Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

Editie 172 - Bier met Buikje


OWN

590 bezichtigingen



BiermetBuikje.gif

Deze rubriek is geschreven door @Bierbuikje!

Dinsdagavond, bijna niemand die het heeft gemist, de wissel van Sven Kramer op de tien kilometer. Sven Kramer was ongeveer op de helft van de race en moest in de laatste rit starten. Hij liep voorop met een voorsprong van 2,9 seconden op de eerste, Lee. Maar toen liep het helemaal anders. Sven Kramer kwam van de binnenbaan en schaatste naar de buitenbaan toen, maar de heer Gerard Kemkers wist dat net te voorkomen door hem terug de binnenbaan in te sturen. Gerard Kemkers zat niet op te letten en had niet door vanuit welke baan Sven kwam. Doordat Sven Kramer in de binnenbaan werd gestuurd, werd hij gediskwalificeerd.

Sven.png?t=1267303947

Sven Kramer, een jongen die ontzettend goed kan schaatsen, maar ondertussen ook heel eigenwijs is. Neem nu zijn gedrag. Gisteravond bij de ploegenachtervolging. Blokhuizen, Tuitert en Kramer streden voor de medailles in Vancouver. De eerste race kwamen ze goed door, maar daarna moest Nederland tegen Amerika en werden ze uitgeschakeld. Vanavond kunnen ze nog strijden voor een bronzen medaille (3e of 4e plaats moet nog worden bepaalt), maar Sven Kramer heeft er geen zin meer in. "Ik dacht onderweg dat we gingen winnen", zei Kramer. "Maar we gaven het weg. Nu kunnen we nog brons winnen, maar daar heb je niks aan." (bron) Onzin 'daar heb je niks aan'. Blokhuizen en Tuitert willen enorm graag die bronzen medaille bemachtigen, maar door Sven Kramer lijkt hun doel te stoppen. Sven Kramer doet zich voor alsof hij de beste is. Hij kan ook ontzettend goed schaatsen en elk jaar maar weer wereldrecords breken, maar dat gedrag mag ik echt niet. "Sven, er zijn ongeveer 16 miljoen nederlanders die niet kunnen wat jij kunt, dus ga voor alles wat je nog kan behalen en steun je teamgenoten!"

Bierbuikje

1 reactie


Recommended Comments

Ik vind het wel terecht dat hij zo reageert, Nederland heeft de kansen laten liggen als het om schaatsen ging. We hadden er makkelijk nog een paar gouden plakken bij kunnen scoren. Natuurlijk is het nog leuk om brons te gaan pakken maar je bent in Vancouver voor goud en niets anders.. Misschien een beetje overdreven maar ik kan hem heel goed begrijpen.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...