Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585643

Editie 174 - Tips van de Week


OWN

503 bezichtigingen

gallery_108553_47_10822.gif

Deze rubriek is geschreven door Zamg0d1 en Rinaldootje!

Deze week hebben we een mooie tip van Rinaldootje en van Zamg0d1. Daarnaast ook een ingezonden tip van Jacky-2007. Veel plezier en tot de volgende keer!













Ingezonden Tips:

Jacky-2007's ingezonden tip:

Weleens opgestaan, MTV aangezet en enorm voor de spiegel uit je plaat gegaan op dat ene te gekke nieuwe nummer? Dan heb ik een tip voor je die ervoor zorgt dat jij diezelfde ochtend nog vertrekt naar school of werk met die gloednieuwe hit, schreeuwend uit je headphones of autoradio!

Er is namelijk een online tool te krijgen van dvdvideosoft.com, gratis en voor niets, die voor jou het geluid van een Youtube video laat rippen. Het tooltje zet het geluidsspoor voor je om in een .mp3 bestand. Gelijk klaar dus voor je Ipod, Iphone, mp4- of 3 speler. :tu: De tool is bovendien shareware, oftewel gratis én voor niets.

Op de screen in de spoilertag zie je hoe simpel het is.

YouTubeToMP3Big.png

Bijvoorbeeld, ik wil "Empire State of mind" van Jay-Z en Alicia Keys hebben. Je doet de volgende stappen:

  • Zoek de video op op www.youtube.com
  • Selecteer de url van de video (klikken + slepen met je muis in de adresbalk)
  • Geef CTRL+C. Hiermee kopiëer je het webadres
  • Ga naar "Free Youtube to mp3 converter" van dvdvideosoft.com
  • CTRL+V de code in het grote witte venster bovenaan (plakken)
  • Selecteer de locatie op je PC waar het .mp3'tje moet komen te staan (Output)
  • Klik op "Download"
  • Wacht een minuutje of twee tot je mp3 binnen is (afhankelijk van je download snelheid)
  • De .mp3 nu kopiëren van je PC naar je draagbare speler en klaar ben je!



De vraag zal bij je opkomen of dit legaal is of niet. Wel, het is volgens de Nederlandse wet legaal.. Hoewel ik denk dat de gemiddelde rechtenstudent zich er ook over zal breken. Tenslotte, de tool werkt ook bij "beveiligde" youtube accounts van bekende artiesten. De tool is in ieder geval gratis en dus legaal te verkrijgen op deze site.

Om er een beetje vertrouwen in te krijgen, de tool heb ik zelf al meer dan een jaar of twee, en sinds ik de eerste versie binnen heb gehaald, is het team wat de tool heeft bedacht continue bezig geweest met nieuwe versies en updates te releasen. Dat zou inmiddels wel gestopt zijn, als het illegaal was geweest. Denk je niet? :tu:

Download details



En om mee af te sluiten enkele online awards die de makers met deze tool inmiddels in de wacht hebben gesleept:

CHIPlogo.PNGComputerBild.jpg

Brothersoft.pngcnet.png

Denk eraan, stuur al je tips naar Kloep!

Rinaldootje's Game Tip van de Week:


S.W.A.T. 4 tip.

Je uitrusting kiezen kan ik het begin erg belangrijk zijn. Want ik weet zeker dat jij een wapen hebt dat je fijner vind dan het ander.

Maar je wapens zijn nog maar het kleinste deel van je uitrusting. Als je een missie tot een goed einde wilt hebben moet je zeker eens naar je accessoires kijken. Wat vind jij fijner? Flashbang-, CS-gas-, Stinger-grenaat? Het leuke aan de training is dat je bijna alles kan uitproberen. En nadrukkelijk bijna, Want de Tazer, Pepperspray, Pepperball & Wedge zijn dingen die je juist niet uitprobeert. Daarvoor is het handig om gewoon een missie te doen.

En ga nou niet naar je vrienden luisteren, Want zij vinden de Tazer weer een geweldig iets, terwijl jij liever Pepperspray gebruikt.

Neem daarom ook tijd om je equipment en de Equipment van je team te selecteren. Want voor je het weet Heb je geen Flashbang meer, En dan moet je de kamer maar onbeveiligd gaan binnenstormen.
Zamg0d's Firefox Tips van de Week:


Je kent het wel, je veranderd veel van thema's in Firefox maar je blijft het maar vreselijk vinden om steeds opnieuw op te moeten starten. Dan zijn er twee opties, je kunt QuickRestart gebruiken om snel Firefox opnieuw op te starten, of je installeert Firefox Personas! Hiermee kun je zonder moeite van skin wisselen door een klein icoontje linksonder in je browser. De database bestaat uit meer dan 25.000 verschillende skins en nog beter is dat je ook makkelijk zelf Personas' kunt maken op de site van de maker. Dus geen gedoe meer met uitgebreide thema's waarbij alle iconen veranderen of dat je steeds opnieuw op moet starten, met Personas is je browser altijd naar je eigen smaak ingericht, erg makkelijk. Een Persona die ik gebruik/aanraad is de Mozilla Firefox Persona.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...