Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580052

Editie 177 - Game On!


OWN

411 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_3251_43_13567.gif

Deze rubriek is geschreven door GekkieJ01 en Visser23

Deze week heeft GekkieJ01 eventjes geholpen met Game On. Hij is namelijk nu al verliefd op de game ‘Test Drive Unlimited 2’. Als je er verliefd op bent, kan je ook wel een stukje schrijven lijkt me. Nouja, bij deze dus. Naast deze game hebben we nog wat nieuwtjes. Daarnaast zijn de cijfertjes er ook gewoon weer.

Test Drive Unlimited 2

Sinds kort is Test Drive Unlimited 2 aangekondigd door Atari. Test Drive Unlimited 2 gaat eigenlijk maar om één ding, racen en cruisen met een dure Aston Martin DB7 ( of natuurlijk een andere bolide ). Test Drive Unlimited 2 gaat veel lijken op Test Drive Unlimited, maar met de nodige extra's zoals bijvoorbeeld richtingaanwijzers, verschillende weersomstandigheden en dag/nachtcyclus enzovoort. Het spel bevat zoal een single- als multiplayer en het spel komt in Europa op de markt door het netwerk van Namco Bandai Partners. De verwachte releasedatum komt uit in het 4e kwartaal van 2010. Test Drive Unlimited 2 verschijnt voor de Xbox 360, PlayStation 3 en voor de pc.

vxbvw5.png

Het spel is in principe altijd online. Je kan zelf de hele wereld van Test Drive Unlimited 2 ontdekken zonder tegen elkaar te gaan racen. Ook is er een verhaallijn die de speler kan volgen. Door de game heen zal de gamer punten verdienen. Deze punten kunnen op verschillende manieren worden verdient. Door stunts, drifts maar ook gewoon door te racen met bijvoorbeeld vrienden. Tijdens het rijden over het eiland kan de gamer verschillende auto onderdelen vinden, waarvan weer andere auto’s kunnen worden vrijgespeeld. Tijdens het rond rijden kunnen acht spelers bij je sessie in komen, maar in winkels etc. kunnen 32 spelers bij je komen kijken op hetzelfde moment. Dit betekend dus dat je niet alleen hoeft te racen, maar ook kunt wandelen en winkels in gaan.

Verkoopcijfers hardware

99jpms.png

Hierboven zie je de hardware verkopen van de afgelopen tien weken. Als je de 23 januari vergelijkt met de 27 maart zul je zien dan alleen de Playstation 3 en de Xbox 360 meer hebben verkocht. De andere drie hebben in vergelijking veel minder verkocht in de laatste week. Van onder naar boven zie je dan ook bijna elke keer het rijtje aflopen qua verkopen. Dit zal waarschijnlijk met de game releases te maken hebben.

Playstation 3 update

Zoals vele Playstation 3 gebruikers wel weten was er op één april een systeemupdate beschikbaar. Dit keer niet echt een leuke update voor de meesten. Met deze nieuwe update zal de ‘Install other OS feature’ verwijderd worden. Sony zegt het volgende:
This feature enabled users to install an operating system, but due to security concerns, Sony Computer Entertainment will remove the functionality through the 3.21 system software update.

Het is dus niet meer mogelijk om andere besturingssystemen te installeren op de Playstation 3. Op de Playsation 3 Slim was dit al niet mogelijk, dus dit geldt dan ook alleen voor de Fat-editie. Nadat de update is geïnstalleerd is de beveiliging wel verbeterd. Gamers kunnen games en DLC’s veiliger gebruiken. De Linux-ondersteuning zal helaas weg vallen. Dit is de reden waarom vele gamers ontevreden zijn. De firmwire update zal moeten worden gedownload aangezien je anders niet meer online kan gamen en aanmelden voor Playstation Network.

Red Dead Redemption komt met nieuwe trailer

We hebben wat met één april deze editie. Op deze dag is naast de Playstation 3 update ook een nieuwe trailer van Red Dead Redemption uitgekomen. Deze nieuwe trailer is hieronder te bekijken.



http://www.youtube.com/watch?v=evEVcp_SOwQ

Red Dead Redemption komt op 21 mei dit jaar in de winkels te liggen voor de Xbox360 en de Playstation 3. De game zou eerder uitkomen, maar is uitgesteld naar 21 mei.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...