Jump to content

De Zoepketel

  • artikelen
    47
  • reacties
    270
  • bezichtigingen
    26041

Zoepketel RDR meeting groot succes!


Puma

404 bezichtigingen

Zoepketel meeting groot succes!



Donderdag avond 20 Mei 2010 om 19:00 startte de aller eerste Red Dead Redemption meeting van de gehele game wereld. Georganiseerd door zoepketel waren er op het hoogtepunt wel 12 deelnemers aan de meeting. Al met al heeft deze meeting 31 minuten geduurd wat heel respectabel is voor een eerste meeting. Laten we wel zijn dat dit nog een nieuw spel is en iedereen erg moeten wennen aan de nieuwe gameplay. Vandaar waarschijnlijk deze korte periode. We kregen maar 1 klacht binnen van een persoon die vond dat hij onterecht was uitgenodigd, maar dat mocht de pret niet drukken.

Zoepketel meetings

6 reacties


Recommended Comments

Wat mensen denken bij het woord 'Red Dead Redemption meeting' is dat het spel als materiaal 'Red Ded Redemption' ook echt van belang is. Maar wij hebben bij deze eerste meeting 31 minuten lang heerlijk over Red Dead Redemption gebabbeld.

Link to comment

Sorry jongens, maar dit kan echt niet. "De plaats van de meeting krijgen de deelnemers een uur tot 2 uur van te voren te horen." Ik kreeg pas informatie vijf minuten na aanvangstijd en dat terwijl de organisatie zo strak geregeld was. Schande! :@

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...