Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579906

Editie 175 - Game On!


OWN

424 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_3251_43_13567.gif

Deze rubriek is geschreven door Ikkes en Visser23

Deze week behandelen we Rockstar en haar uitgestelde games. Daarnaast zijn de verkoopcijfertjes er weer en gaan we een discussie aan over Modern Warfare 2 en BattleField Bad Company2, waaraan ook jij kan meedoen. Veel plezier met lezen.

Rockstar Games wordt echte Rockstar

Velen van jullie hadden zich natuurlijk al verheugd op 30 maart, aangezien dan de Episodes From Liberty City zouden uitkomen. Dit gebeurt echter niet, het is uitgesteld naar een andere datum. De downloadbare content zal nu dertien april beschikbaar zijn in Amerika en zestien april in Europa. Joriz postte deze mededeling. Hieronder een quote.

De reden hiervan is, volgens Rockstar Games, dat ze in opdracht van Sony Computer Entertainment Europe nog enkele wijzigingen diende te maken aan de Liberty City radio station, televisiestations en de ingame 'internet' content. Het is niet duidelijk wat er dient worden gewijzigd. Het kan zijn dat Sony wil dat de bestanden wat kleiner zijn zodat het downloaden van de downloadable content wat sneller gaat op alle ADSL lijntjes in Europa. Maar ook kan het geval zijn dat Sony wil dat er iets in het spel veranderd moet worden aangezien het mogelijk 'te aanstootgevend' is.

Waarom Rockstar Games ook besluit de PC versie uit te stellen willen ze niet duidelijk maken, al is dit waarschijnlijk om de releases voor de duidelijkheid op één dag te houden, wat bij het promoten van het spel ook makkelijker is.

gallery_1_5_9084.jpg

Bij de release zal GTA The Lost and Damned en GTA The Ballad of Gay Tony los, als uitbreiding voor GTA4, te downloaden zijn via de Playstation Store en de Live Marketplace van Microsoft. Naast de los downloadbare content voor de mensen die Grand Theft Auto IV al hebben zal tevens weer een Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City pakket uitkomen voor zowel PC als Playstation 3 voor mensen die nog geen Grand Theft Auto IV hebben. De Episodes from Liberty City bevat tevens enkele extra radiostations en natuurlijk al vele opties die al in GTA4 zaten zoals multiplayer voor 32 spelers en videoeditor (enkel PC).

Op dit moment is er nog steeds geen verdere informatie bekend over de prijs. Waarschijnlijk zal Episodes from Liberty City rond de 45 euro kosten en de los downloadbare episodic content rond de 20 euro. Alle zijn vanaf 16 april beschikbaar. De downloadbare content is wel al maanden te downloaden voor XBox 360 via Xbox LIVE Marketplace.

Ook zou op Koninginnedag het spel Red Dead Redemption uitkomen, welke ook door Rockstar wordt gemaakt. Dit spel is ook al uitgesteld. Dit keer naar 21 mei 2010. Volgens Rockstar was er nog tijd nodig om alles te ‘finetunen’ zodat het perfect mogelijk werkt. Er wordt dus weer veel uitgesteld, blijkt. Jammer, maar het is niet anders. De reacties in de twee topics zijn erg teleurstellend in ieder geval.

Verkoopcijfers hardware

n4ab09.png

Boven: vorige week. Onder: deze week.

Er zijn deze week vele dalingen ten opzichte van de week ervoor. De Nintendo Wii daalt het meest, maar de Playstation 3 heeft wel een opvallende stijging. Ook de Xbox 360 stijgt een beetje. Dat was het wel. De rest daalt allemaal. Niet een bepaald erg gunstige week voor de markt zo te zien.

Call of Duty: Modern Warfare 2 voorgoed voorbij?

De afgelopen tijd lijken er steeds meer gamers van Call of Duty: Modern Warfare 2 over te stappen naar Battlefield Bad Company 2. Het laatst genoemde spel moet een stuk interessanter zijn, aangezien daar niet de campers zijn waardoor mensen gefrustreerd raken. Ook zijn er veel meer hacks in Modern Warfare 2, waardoor mensen het plezier in het spel beginnen te verliezen. Maar welk spel is nou eigenlijk beter? Je mening kan je hieronder kwijt, door middel van een reactie. Laten we het wel fatsoenlijk houden. Ook hebben we alvast Killerzero86 gevraagd voor een mening.

Welke game is beter? Call of Duty: Modern Warfare 2 of Battlefield Bad Company 2?

Killerzero86: Bc2 omdat de maps groter zijn en er daarom meer rust in het spel is, omdat de verschillen tussen wapens daar kleiner zijn en omdat er geen killstreaks inzitten.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...