Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

Editie 179 - Grand Theft Weekly


OWN

471 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

2jfnkzk.gif

Deze rubriek is geschreven door Rinaldootje.

Vroem... Vroem... Zegt genoeg denk ik? Ja naar Idee van Visser23 heb ik het besloten om het dit maal over voertuigen te doen.

Maar eerst

Update

Zo nu is eindelijk de Episodes ook op de PC en Ps3 uit. Jammer genoeg ben ik nu blut en is mijn pc een beetje traag geworden. Anders had ik zelf mijn mening hierover gegeven. Maar gelukkig zijn er mensen die wel de episodes hebben. En aan jullie dus de vraag. Maak niet uit welke versie van de Episodes je hebt, Als jij in mijn rubriek wilt komen te staan moet je alleen een PB naar mij toe sturen. In die PB wil ik dan dat je verteld wat jou eerste indruk was van de episodes, en of hij beter is dan GTA:IV? Dus lees dit snel door, stuur mij die pb, en ga dan maar weer verder met de episodes.

Voertuigen

Een auto is altijd beter als je benen, zo zeg ik het maar. Al vanaf het begin van de GTA serie zijn er voertuigen. Van normale en rustige familie wagens tot extreme gepimpte wagens. En dat zijn dan nog alleen de landvoetruigen. Ook zijn er lucht en water voertuigen. Ik ga jullie gezellig mijn favorieten vertellen.

GTAGames.nl afbeelding
Caddy (GTA:VC, SA, VCS, TBOGT)

Ja, klein is fijn. Dit wagentje heb ik al meerdere malen op zijn kop gekregen, Maar bijna altijd rolt hij gewoon weer door tot hij op zijn pootjes staat. Onmogelijk om echt om te krijgen. Maarja zijn snelheid is soms wat matig. Nogsteeds is dit wel een van mijn favorieten. Gewoon simpelweg omdat hij niet een gewone wagen voor de weg is en extreem leuk is om mee te stunten.

kart (GTA: SA)

Tsja, ook een niet alledaags voertuig. Maar dit is een echte favoriet voor mij omdat hij zo wendbaar is. De kleinste steegjes kom je makkelijk doorheen, mits je wat rijervaring heb. Ik heb al vaak genoeg door Bone county gereden zitten op een kart. Het geeft je de kans om de omgeving te zien. Ach ja, de Go kart uit Chinatown wars is voor mij wat matigjes en er zijn leukere voertuigen. Zoals de F1

GTAGames.nl afbeelding
Enforcer(Vanaf GTA:III)

Als je deze op de weg ziet staan dan moet je wel iets goed fout hebben gedaan. Alleen je krijgt nog wel de kans om te keren. Ze zijn niet zo vreselijk snel, en heel zwaar. Als er eentje eenmaal is gestopt is hij niet zo snel op snelheid als een andere wagen. Desalniettemin houw ik van deze wagen. Vooral omdat het zo een grote kracht heeft. Het kan wagens met grootste gemak wegstoten.

Blista Compact (GTA:VC, SA, VCA, IV, CW)

Een niet al te groot wagentje, En dat maakt het juist fijn. Wendbaar, redelijk snel, en ziet er goed uit. In iedere GTA (Waar hij inzit) heb ik wel een Blista Compact in een garage staan. Door zijn wendbaarheid en snelheid is dit wagentje voor mij geweldig in politie achtervolgingen. Want jij kan snel een steegje in, Politie scheurt er gewoon voorbij.

Dune (GTA:SA)

Groot, Topzwaar, maar toch heeft het iets. Altijd als ik in de buurt van van Las Venturas pak ik toch even de Dune. Gewoon om er een stukje mee te rijden, Maar offroad ben ik er niet echt geweldig in, Na een paar hobbels lig ik alweer op mijn gat. :7 Maar dat mag de fun niet onderdrukken.

