Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

Editie 177 - News, Sport, Lifestyle


OWN

426 bezichtigingen

gallery_3251_43_6120.gif

Deze rubriek is geschreven door Thundercover!

Deze week, of beter afgelopen donderdag gezegd, waren er weer een aantal 1 april-grappen te vinden op het internet. De een wat beter dan de ander, natuurlijk. Voor diegene die ze gemist hebben, volgt hier een overzicht van de beste of meest vermakelijke...

YouTube

Met een vernuftig staaltje techniek konden filmpjes op YouTube in tekst bekeken worden. Elk deeltje van een frame werd in een letter met een bepaalde kleur gezet, waardoor er een soort Matrix-achtig filmpje ontstond. Net zoals eerder op 1 april werd ook de layout van YouTube veranderd. De pagina waar de video te bekijken is, is grof onder handen genomen en versimpeld. Of het nu mooier is dan eerst, laat ik in het midden. Het zal wennen zijn, maar tot nu toe vind ik het niks. Geen datum bij de reacties, een simple Like/Don't like knop en gerelateerde video's niet eens meer gesorteerd. Volgende keer beter; laten we doorgaan naar de volgende website.

GTAGames.nl afbeelding
Nieuwe zeemeermin Kopenhagen

De zeemeermin van Kopenhagen is sinds kort te bewonderen op de Wereldexpo in Shanghai, maar donderdag leek er toch een vervang(st)er te zijn gevonden voor het beroemde beeld. Het Deens Natuurhistorisch Museum zette een skelet van een zeemeermin op de steen neer, wat uiteindelijk twee uur lang bleef zit. Tot volle tevredenheid van de toeristen, die nu toch iets hadden om mee op de foto te gaan.

Nederlandse sites

Bij Tweakers.net was de frontpage in 1337-taal te bewonderen. Niet elke letter werd in een cijfer veranderd, waardoor het nog redelijk te lezen was. Ook Hyves.nl pakte uit met de aanbieding van de dvd 'Het beste van Dit is niet OK', waar foto's die als 'Niet OK' aangevinkt waren op zouden staan. Daarnaast was er het bericht dat Hyves overgenomen zou worden door Facebook: realistisch, maar afgelopen donderdag echt niet waar.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...