Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581999

Editie 181 - News, Sport, Lifestyle


OWN

462 bezichtigingen

gallery_3251_43_6120.gif

Deze rubriek is geschreven door Thundercover!

Titelrace morgen beslist

Wie o wie gaat er dit seizoen voetbalkampioen van Nederland worden? Er zijn talloze scenario's te bedenken, waarin met name de rol van NAC Breda een rol speelt. Hoe graag willen zij Europees voetbal proberen te halen? Dat ze thuis spelen, is voor hun sowieso een voordeel. En krijgen ze een vette cheque van Ajax als ze FC Twente van de titel afhouden? Morgen om 14.30 uur beginnen alle wedstrijden en iets minder dan twee uur later weten we wie kampioen van Nederland is. Update: Voor de late lezers: FC Twente is de kampioen van Nederland! :bier:

GTAGames.nl afbeelding

HP Slate in de prullenbak



Computergigant HP staakt het ontwikkelen van de HP Slate, een tablet pc zoals de iPad. Volgens verschillende sites is HP niet tevreden met Windows 7 als besturingssysteem en zou de Intel-hardware te veel energie vragen, waardoor de accu binnen de kortste keren leeg is. HP zou wel bezig zijn aan een andere tablet, maar dit keer met behulp van mobieltjesfabrikant Palm, dat ze afgelopen week voor een slordige 1,2 miljard dollar hebben overgenomen. Hopelijk wordt dit product wel helemaal ontwikkeld, zodat we ons kunnen opmaken voor een mooie concurrentiestrijd.

Een vijfde Zweden heet anders

Als je niet tevreden bent met je naam, kan je die bij de authoriteiten laten wijzigen. Inwoners uit Zweden zijn daar echte meesters in, aangezien maar liefst 20% procent van de bevolking anders heet dan bij hun geboorte. Bij deze twee miljoen zijn ook kleine wijzigingen opgenomen, zoals van Susanne naar Suzanne. Maria en Erik blijven in heel Zweden de populairste voornamen, dus als je wat meer wilt opvallen, kan je beter een andere naam kiezen.

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...