Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582005

Editie 175 - News, Sport, Lifestyle


OWN

452 bezichtigingen

gallery_3251_43_6120.gif

Deze rubriek is geschreven door Thundercover!

De journaals waren deze week goed gevuld. Nieuws over de politiek blijft altijd aanwezig, zeker nu de een na de andere politicus aankondigt zich na de verkiezingen terug te trekken. Natuurlijk was er het nieuws rondom Milly Boele en keken we vooruit naar de Nederlandse voetbaltopper van dit weekend: PSV - FC Twente.

Milly Boele

Deze week kon je niet om het nieuws omtrent de verdwijning en moord op Milly Boele uit Dordrecht heen. Er is deze week voldoende geschreven over hoe ze aan de telefoon zei dat ze open moest doen voor iemand, een man en een buurman, afhankelijk van waar en wanneer je het nieuwsbericht las. Op Geenstijl gingen ze zelfs zo ver dat ze foto's van de verdachte op de site plaatsten. Zeer ongepast, aangezien (Hyves-)vrienden nu ook de dupe ervan werden. Milly wordt woensdag begraven en de bijbehorende dienst is via het internet te volgen.

GTAGames.nl afbeelding

55000 euro voor papegaai



Echte dierenliefde is onbetaalbaar, zelfs als de 42-jaar oude papegaai kanker krijgt. Dus betaalde de Amerikaanse bazin van Areba zo'n 55000 euro voor een chemokuur die haar geliefde papegaai moest genezen. Het hielp, want Areba hield het elf maanden langer vol dan verwacht. Hield, want afgelopen overleed het beestje alsnog. Bazin Lowery heeft er geen spijt van gehad: "Ik had er alles voor over."

Filmpje verdachte op YouTube

Dat internet door de politie wordt gebruikt om verdachten op te sporen, was al langer bekend. De politie van Groningen heeft zelfs nu een filmpje van een verdachte op YouTube gezet. De beelden zijn opgenomen door een bewakingscamera. De persoon op het filmpje wordt verdacht van brandstichting in Veendam en de politie heeft dankzij het filmpje meerdere tips ontvangen. Het - niet al te schokkende en weinig actie bevattende - filmpje kan je hier bekijken.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...