Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

Editie 174 - News, Sport, Lifestyle


OWN

459 bezichtigingen

gallery_3251_43_6120.gif

Deze rubriek is geschreven door Thundercover!

Vers van de pers is er een bericht over twee Belgische agenten uit Spa die vorige week dronken aan het werk waren tijdens het carnaval in Laetare de Sart-Tiège. Helaas leven we in de 21e eeuw en is ook dit voorval genadeloos vastgelegd met een mobiele camera, en wel hierrr!

Ga op stap met Bob

In Oekraïne nemen ze het niet zo nauw met het aanwijzen van de Bob voordat men de weg op gaat. Zo bleek ook vlak voor het opstijgen van de vlucht naar Simferopol (een of ander gehucht in Oekraïne), toen de piloten en stewardessen tussen de 3 en 3,5 promille alcohol in hun bloed hadden. Hun feestje was de afgelopen nacht iets té gezellig, maar krijgt wel een staartje in de vorm van een onderzoek naar de veiligheid. De vlucht is geannuleerd.

GTAGames.nl afbeelding

Politieachtervolging A2



Er was een serieuze politieachtervolging op de A2 deze week. Een man uit Hilversum achtervolgde een politiewagen die met hoge snelheid richting een melding reden. De man moest door rood heen rijden om de politie te achtervolgen, maar moest na afloop wel zijn net gekregen rijbewijs inleveren. Hij vond dat hij even hard mocht rijden als de agenten, maar dat werd hem niet in dank afgenomen.

Vliegen met kogel tussen ogen

In de gemiddelde shooter kan je zo vaak geraakt worden zonder dood te gaan, dat het realisme soms ver te zoeken is. Een Britse legerhelicopterpiloot kreeg tijdens het oppikken van Amerikanen die in gevecht waren met Afghaanse rebellen een kogel tussen de ogen en zal zich verbaasd hebben over het feit dat het hem nog lukte om de beschadigde helicopter naar het basiskamp op acht minuten te vliegen.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...