Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580195

Editie 184 - Game On!


OWN

374 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_3251_43_13567.gif

Deze rubriek is geschreven door Fiegel5 en Visser23

Deze keer in Game On hebben we een review van Wolfenstein op de Xbox360. Volgende week doen we een review van Red Dead Redemption, aangezien onze redacteurs nog niet erg ver in het spel zijn. Dan is het dus nog moeilijk om al een review te maken. Deze keer dus Wolfenstein, ik zou zeggen: geniet! :)

(X360) Wolfenstein

**/*****

Wolfenstein Xbox 360

Laatst nog bij een andere gamer geweest, die al een tijdje wolfenstein in de kast heeft liggen. Ik kan het natuurlijk dan niet laten om de game te spelen waar ik vroeger bij diezelfde gamer zoveel fun aan heb beleefd. Maar is wolfenstein geniaal? Nee, is wolfenstein slecht? Nee. Het is een twijfel gevalletje...

Vroeger

Een game maken is niet meer zoals vroeger, zeker niet meer in 2009. De lat voor een game ligt enorm hoog, en soms zelfs te hoog. Je kunt zien dat Activision deze game voor de wintermaanden af wou hebben. Wolfenstein is ook (uit mijn hoofd) rond juli/augustus uitgekomen. Waarom? Omdat de game nooit kan opboksen tegen MW2 en assasins creed 2. Dit jaareinde is zo weer zo gigantisch geniaal dat wolfenstein zo slim is geweest om daar niet tegen in te gaan. Wij gamers noemen augustus altijd de "Komkommertijd" geen goede games, alleen maar onzin. Wolfenstein brengt dan juist in de komkommertijd toch wel weer wat te doen. De game gaat het niet redden in het jaareinde. Maar ik denk dat hij nu toch wel redelijk veel over de toonbank is gevlogen.

wolfenstein-20090731003751476_640w.jpg

Als ik kijk naar de game is het opzich wel leuk, je wisselt af van doelen. De ene naai je 10 Duitsers tegen de grond en de andere keer moet je proberen een of andere ubersterke chick neer te halen. Je moet daar van houden, relealisme is gecombineerd met fantasie. En dat is opzich, naar deze game kijkende wel een voordeel. Ik denk als je alleen maar Duitsers kon afschieten, dan was er geen fuck aan. Daar zijn al zoo veel andere games van gemaakt, die qua vele opzichten beter zijn. Maar alleen maar sterke chicks en onverslaanbare blauwgekleurde skeletten neermaaien is ook niet interessant. De afwisseling brengt denk ik ook wel een belangrijke rol aan de gameplay.

"Vijanden hangen vast in muren, schieten niet,

lopen tegen elkaar op en vallen."

AI

Ik zweer het, als er iets slecht is aan Wolfenstein is het de AI wel. ‘AI’ houdt de intelligentie van de ingame karakters in. Dit is iets, waar elke gamer zich gruwelijk aan kan ergeren. Neem als voorbeeld, er staan 2 Duitsers met elkaar te “Praten”. Jij komt aanlopen en schiet een van die 2 Duitsers neer, maar de andere blijft gewoon zo staan zoals hij daarvoor ook stond. Of het feit dat op sommige momenten de actie pas ingezet wordt als je schiet. Vijanden hangen vast in muren, schieten niet, lopen tegen elkaar op en vallen (tja Duitsers). Als je de game in een keer voorbij raast en iedereen meteen neerknalt zul je dit niet altijd merken. Maar speel je wat meer sneaky, dan is dit gewoon fucking irritant.

Conclusie

Nu er op dit moment geniale games zoals Modern Warfare 2, Assasins Creed, Forza 3 en weet ik het allemaal niet meer zijn uitgekomen moet je dit spel gewoon lekker in de rekken laten staan. Wolfenstein is een game die je 2dehans, of voor een tientje moet kopen. Niet nu voor 50 euro.

Wolfenstein (Xbox360)

Speelduur: Redelijk lang

Multiplayer: Niet gekeken, maar waarschijnlijk niet meer actief.

Cijfer: 6

Sterren: 2

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...