GTAGames.nl afbeelding
Romero's Hearse (GTA: VC, SA, LCS, IV, CW)

Een lijkwagen, Veel mensen die ik ken vinden het maar vreemd dat dit in mijn favorietenlijstje staat. Voor mij is het meer de fun van zo een wagen. Kijk rustig rondrijden in een lijkwagen dat kan iedereen. Maar het is ook gewoon geweldig om door de donkere delen van de Badlands te rijden en ook nog eens offroad te scheuren. Offroad daar is hij niet zo geweldig in, maar hij kan het wel.

Ook als ik eens online ga, of samen met iemand op de bank dan heb ik gewoon zo veel zin om de Romero te pakken, ermee naar Los Santos te rijden, en een drive-by op de Ballas uit te voeren. :puh: het heeft zo zijn humor. Maar niet alleen de humor ook om er gewoon in te rijden is de Romero's Hearse lekker om in te rijden, Het brengt zo zijn eigen gevoel mee die geen andere wagen met zich meebrengt.

Tug (GTA:IV)

Ja de Tug, Een enorme boot met een enorm lage snelheid. Maar dan nog, Omdat je gewoon al een boot kan besturen die minstens 10X Niko's lengte is Maar echt veel kan je er niet mee doen. Maar juist door zijn enorme grote is dit een van mijn favorieten, Maar echt meer dan vanaf de boot naar de kade met een sniper, RPG of een Assault rifle schieten doe ik niet.

Last but not least

GTAGames.nl afbeelding
AT-400 (GTA:SA)

Ja, een enorme luchtvaartuig. Ook weer door zijn enorme grote is dit gewoon geweldig. Maar ook omdat deze vliegtuig op een vliegveld moet landen. Met bijna ieder ander vliegtuig zoek ik gewoon een stuk open land en probeer ik daar te landen, en dan kan ik ook nog opstijgen. Met de AT-400 is dat een stuk moeilijker. Je kan soms nog wel op een boerderij landen, Maar opstijgen vergeet het maar. Is mij nog nooit gelukt.

Maar Dit vliegtuig is zo leuk omdat het gewoon mogelijk is om hierin te stunten, wat ik met een normale vliegtuig nooit zal doen. Op zijn kop van Los Santos naar Las Venturas vliegen is denk ik niet echt zo goed voor de passagiers. Maar leuk is het wel.

Jammer genoeg is er maar 1 plek waar hij echt respawned en is mijn Vliegtuig garage altijd zo vol met andere leuke vliegtuigen dat deze er gewoon geen plek meer is voor zo een enorm ding, Zonder dat ik alles aan de kant duw, of alles sloop. Maar dat mag de pret niet onderdrukken. Ik heb de laatste paar dagen niet met dit of enig ander vliegtuig gevlogen omdat ze heel het luchtruim hebben afgesloten. CJ doet dan wel enorm veel dingen illegaal. Maar hij gaat zeker zijn leven niet riskeren om even in een At-400 te vliegen. Hij neemt wel een touringcar naar San fierro.

De vraag van de week aan...

Iedere week stel ik aan een lid 2 simpele Grand Theft Auto gerelateerde vragen. Maar omdat ik dus was vergeten om de vragen de deur uit te doen kwam Visser23 met 2 korte antwoorden.

Wat is jouw favoriete Grand Theft Auto Spel?

GTA IV (Episodes from Liberty City)

Wat is jouw favoriete muziek nummer/Radio zender uit GTA?

Vice City FM.

Zo Dat was het weer voor Deze week. Bedankt voor het lezen en een fijne Dag/Nacht verder.

2 reacties


Recommended Comments

De AT-400 past sowieso niet in je loods op Verdant Meadows, hij is te groot en de landingsbaan is te smal. :puh:

Mij is het gelukt om de AT-400 op verdant meadows te landen. Alleen verder kwam ik niet nee. Me garage ging namelijk niet eens open omdat hij vol was. :puh:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...