Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582005

Editie 182 - Grand Theft Weekly


OWN

400 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

2jfnkzk.gif

Deze rubriek is geschreven door Rinaldootje.

Deel 3.

Protagonisten Deel-3

GTAGames.nl afbeelding

Toni Cipriani(GTA:LCS (Bijpersonage in GTA:III))

Toni cipriani een man waar je niet mee moet sollen.

In 1995 vermoorde hij een hoge piet in de Leone familie. Hij moest daarvoor onderduiken. 3 jaar later komt hij terug naar Liberty city. Salvatore Leone is blij dat hij terug is, Vincenzo Cilli daar in tegen niet. Te bang dat Toni te machtig werd. Ja, geloof ik dus niks van. Hij had gewoon iemand nodig waar hij tegen kon zeuren. En toni was een geweldige kandidaat.

En toni zijn moeder. Man, wat een mens. Je gaat toch geen Huurmoordenaars op je eigen zoon afsturen? Typisch een moeder die te veel van haar zoon verwacht.

Nadat je voor Salvatore de huidige burgemeester hebt omgelegd wordt je Made.

Je krijgt dan ook nog te maken met een kannibalistische zakenman Die Burgemeester wilt worden, een corrupte agent en een Journalist die uiteindelijk ook het loodje legt. Maar later wel in de maag van de Kannibalistische zakenman Donald Love terecht komt.

Salvatore komt in de Gevangenis terecht, En Donald love is een beetje te ver gegaan met zijn geld voor zijn campagne voor Burgemeesterschap en zit nu in een tehuis woont. Hij wilt weer geld verdienen en vraagt jou dus om een stuk land op te blazen. BOEM!!!!!

Je krijgt nog te maken met een Japanse vrouw die haar man wel uit de weg wilt ruimen. En jij doet dat.

Jij hebt ondertussen de Forelli's en de Sindacco's uit LC verjaagt en nu Salvatore uit de bak is mag je ook Sicilians verjagen. Na een stukje met de auto te hebben gereden, Een stukje met de boot te hebben gevaren en dan nog een stukje op een eiland te hebben gelopen (Lijkt wel een irritante Triatlon) kom je bij Massimo Torini uit en haal je hem en zijn Siciliaanse maffia organisatie neer.

Een paar jaar later is Toni Capo geworden voor de Leone's en is hij ook meteen een stuk gezetter geworden. Zijn moeder is nog steeds een kreng.

GTAGames.nl afbeelding

Victor vance (GTA:VCS (Bij rol in GTA:VC))

Victor vance. De enigste protagonist die bij de overheid heeft gewerkt. Totdat hij door Jerry Martinez zijn illegale praktijken uit het leger wordt gezet. Ondertussen heb je Phil cassidy leren kennen, Nadat je uit het leger wordt gezet krijg je van hem zijn oude huis. Dankzij Phil leer je een Redneck te kennen die een imperium probeert op te richten. Hij is het type ik-sla-mijn-vrouw. En daardoor gaat Louise Cassidy (Ja zus van Phil) Williams Bij Marty J. Williams weg. Marty ontvoert Louise maar Vic red haar en vermoord daarbij Marty. Louise is in eerste instantie ongerust omdat ze nu niet weet wie er voor haar kind moet zorgen.

Jij neemt Marty zijn beginnende Empire over.

En ineens komt je broer Lance ook naar de stad. En al heel snel kom je weer in het drugs wereldje terecht. Iets waar je eigenlijk niks mee te maken wilt hebben.

Doordat je marty hebt omgebracht leer je een maffe cubaan kennen die meer mijn zijn Mannelijk lid denkt dan dat hij normaal denkt. Maar dankzij zijn organisatie help je wel om de Cholo's neer te halen.

Even doorspoelen >>>>

Je komt later nog een transseksuele filmmaker tegen, Zij introduceert je weer naar de cockebaron Ricardo Diaz. En je mag ook persoonlijke lijfwacht van de enige echte Phill collins zijn.

Een tijdje terug heb je nog wat Drugs van de Mendez Brothers gejat en nu willen ze wraak nemen. Iets wat niet met succes verloopt want de Vance family houdt stand. Uiteindelijk gaat Vic achter de Mendez Brothers aan. Je vermoordt de eerste Armando Mendez. Maar jammergenoeg moet je vriendin (Louise) aan het kleinste eind trekken en komt zij te overlijden. Je broer lance daar in tegen (De oorzaak van alle problemen, als je het een beetje vanuit mijn ogen bekijkt) overleeft het.

Je probeert samen met Phil in een legerbasis in te breken om een Hunter te stelen. Phil die zo dronken is faalt hierin. Jij klimt maar alleen over de muur en steelt eigenhandig de Hunter.

Niet veel later stijg je met de Hunter op van Ricardo zijn Mansion en ga ja achter Diego aan.

Na veel raketten te hebben afgevuurd en uiteindelijk ook een enorme schietpartij in het gebouw zelf komt je tegenover Diego te staan. Hij vlucht naar het dak waar ook Jerry staat, Beide maak je ze koud en komt lance aanvliegen in een helikopter. Na een redelijk Grappigere cutscene waarin lance de actieheld speelt is het afgelopen. Vic gaat de stad uti maar komt 2 jaar later terug voor een Drugsdeal met Tommy vercetti. Jammergenoeg is het een valstrik en komt vic te overlijden.

Einde....

En dan Nu (Trommelgeroffel)....

De vraag van de week aan...

Iedere week stel ik aan een lid 2 simpele Grand Theft Auto gerelateerde vragen.

Deze week stelde ik de vragen aan: Djmaddox.

Ik vroeg hem

Wat is jouw favoriete Grand Theft Auto Spel?

Mijn favoriete GTA spel nu is toch wel GTA IV, en dat komt voornamelijk door de graphics en door de realiteit van crashes in auto's enzo. Ik heb mijzelf ook heel erg veel vermaakt met GTA San Andreas, omdat je daarbij van die leuke mods had en daarbij had je ook MTA SA waarmee ik me toch wel 200+ uur mee heb vermaakt.

Wat is jouw favoriete hoofdpersonage?

CJ denk ik, omdat hij zo koel is. 8)

Dat was het dan voor de Serie over de hoofdpersonages van de GTA:III era.

Volgende week weer een nieuw onderwerp. Anders wordt dit nog de Personages Weekly. :puh:

:cya:

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...