Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580057

Editie 181 - Game On!


OWN

504 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_3251_43_13567.gif

Deze rubriek is geschreven door Ikkes en Visser23

Deze keer een totaal andere Game On! We vroegen aan een aantal leden van GTAForum om drie vragen te beantwoorden. Hierin vroegen we welke games ze spelen, op welke consoles en waarom juist die games. De resultaten kan je hieronder lezen, met een heerlijk muziekje op de achtergrond. Veel plezier dus!

KillerZero86

Ik speel vooral op de PS3 en vooral GTA: IV en Bad Company 2 en op de pc speel ik ook nog wel eens en dan vooral SAMP. GTA: IV omdat de stad gewoon ranzig vet is, alles is perfect uitgewerkt en de stad leeft ook. BC2 vanwege het tactische element, vermengt met shooter, dat vind ik erg leuk spelen. SAMP voor de gezelligheid, socializeisen.

FireFighter

Ik ben actief op de PS3 en PC. Op de PS3 speel ik, ja een hele lijst, vooral Battlefield: Bad Company 2, Grand theft auto IV + The Ballad of Gay Tony, The lost and Damned en als laatste Modern Warfare 2.

BFBC 2 speel ik vooral omdat het speelveld zo groot is, er voertuigen aanwezig zijn en je alles kan slopen.. De graphics vind ik ook heel erg mooi, alhoewel sommigen zeggen dat dat tegenvalt.

GTA IV, tsja, wie speelt hem niet? Super graphics, mooie verhaallijn. Jammer van de beperkte mogelijkheden.

TBOGT: Zelfde als GTA, maar dit vind ik toch wel dé uitbreiding. Veel nieuwe wagens en wapens, onder andere de Buzzard. Nieuwe meeslepende verhaallijn en een nieuwe personage. Dit spel speel ik nog steeds met veel plezier.

TLAD: Deze vind ik een beetje tegenvallen. Ik vind de sfeer te grauw en er zijn weinig nieuwe toevoegingen.

MW2: Speel ik alleen nog voor de trophies. Ik moet alleen de Spec Ops nog voltooien, dan heb ik platinum. Dus nog heel even doorzetten met dit über slechte spel.



http://www.youtube.com/watch?v=RCeOfaGyNvw

Op de PC speel ik meestal SWAT 4, Medieval II: Total War + Total War Kingdoms.

M:TW II: Een van de beste spellen die ik ooit heb gespeeld (de hele TW serie BTW). Prachtige graphics, mooie veldslagen en makkelijk te besturen. Als ik aan de naam denk, wil ik graag nu weer spelen.

M:TW II Kingdoms: Nieuwe facties, nieuwe functies en een nieuwe map, een fantastische uitbreiding die ik nog altijd met veel plezier speel.

SWAT 4: Ik ben gek van de politie. En dan bedoel ik niet die slappe hap wijkagentjes. Nee, het échte werk zoals SWAT. En wat is er nou niet leuker om dat na te doen? Dat kan gelukkig perfect met SWAT 4. Ik speel het bijna iedere dag nog.

Zamg0d1

Ik speel alleen games op de PC. Hierop speel ik het meest RTS'ers zoals Rise of Nations en Battle for Middle-Earth II. Ze boeien me wel, ik win altijd en dat vind ik leuk. En natuurlijk omdat je wel beetje strategie moet maken.

Kloep

Ik speel vooral GTA: EFLC. Deze heb ik sinds kort op de PS3. Ik game sowieso alleen op mijn PS3, omdat ik niet een geweldige PC heb, geen XBox en de Wii staat helemaal beneden. Gamen hoort ontspannend te zijn, dan moet je natuurlijk niet eerst kunsten op de trap moeten vertonen in de hoop dat je niet valt. GTA speel ik voor de missies. Sommige missies vind ik een beetje raar, maar zijn altijd wel grappig door de humor die in de verhaaltjes tussendoor komt. Naast GTA wil ik ook nog wel eens Race Driver Grid uit mijn kast pakken. Ik houd van auto's, ook van racen. Naar mijn mening is Grid één van de betere racespellen voor de PS3 van dit moment.

Beagle

Ik speel vooral strategiespellen op de computer, omdat strategiespellen vooral voor de PC zijn. Verder heb ik ook nog een aantal spellen voor de Wii liggen, dat zijn vooral die geinige minder serieuze spellen. Waarom deze games: omdat ik strategiespellen leuk vind :puh:. Ik speel ook wel een paar shooters zoals Halo (1 natuurlijk), Battlefield (Heroes, 2, BC2) en freeroam zoals GTA. Oja, en waarom vooral op de PC: het is goedkoop.



KJF

Ik speel vooral games waarbij je niet persé de storyline hoeft te volgen, ik vindt het vaak ook leuk om gewoon een beetje te free roamen, dat is ook een reden waarom ik Red Dead Redemption heb besteld. Ik ben niet zo'n van gewoon simpele schietgame's zoals CoD. Verder vindt ik race game's en fifa wel leuk. Fifa en racegames speel ik op de Playstation 2 en andere game's op mijn Xbox 360.

Basssss

Ik speel games graag gevarieerd. Laatste tijd ben ik vooral fan van Far Cry, 8th Wonder of the World, Civilization Revolution, GTA IV en ik speel GTA San Andreas ook nog steeds graag. Ik speel deze spellen vooral op m'n laptopje, maar sommige speel ik ook op m'n PS3 en PSP. Far Cry vind ik echt schitterend om z'n omgeving en perfecte AI, de computervijanden zijn echt de realistische die ik ooit heb gezien. Als ik in een struik zit kunnen ze je zo voorbij lopen op een halve meter afstand. 8th Wonder of the World is echt gaaf om het mini-managment, in deze RTS heeft elk poppetje een eigen baan en heeft slaap en eten nodig, dat maakt dit spel zo speciaal en leuk. Civilization Revolution is ook gaaf, gewoon de manier waarop je je gebied moet uitbreiden. GTA IV, heb ik nog niet uitgespeeld, dus als GTA-fan moet ik daar nog wel achteraan, vind het sommige missies echt leuk. GTA San Andreas is gewoon gaaf om z'n modding mogelijkheden, ik mod nog steeds graag aan dit spel, ook al is het zo oud ^^

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...