Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

Editie 173 - Grand Theft Weekly


OWN

385 bezichtigingen

2jfnkzk.gif

Deze rubriek is geschreven door Rinaldootje.

Deze week gaan we eens terug de tijd in, terug naar 1986.

Grand Theft Auto: Vice City

Ach ja, die goede oude tijd. Drank, Drugs, Seks, Drugs, Wapens, drugs en misdaad. De geweldige muziek die uit de radio stormde, rijden door een rustige buurt en op het andere moment bijna neergeschoten worden door Haitianen. Dat is nog eens leven.

Aan dit spel heb ik jaren plezier gehad. Paranoidë advocaat, 35 wapens, meer dan 80 voertuigen, Haitianen, cubanen, 80's rock, Allemaal dingen die een spel bijna perfect maken.Die jaren 80 muziek daar kon ik eindeloos naar luisteren, En rustig meezingen terwijl je aan het tijden bent, Geweldig. En dit is denk ik ook wel de eerste GTA die voor iedereen wel muziek heeft. In GTA: III kon ik nooit eigenlijk de perfecte muziek vinden, Waar was de rock toen?

GTAGames.nl afbeelding
Juist door die muziek kreeg GTA: Vice City een eigen sfeer. Dit merkte ik juist omdat op het moment dat ik de MP3 player aanzette. De sfeer verdween. Ik blijf het zeggen, De muziek bepaalt de sfeer in GTA, de omgeving en het verhaal helpen alleen maar. Want welk gevoel zou je in GTA: San Andreas hebben als er geen Hip-hop en rap was? Ik denk een heel ander gevoel.

Maar luister

, Hier of
eens naar. Krijg jij dan ook niet weer het Jaren 80 Grand Theft Auto: Vice City gevoel terug? Ik zeker wel. Muziek, Een van Grand Theft auto: Vice City zijn sterkste punten.

De vraag van de week aan...

Iedere week stel ik aan een lid 2 simpele Grand Theft Auto gerelateerde vragen. Deze week stelde ik de vragen aan: Mezelf (Rinaldootje) . (De 2 leden waarnaar ik de vraag hebben gestuurd hebben beide niet gereageerd)

Wat is jou favoriete Grand Theft Auto Spel?

Grand Theft auto: Vice city. Ja eigenlijk komt dat door de geweldige muziek, Ik weet niet hoe het komt maar van de muziek van vandaag vind ik alleen nog maar de Echte Rock mooi. Jaren 90 hetzelfde maar van de jaren 80 kan ik eigenlijk wel alles mooi vinden. Maar vooral de Rock :puh: Ook al die leuke verwijzingen naar de jaren 80 cultuur. Al die films en TV series. :D Toen hadden zo nog echt een mooi verhaal. Vandaag de dag zijn er maar een paar die echt een goed verhaal weten te hebben.

Wat is jou favoriete Grand Theft Auto Voertuig

Dan ga ik toch voor de GTA: San andreas versie van de Infernus. Hij ziet er gewoon mooi uit, Rijdt lekker, is snel, en is niet al te groot.

Dit was het dan voor deze keer.

Volgende keer... Ach doe maar een suggestie.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...