijs gered door de brandweer. Een medewerker van de dierenambulance had het beestje ontdekt. In eerste instantie heeft de medewerker gekeken wat voor opties er waren om het beestje te bevrijden, maar doordat het beestje ver op het ijs zat was er geen andere optie en heeft deze de brandweer gewaarschuwd. De brandweer is met een rubberboot het ijs op gegaan gewapend met een bijl en hooivork en heeft zich zo naar de fuut toe gewerkt. Eenmaal aangekomen bij het beestje was deze het er niet helemaal mee eens en begon te bijten naar de bijl. Omdat dit gevaar opliep voor de fuut beschermde een andere brandweerman het beestje met zijn handen en zo kon zijn collega het ijs om het beestje weghakken. De fuut is daarna overgedragen aan de medewerker van de dierenambulance die de restanten ijs heeft verwijderd.

Klik hier voor de foto's

schipbrandbanner.jpg

Schip brand volledig uit nabij eemskanaal

Delfzijl - Woensdagavond kreeg de brandweer een melding van een scheepsbrand aan de Eemskanaal Noordzijde. Eenmaal gearriveerd sloegen de vlammen al enkele meter in de lucht. Desondanks wist de brandweer de brand snel onder controle te krijgen. Hoe de brand is ontstaan is niet duidelijk. Volgens geruchten zou het vermoedelijk kunnen gaan om een oliekachel. De jacht uit het Friese Grou kan als verloren worden beschouwd.

Klik hier voor de foto's

bannerhennepkwekkerij.jpg

Hennepkwekerij Ontmanteld in Centrum Delfzijl

Delfzijl – De politie heeft een 24-jarige man uit Groningen aangehouden op verdenking van het kweken van hennep. Surveillerende agenten roken in de nacht van vrijdag op zaterdag een sterke hennepgeur in de Landstraat in Delfzijl.

Onderzoek leidde naar een winkelpand, waar op de bovenverdieping zichtbaar een kwekerij aanwezig was. De politie heeft de kwekerij zaterdag ontmanteld. In totaal werden ruim 300 planten aangetroffen. De hennep en de gebruikelijke kweekapparatuur zoals lampen, filters en ventilatoren zijn in beslag genomen en in overleg met de officier van justitie vernietigd. De elektriciteit werd illegaal afgetapt. Daarom werd de meter door het energiebedrijf in beslag genomen. De eigenaar van de kwekerij konden worden getraceerd. Deze 24-jarige Stadjer werd diezelfde middag bij het pand aangetroffen. Hij is aangehouden en ingesloten voor nader onderzoek.

Klik hier voor de foto's

bannervrachtwagenvandeweg.jpg

Vrachtwagen raakt van de weg nabij meedhuizen

Meedhuizen - Maandagochtend is een vrachtwagen met stookolie van de weg geraakt op de N362. Door de gladheid verloor de bestuurder van de vrachtwagen de macht over het stuur en belande hierbij in de sloot. De bestuurder zelf kwam met de schrik vrij. De N362 is enkele uren afgesloten geweest voor verkeer omdat de vrachtwagen geborgen moest worden. Toen eenmaal de kraan was gearriveerd kon de vrachtwagen uit de sloot worden gehesen. De N362 is weer toegankelijk voor verkeer.

Klik hier voor de foto's

bannerautobrand.jpg

Brandweerman verliest eigen auto door brand

Appingedam - Een brandweerman keek vannacht raar op toen hij op de pieper keek en zag dat er brand was in zijn eigen straat. Nog erger werd het toen deze uit het raam keek en zag dat zijn eigen auto in de brand stond. Toch spoedde deze brandweerman zich met een collega naar de kazerne, maar onderweg naar de brand werd besloten dat deze zich niet mocht bemoeien met de brand. Na ongeveer een half uur was de brandweer brandmeester en konden ze terugkeren naar de kazerne. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Wel gaan er geruchten dat er voor de brand vuurwerk zou zijn gehoord, maar dit is niet met zekerheid te zeggen. Berger Dallinga heeft de auto afgesleept.

Klik hier voor de foto's

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...