Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

Editie 182 - Bier met Buikje


OWN

323 bezichtigingen



BiermetBuikje.gif

Deze rubriek is geschreven door @Bierbuikje!

Belachelijke verkiezings programma's

Het is bijna 9 Juni. De verkiezingen waarbij iedere partij hoopt op een meerderheid om ook maar te hopen de komende 4 jaar te regeren. In Februari is het kabinet uit elkaar gevallen omdat ze het niet eens konden worden over Uruzgan wat leidde tot een vertrouwensbreuk. Nu kan het feest beginnen en strooien alle partijen met belachelijke verkiezings programma's.

Neem nu Job Cohen, zeer recent was hij in het nieuws om van 5 mei een vaste vrije dag te maken. Wie is daar nu niet tegen? Hij introduceerde dit onderwerp op 5 mei, hoe toepasselijk? Zeg nou zelf, als jij een extra vrije dag krijgt dan ben je daar toch ook niet tegen? Een vaste vrije dag voor heel Nederland kost wel 300 miljoen euro, ik hoop dat Job dat voor ons kan ophoesten.

Ook een onderwerp geïntroduceerd door een partij waar menig forumlid faliekant tegen zal zijn, waaronder ik. De alcohol leeftijd om het te kunnen kopen verhogen naar 18 jaar. Heel toevallig weer net voor deze verkiezingen geïntroduceerd en het excuus was dat veel jongeren zich coma zuipen. Wel, laat die jongeren die coma zuipen de consequenties maar voelen. Mijn voorstel is om de helft van de ziektekosten op de rekening te zetten van de zieke als hij door alcohol gebruik in coma is geraakt. Dat werkt vast veel beter omdat mensen meer oppassen met coma zuipen als er een grote rekening op je wacht.

Maar we kunnen met een gerust hart leven. Na de verkiezingen zijn alle voorstellen en verkiezingsprogramma's weer vergeten en wordt er weer gekibbeld over taal- en zinsopbouw fouten.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...