Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581963

Editie 178 - Grand Theft Weekly


OWN

432 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

2jfnkzk.gif

Deze rubriek is geschreven door Rinaldootje.

Terwijl je nog de eieren op het forum probeert te vinden, of je gewoon dood ziek ben van het eten van teveel eieren. Zit ik hier doodziek achter de computer om voor jullie nog even een editie van de Grand Theft Weekly te schrijven.

Enjoy! ^^

Easter Eggs Deel 2

Laten we meteen beginnen met een bepaalde ijsfabriek in Vice City

GTAGames.nl afbeelding

Cherry poppers Ice cream factory

Heerlijk ijs. Gevuld met Coke. Rondgebracht in aan boxville met 2 ijs bolletjes of een Water ijsje erop. Ja de Mr. Whoopee is denk ik wel de bekendste Easter egg als het om ijs gaat. De 2 ijs bollen in GTA: VC en VCS lijken verdacht veel op vrouwenborsten, Toch? Het water ijsje in GTA: San andreas? Nu wordt het wel gemakkelijk om een grap over penissen te maken. Ook de eigenares maakt ijs. Iets waar kinderen dol op zijn, Maar ze haat kinderen.

_________________________

En we gaan rustig door naar een muzikale Easter eggs.

neunundneunzig Luftballons

(GTA: VC, VCS)

Iets dat oorspronkelijk niet als Easter egg begon. Maar pas echt een Easter egg werdt in GTA: VCS.

In 1984 zong Nena het Duitse nummer 99 Luftballons. Een nummer dat in GTA: Vice city op Wave 103 te horen was. Maar pas toen GTA: Vice city Stories uit was werd dit nummer een Easter egg.Net als in iedere GTA heeft VCS ook collectables. Niet in de vorm van een tiki standbeeld of een paardenhoef. Maar in de vorm van rode ballonnen (Red balloons). Oke daar heb je deel een van deze Easter egg.

Maar dat maakt deze Easter egg niet compleet. Om ervoor te zorgen dat het helemaal compleet wordt moet in in GTA: VCS niet een even aantal collectables halen. Maar oneven. Iets wat nog nooit eerder is gedaan in de GTA series. Je kunt de hoeveelheid al raden, 99 stuks. Boem! Daar heb je je Easter egg. Je moet in Vice city stories 99 rode ballonnen vinden (99 Red balloons). De Easter egg was zelfs nog beter geweest als in GTA: VCS op de radio 99 red balloons te horen was. Ach ja, daar heb je op de PSP nog de Custom tracks voor.

_________________________

En dan nu even snel een paar korte Easter Eggs. Met een evenals korte beschrijving.

GTAGames.nl afbeelding
Jesus Saves (U save)

De simpele maar korte Easter Egg uit GTA 2. Dit neon bord knippert soms waardoor er een paar letters wegvallen. De letters die overblijven maken U save. En ja, Recht eronder is er een savepunt. Alhoewel om je leven te redden mag je de kerk wel $50.000,- betalen. God is niet goedkoop in GTA:2

Pißwasser

Simpel en snel. Je spreekt het uit als Pissvasser, het klinkt als piss wasser en vertaald is het pis water. Leker hygiënisch zeg.

Gangs

De gangs zijn in iedere GTA vaag of erg sterk te vergelijken met echt bestaande gangs. Erg groot voorbeeld zijn de Japanse gangs (Triads, Yakuza etc.) Ja ze zijn gebaseerd op de gelijknamige japanse Triads, en de Japanse maffia (Yakuza). Zo zijn de Gangs in Los santos op de zwarte gangs (Crips, bloods etc.) en de Latino gangs in Los Angeles gebaseerd.

_________________________

En als laatste vandaag

You werent supposed to be able to get here you know -- Hello again! -- You just can't get enough of this alley, can you?

Een Easter egg die je pas vind als je halsbrekende toeren uithaalt.

In een steegje achter de liberty tree hangt deze plakkaat. Het grappige eraan is is dat in GTA:III was het oorspronkelijk niet de bedoeling dat je daar zomaar zou komen. En toch, 11 woorden vormen voor mij een van de leukste Easter eggs in de geschiedenis van Easter eggs.

Het wordt nog beter, want in GTA: Liberty City stories (PSP) is het bordje er nog steeds. Maar dit maal is het veranderd in 'Hello again!'. Ja welkom terug. Ik heb de eerste keer dat ik dit zag 2 minuten naar mijn PSP scherm staan te staren. Niet lang daarnaa in de Ps2 versie vertelde deze plakkaat mij iets wat helemaal waar is. Ik kon maar niet genoeg krijgen van dat bordje.

_________________________

De vraag van de week aan...

Iedere week stel ik aan een lid 2 simpele Grand Theft Auto gerelateerde vragen.

Deze week stelde ik de vragen aan: BanaanDaan.

Wat is jou favoriete Grand Theft Auto Spel?

Ik speel vooral San Andreas en IV en eigenlijk zijn ze allebei m'n favoriet, San Andreas vind ik zo mooi vanwege de storyline en de leuke missies. IV vind ik mooi vanwege de leuke multiplayer mode en de prachtige graphics.

Wat is jou favoriete Easter egg?

In GTA IV vind ik piβwasser het leukst, in GTA San Andreas het masturberende beeld grappig.

Volgende week? ik weet niet, als jullie niet met suggesties komen komt er misschien volgende week geen Grand Theft Weekly.

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...