Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580536

Kersteditie - Inleiding


Dutchy3010

655 bezichtigingen

OWN-Kerst.gif

Het is vrijdag, de vakantie staat bij de meeste leden voor de deur. Morgen komt er weer een speciale editie van OWN online. SummerBase en ik (Dutchy3010) beginnen al vroeg met het in elkaar draaien; rond half elf. SummerBase zorgde voor de graphics, en Dutchy voor de extra rubrieken. Mondjesmaat kwamen ook de overige rubrieken binnen die gelijk in de blog werden gezet. Ik wil SummerBase nog bedanken: niet alleen voor de hulp qua graphics, maar ook zeker voor het bespreken.

Na deze, uitgebreide, editie van Oceans Weekly News, neemt de redactie van OWN een welverdiende vakantie. Zaterdag 30 december en zaterdag 6 januari zal er geen OWN zijn. De week erna, 13 januari, is OWN weer terug!

Verder wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om alle redactieleden van OWN te bedanken, voor hun inzet elke week weer. We zijn een tof team, en OWN blijft leuk om te maken zolang iedereen zoveel inzet blijft tonen als nu.

Tot slot wens ik iedereen veel plezier met het lezen van Oceans Weekly News. Daarnaast, namens heel de redactie, prettige kerstdagen en een gelukkig en gezond 2007.

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...