Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

Editie 174 - Grand Theft Weekly


OWN

478 bezichtigingen

2jfnkzk.gif

Deze rubriek is geschreven door Rinaldootje.

Vandaag gaan we eens naar Geïmproviseerde wapens kijken. Oftewel wapens die oorspronkelijk niet als wapens bedoeld zijn. En een extra lange vraag van de week: deze week aan onze lieftallige Dutchy3010.

Tooled up?

GTAGames.nl afbeelding
Hamers, schroevendraaiers, Golfclubs, honkbalknuppels en nog veel meer. Al sinds GTA:III krijg je de kans om wapens te gebruiken die een normaal mens niet als wapen zal gebruiken. Maar ze zijn er wel perfect voor. Hamers zijn bijvoorbeeld goed om hersenen of de motorkap van een wagen in te slaan, Al denkt Dutchy daar anders over. Maar slecht zijn deze dingen niet, Ik vind ze een leuke afwisseling. Maar dat komt ook waarschijnlijk omdat ik weer zo een knulletje ben dat van improviseren houdt. Jammer dat er niet meer van dit soort wapens zijn. De honkbalknuppel is denk ik wel de bekendste van allemaal. Al sinds GTA:III is hij altijd al aanwezig. Gezellig, hersenen inslaan met een aluminium of houten honkbalknuppel. Maar ook een golfclub, hockeystick of pool cue. Wie zegt dat Grand Theft Auto niet sportief is? Ik vermoord willekeurige Pedestrians liever met een honkbalknuppel dan dat ik ze van 50 meter afstand met een Laser scoped rifle neerschiet.

De vraag van de week aan...

Iedere week stel ik aan een lid 2 (Deze week als straf 3) simpele Grand Theft Auto gerelateerde vragen. Deze week stelde ik de vragen aan: Dutchy3010 (Jet) . En hoe leuk het ook is, Ze heeft als straf voor haarzelf de vragen extra uitgebreid beantwoord. Dankje Dutchy3010.

Wat is jou favoriete Grand Theft Auto Spel?

Moeilijk, erg moeilijk. GTA Vice City was de eerste GTA die ik zelf in bezit had (had GTA III al wel een keer bij mijn neefje gespeeld, maar toen ik hem wilde halen was VC nét uit), en daar is de sfeer geweldig. Het heeft bij uitstek de beste muziek, en het geeft het vakantie gevoel. Daarentegen is SA de eerste die ik uitgespeeld had, degene waar ik het meest van weet, en ook eigenlijk mijn kindje hier op het forum geweest (:puh:). De missies kan ik dromen, en heb me uren vermaakt met SA-MP en vliegen in de Hydra. Daarbij komt dat ik graag scm-script voor SA, dat maakt het extra leuk voor mij, en ik mag dan ook nog graag genieten van DYOM (Design Your Own Mission). Zowel het maken als het gebruiken. Dan heb ik ook GTA IV. GTA IV is qua graphics natuurlijk wel het mooist, maar ik vond het allereerst veels te makkelijk. De moeilijkste missies hoef je maar 1x opnieuw te doen, en dan was het al weer gelukt. Mede door de auto-save en het cover systeem. Als ik goede Graphics wil, pak ik wel een ander spel. GTA III heeft in mijn ogen een formidabele "wegligging". Als ik daar een auto in pak, is het gewoonweg genieten om door de straten te scheuren. VCS en LCS heb ik vooral veel gespeeld als ik op vakantie was, GTA CTW was daarop een heerlijke afwisseling. Kortom: elk spel heeft wel iets wat ik geweldig vind, daarom hou ik ook zoveel van GTA. :puh: Maar als ik echt moet kiezen... Dan spant het erom tussen VC en SA. Als ik alleen naar het spel zelf kijk, ga ik voor Vice City. Met modding erbij wint San Andreas.

Wat is jou favoriete Grand Theft Auto Voertuig?

Misschien een wat onverwacht antwoord, maar mijn favoriete auto is de Patriot. Vind hem gewoon heerlijk rijden, zowel in VC, SA als IV. Hij zit ook in alle GTA's die ik thuis heb, dus dat is wel leuk. In San Andreas vind ik de Buffalo een lekker wagentje, net als de Comet en de Banshee. Uiteraard mag de Hydra niet in dit lijstje ontbreken. De beste motor vind ik de PCJ600. In Vice City gaat mijn voorkeur ook uit naar de Oceanic. Gewoon omdat ik daar altijd mee reed omdat die voor de deur stond. :puh: Ik reed daar ook graag in een taxi. In IV vind ik de infernus erg verbeterd; daar is hij in mijn ogen voor he eerst één van de betere wagens. Ook in IV rijd ik graag in een Banshee. De andere spellen had ik niet echt voorkeuren, zolang het maar niet een slome bak was, zoals de Pony.

Wat vind jij het meest irritante wapen?

De meest irritante wapens uit SA waren de "gifts", bijvoorbeeld de bloemen en de vibrators. Maar die niet meegerekend, kon je me ook niet blij maken met een spray can of een tear gras grenade. In VC had ik echt een rothekel aan de Hamer. Daar kon ik gewoon slecht mee overweg... Ook had ik een hekel aan de M60, ook al is het "heavy artillery". In GTA IV heb ik eigenlijk niet echt een hekel aan een bepaald wapen, daar kan ik prima overweg met alles. In Multiplayer heb ik trouwens wel een hekel aan de RPG, dat maakt het spelletje een stuk minder leuk.

Volgende keer.... ik zie wel.

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...