Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580929

Editie 181 - Modding Review


OWN

337 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

2qkm5nr.gif

Deze rubriek is geschreven door

.Senne!

Welkom bij Modding Review, deze week staat vooral in het teken van MTA en de prachtige map mods die onze eigen Puma vandaag heeft gereleased.

GTAGames.nl afbeelding

Wat is MTA?

Velen onder jullie zullen vast MTA wel kennen, maar voor zij die er nog niet helemaal mee bekend zijn stel ik het nog even voor. MTA staat voor Multi Theft Auto, en is een gratis programma gemaakt door een aantal GTA San Andreas-liefhebbers. Zij vonden dat GTA SA een multiplayer misten, en hebben daarom MTA gemaakt. MTA maakt het mogelijk om met mensen over heel de wereld online te spelen in Deathmatch of Race. Modders hebben de mogelijkheid om eigen maps en andere te maken, wat het een erg geliefd programma maakt.

Puma’s MTA Maps

Een tijdje geleden al konden we een aantal maps aanschouwen die Puma maakte voor de Mr.Green MTA Race server. Vandaag heeft hij in de modding showroom een nieuw topic aangemaakt waar hij al zijn maps tentoonstelt voor download.

Puma’s map mods onderscheiden zich van andere MTA Maps door hun originaliteit. Klassieke races over een circuit kunnen wel leuk zijn, maar beginnen toch snel te vervelen. Dit is iets dat je op Puma’s maps niet snel zal voorhebben door de enorme diversiteit. Ik ga in deze rubriek even dieper in op de maps die mij het meest aanspreken.

1. Tame the Cube

De eerste map in het topic, en onmiddellijk een erg leuk concept. Je start op een reusachtige kubus met afgeronde hoeken, en de bedoeling is om zo lang mogelijk op de kubus te blijven rijden terwijl deze in willekeurige richtingen draait.

2. City of Guns

De eerste map in MTA Race die ik persoonlijk ben tegengekomen waarin je wapens krijgt. Er verschijnen willekeurige markers op de map, en als je daardoor rijdt krijg je een willekeurig wapen waarmee je andere spelers moet doen ontploffen of hun banden lek kan schieten zodat ze sneller van het circuit vallen. Diegene die als laatste overblijft is gewonnen.

3. Mario Kart

De naam zegt genoeg: dit is aantal maps die erg doen denken aan de klassieke Mario Kart spellen. Met een kart over een Mario-circuit racen, met een Hotring racer over platforms scheuren of op een bezemsteel en zelfs rubberen eendje rijden, het kan allemaal.

Elke map is een uitblinker met custom models, custom scripts en geweldig originele ideeën. Als je zijn maps even geweldig vind als ik, laat dan zeker een reactie achter in Puma’s topic! :tu:

Modden van EFLC!

In de vorige rubriek vertelde ik al dat Rockstar Games verschillende bestanden had beveiligd tegen modders, zodat je bijvoorbeeld de handling lines niet meer kon aanpassen. Alexander Blade, de maker van vele andere GTA SA en GTA IV tools, heeft nu ook een File Unlocker gemaakt die het mogelijk maakt om data bestanden te modden!

Je kan de download vinden op GTAForums.com.

Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...