Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579953

Editie 176 - Game On!


OWN

411 bezichtigingen

gallery_3251_43_13567.gif

Deze rubriek is geschreven door Ikkes en Visser23

Niet echt een bijzondere week. Deze keer gaan we het hebben over een game die pas aan het einde van het jaar uitkomt. Velen van jullie zullen deze game dan ook niet kennen. Daarom hebben we dit ook juist uitgekozen. Ook zijn de cijfertjes er weer, zoals gewoonlijk. Veel plezier met lezen.

Need for Speed World!

Need for Speed is over het algemeen een zeer bekend racespel. Waarschijnlijk kent iedereen deze serie wel, maar het nieuwe spel, welke in het vierde kwartaal van 2010 uitkomt zullen de meesten van jullie niet kennen. De tweede bèta is net uitgekomen namelijk. Dit spel is uitsluitend online bespeelbaar en is zoals gewoonlijk door Electronic Arts ontwikkeld. Deze staan sowieso bekend om hun topgames. Need for Speed (afgekort: NFS) World is de eerste ‘Massively-multiplayer Need for Speed’. De releasedatum van dit monster? Die is nog niet bekend helaas. Wel zijn er een aantal bèta’s waar je je voor kunt aanmelden. Er zijn ondertussen al twee uit.



Nu wat over het spel zelf. Er zitten erg veel banen in, aangezien het een open wereld is. Echter, veel auto’s zitten er nog niet in. Dat zal wel komen omdat het nog maar een bèta is. Er zijn ongeveer maar vijftien auto’s. De gameplay ziet er erg goed uit, het gaat alleen allemaal erg snel. De besturing zal dan ook erg flexibel moeten gaan lopen. Het spel draait overigens niet alleen om raceauto’s. Er zit namelijk ook politie in. Dat maakt het allemaal natuurlijk nog spannender. Dit is allemaal te zien in een van de filmpjes.

Verkoopcijfers hardware.

verkopen.png

Verkopen t/m 20 maart 2010 - De release van Final Fantasy XIII vorige week en de release van God of War III in Amerika en Europa en Yakuza 4 in Japan deze week hebben er voor gezorgd dat de PS3 wederom een geweldige week gedraaid heeft. Wel een met een kanttekening, in Amerika zijn er "slechts" 85.000 exemplaren verkocht wegens tekorten in de voorraden. Wanneer dit niet het geval zou zijn zouden deze nog veel hoger uitgevallen zijn. De Wii presteert nog steeds goed, al gaat het wel al weer minder als voorgaande jaren ook. Daarnaast moet Microsoft snel wat gaan bedenken want hun console verkoopt niet bijster goed. Vooral in Europa en Japan valt het heel erg tegen. Tot slot van de Consoles de PS2 welke op onverklaarbare wijze ook deze week weer bijna 50 .000 nieuwe eigenaren heeft gevonden, en dat na alweer ruim 10 (!!) jaar op de markt te zijn. Bij de Handhelds is de verhouding gewoon zoals altijd: De DS verkoopt sterkt en de PSP valt tegen, niks opvallends daar. Verwachting voor volgende week is vooral een daling van de PS3 verkopen, al kan deze wel wat afgeremd worden door de tekorten in Amerika, waar ze deze week waarschijnlijk ook veel consoles zullen verkopen omdat dit vorige week niet kon (mits ze nu wel voorradig zijn natuurlijk).

Vervolg: Need for Speed World

De open wereld is waarschijnlijk best belangrijk in dit spel. Je kan heerlijk touren over de weg en een straatrace met de politie gaan organiseren. Daarnaast kan je gewoon meedoen aan races wanneer jij wilt. Dit is allemaal te zien in het onderstaande filmpje. De graphics zien ook erg lekker uit, dus waarschijnlijk wordt het een goed spel. Het is dus wel alleen online. Dat gaat waarschijnlijk nog wel wat problemen oplossen, maar we zullen zien. EA staat bekend met goede spellen.



De systeemvereisten zijn nog niet bekend, maar toch is er al wat gepubliceerd op de officiële site van Need for Speed. De volgende vereisten zijn toch aangeraden:

Operating System: Windows XP Service Pack 3 / Windows Vista Service Pack 2 / Windows 7

DirectX: DirectX 9.0c

CPU: Intel Core2Duo 2.0 GHz or AMD X2 4000+ at 2.1GHz or greater

RAM: 2 GB

Video Card: 512 MB DirectX 9.0 compatible. At least Shader Model 2.0 support

Sound Card: DirectX 8.1 compatible

Hard Drive: 4 GB of space is required to install the game

Internet: 128kbit/s Cable/DSL connection

Ga voor nieuws over deze game en de bèta naar deze site.

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...